BMW разкри 8-Series от друга планета

Купето M850i xDrive Night Sky поразява с невероятни решения
18
BMW разкри 8-Series от друга планета
Снимка: BMW

Вече повече от 25 години подразделението BMW Individual Manufaktur предлага забележителни решения за оборудването на автомобилите на марката, а също така специални модели и спиращи дъха уникати. Всички те са с неподражаем дизайн и са облагородени с най-фините и ценни материали на света.

Поредният такъв автомобил е купето M850i xDrive Night Sky. Машината неслучайно беше представена през нощта на 3 срещу 4 януари 2019 г. - тогава астрономите очакват изключително интензивен метеоритен дъжд. С този автомобил експертите от BMW Individual Manufaktur излизат извън пределите на земното кълбо и вкарват звездното небе в автомобила, като с това разкриват едно ново измерение на ексклузивността.

С обработката на материали, се създава една колкото иновативна, толкова и уникална естетика, с което за пореден път измества границите на възможното при оформлението на интериора на един автомобил. Метеоритният каменен материал е монтиран по цялата декоративна бленда на средната конзола, по бутона Старт/Стоп на V8 двигателя, по селектора на 8-степенната трансмисия Steptronic и тъч контролера на системата за управление iDrive.

Лайстните на праговете, освен с осветено обозначение на модела, са украсени и с инкрустации от метеоритен материал. Така BMW Individual M850i xDrive Coupe Night Sky се превръща в символ на лукса и ексклузивността на топ-ниво.

В допълнение към интеграцията на метеоритен материал върху уредите за управление оформлението на множество елементи в интериора и екстериора на спортния автомобил е ориентирано към визия, която в естествена форма се среща по извънземните обекти. Избраните за това компоненти са с характерната за метеоритите структура.

Още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: BMW
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
oooo преди 5 години
quattro. oooo quattro e колата за това време. Ако ще на бавареца да турете и фибро стъкло, че да е по-лека ако ще 700 коня или х-драйв да го движи то пак врътка задница у снега, като комшийката Нона през нощта. Затова ЛОВЕ quattro.
15
0
 
4
 
! Отговори
BMW gayboy преди 5 години
За съжалиение Биемвиетата станаха айфонете на колитие! Дарачета ...ама с ЕГО.....****я!
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
определено тази марка не е на почит у нас,защото се кара само от братчеди(по старите коли) или от тинейджъри с комплекси,както и от отказващи да пораснат мутреещи елементи,е има и редки изключения от правилото ,но са много редки
13
0
 
9
 
! Отговори
:-):-) преди 5 години
били се изпотрепали с БМВ -та..а, то колата му е виновна на *** че е пиян и/или не могат да кара :-):-)що ли в Германия,а и по цял свят не се трепят заради лошите БМВ-та, а само у нас :-):-):-)
12
4
 
3
 
! Отговори
ти си идиот преди 5 години
ами айде докато не си станал още милиардер карай БМВ, пък като станеш - недей :-):-):-):-)
11
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм видял милиардер да кара бмв :) Това е кола за деца. И то лятна.
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
У нас ще си го купят само комунистически престъпници, толерирани от управляващата върхушка...
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идва ли стандартно с газова уредба?
8
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бмв може да се мери с ауди. Мерцедес са друга вселена. Всичките им разработки от F1 на Мерцедес влизат в колите им...Просто няма как да бъдат догонени.
7
2
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Краси, пропуснал си да уточниш на коя планета Баварише Моторен Верке са построили завода за производство на осмото чудо.
6
7
 
9
 
! Отговори
чист шестак преди 5 години
Верно това си е чиста шеста серия, която е преномерирана.Почнаха да ни правят на много прости и да ни искат парите за метеоритен дъжд.
5
0
 
8
 
! Отговори
Бмф преди 5 години
Да ама на нашата планета има много кратери по пътищата и ще друса.
4
3
 
5
 
! Отговори
Лъв преди 5 години
Да ама се изпотрепиха с тия беемвета...сега и метеоритни полети явно ше си правят та ни човек ни кола!
3
5
 
12
 
! Отговори
Това си е шестица преди 5 години
Колата няма нищо общо със старите БМВ осмици от 80-те, които бяха наистина ексклузивни. Просто шеста серия на БМВ вече се нарича 8-*** серия. Най-лесно се познава по цените - старата шестица почваше от 190 000 лв., както и новата осмица.Хубава кола, безспорно, но без претенции за суперкар.
2
1
 
19
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
брех и сигурно върви стандартно с извънземно в багажника
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименот Мелмък