Porsche разкри официално новото и дълго чакано 911

Легендарното спортно купе е с редица нови системи и функции
28 ное 2018 19:26, Красимир Ангелов
12
Porsche разкри официално новото и дълго чакано 911
Снимкa: Porsche

Появата на ново Porsche 911 е едно от най-забележителните събития в автомобилния бранш. Винаги е интересно до каква степен германската компания е променила дизайна на своята икона и как е усъвършенствала спортната кола със задно предаване, за да може тя всяка година да става все по-бърза.

Новото поколение на купето (992) официално беше представено в Лос Анджелис, където се провежда едно от най-големите автомобилни изложения в света. На пръв поглед автомобилът не се отличава от своя предшественик, но не е точно така. Предната част на колата е с 45 мм по-широка, като джантите там са 20-цолови, а отзад – 21-цолови. Така ще бъдат оборудвани показани в Лос Анджелис версии 911 Carrera S и 4S, докато за базовите модификации вероятно ще бъде избран друг варианти.

Големите промени в дизайна са в задната част, където тесните светлини вече са свързани със светодиодна линия, а тъмната секция на бронята кара автомобилът да изглежда по-масивен. Подвижното антикрило също е с увеличени размери.

Напълно нов е и салонът на автомобила, като стилът е съхранен, но са се появили голям брой екрани и сензорни панели. Основният от тях е дисплей с диагонал 10,9 инча. Под него е разположен блок от 5 бутона за управление на на основните функции, както и малкият лост на роботизираната скоростна кутия PDK, която вече е с 8 предавки (досега бяха 7).

Още снимки и информация за новото Porsche 911 вижте в AutoMedia.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: PorscheЛос АнджелисPorsche 911
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Тъпомъдър преди 5 години
До анонименСъвършенството не подлежи на промяна!!!!
7
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Дизайнерите в Порше нямат много работа май ми се струва. хахахахах
6
1
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Ей, го на - въртяха, сукаха, години наред умуваха и накрая пак като превъзходният дизайн на Москвич 412 - тревно зелен, не можаха да го докарат! Еми съвършенството е само едно...
5
0
 
2
 
! Отговори
V преди 5 години
Много ясно че ще запазя кръглите фарове .Искам да го направя по спортно агресивно а не да го развалям .Само че ми трябват други фарове.Ония с издадената горна вежда.Искам и хоризонталната линия .Обаче ми трябва карера с задни радиатори .Отпред ще ми пречат.
4
0
 
2
 
! Отговори
Малкото Мочи преди 5 години
Ох, дано стане повишението във фирмата, че и аз да си взема една така.... :)
3
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Теа от 50 години пробутват една и съща бричка, с нова по-добра боя и някой друг лед
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква агресия бе, *** ? 911-ката винаги си е била заоблена и с кръгъл фар и това й е чарът. И никак не е скучна.
1
3
 
2
 
! Отговори
V преди 5 години
Двигателя е отзад така че при катастрофа винаги оцелява .Това значи че такъв двигател втора употреба е много евтин ;) Дизайна е класически той не се променя което доскучава. Може да му се предаде много по агресивна форма. И аеродинамика.И няма да е скъпо .Задната част е добре само отпред малко ;)