Бъдещето, сега! BMW ни показа какво ще ни кара

Платформата Vision iNEXT отбеляза световната си премиера
28 ное 2018 22:07, Красимир Ангелов
13
Бъдещето, сега! BMW ни показа какво ще ни кара
Снимкa: BMW

Концернът BMW Group изпозва изложението в Лос Анджелис, за да представи новото си виждане за превозните средства на бъдещето - BMW Vision iNEXT. От германския производител са категорични, че това не е просто автомобил, а платформа, от която по отношение на техниката, оформлението и новото мислене ще се възползва цялата компания и всички марки.

За пръв път всички стратегически иновационни направления на BMW Group са комбинирани в един автомобил: автономно шофиране, свързаност, електрификация и услуги (ACES). Дизайнът допълва тези иновационни направления (D+ACES) и осигурява отговор на въпроса как ще изглежда радостта от шофирането в бъдеще.

"Мобилността е част от нашия живот, от нашия опит, от нашите сетива. Тя е една човешка потребност. По тази причина въпросът за мобилността в бъдеще повече от всякога поставя в центъра на всички съображения хората с техните емоции, потребности и желания за мобилност. С възможностите за автономно шофиране, електрификацията и подобряващата се свързаност в бъдеще ще възникнат напълно нови изживявания и възможности за оформяне на пътуването. В същото време те също променят желанията и стила на живот на хората", категорични са от баварския концерн.

При BMW Vision iNEXT водачът има все повече свобода да решава как ще оползотвори времето си в автомобила, докато шофира. Оформлението на интериора става все по-важно и в същото време е все по-силно фокусирано върху уюта. BMW Vision iNEXT с чисто електрическо задвижване е оформено като мобилно пространство, което предлага качество на живот и отговаря на необходимостта от ново "любимо място", където човек да се чуства спокоен.

В интериора на iNEXT доминират пестеливи, ясни линии, геометрията поставя на преден план материалите и цветовете. Комбинацията от материалите текстил и дърво осигурява излъчване, вдъхновено от мебелния дизайн и му придава особен бутиков характер. Преобладаващите цветове в интериора са Purus Rosé, кафяво и бежово, с акценти от метално проблясващ Mystic Bronze. Отзад преобладава изисканият текстил в петролен цвят Enlighted Cloudburst, изтъкан по технологията жакард, който преминава асиметрично от повърхностите на седалките до страничните панели и задната поставка.

Още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
само питам преди 5 години
Много голяма решетка. Това отоплителен уред ли е?
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не мисля, че ще е успешна тази концепция, нито като екстериор, нито като интериор. Единственото вярно е, че бъдещето е на автономни електриески коли. Но има време ще видим.
8
0
 
4
 
! Отговори
ЛовецътНаЗалези преди 5 години
КОНЯТ що не е коментирал йоще ? Стръже леда от стъклата на БеЕнВе -то а ? Буксува ли буксува ли брат ? Къде си бе Оня ?
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единствено разбрах от статията, че колата е с електрическо задвижване. Никакви характеристики, никакви подробности?Карай да върви...
6
2
 
5
 
! Отговори
Беге Пича преди 5 години
Колко и за колко ги вдига? Не искам некав *** с Голф или Тоьътъ да *** изпривари
5
0
 
4
 
! Отговори
V преди 5 години
Мисля че ще се наложи по различен дизайн .Има такава тенденция в... едно нещо ;) Този дизайн има забележки .Но нещата се развиват .
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде, да идват автономните, че да мога, най-накрая да дам на приятелката си да "кара", без да се притеснявам за нея и оконите :)
3
1
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
BMW-Big Mature Wife.
2
3
 
8
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
возилото е за водачи с финансови възможности и особенно напреднал манталитет у нас това ще е достижимо след около 20 год.ако сме все още страна от ЕС иначе до тогава ще си харесваме таратайки които може да си позволим да караме таратайки по дупки одраскани поизгнили и пушешти
1
1
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
После се чудят защо хората не харесвали БМВ! Че това хора ли са...