VW разкри обновения Passat за Европа

Моделът е с по-мощни мотори и системи за полуавтономно движение
35
VW разкри обновения Passat за Европа
Снимкa: Volkswagen

На специално мероприятие в Хамбург Volkswagen представи официално обновения Passat, който ще се появи на пазара в Европа в края на лятото. За разлика от модела за САЩ, показан през януари в Детройт, европейският Passat е построен на платформата MQB и е оборудван само с турбомотори.

Промените в дизайна не са много, като са засегнали предимно предната броня. Във всички нива на оборудване моделът ще се предлага с матрични светодиодни елементи, като те ще бъдат стандартни или адаптивни. Задните светлини също са променени, като при натискане на спирачката те не увеличават яркостта си, а променят вида си.

В салона на обновения Passat се е появил нов цифров приборен панел с подобрена графика, както и обновена мултимедия с голям избор от онлайн-сервизи и развлекателни приложения. Благодарение на нея, водачът може да си пазарува от разстояние, като плаща за паркиране, например.

Освен това системата позволява постоянно наблюдение на системите на автомобила, както и използване на електронния ключ от други хора, които трябва да бъдат упълномощени от собственика.

Още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: VolkswagenVolkswagen Passat
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
+ преди 5 години
Карах 6 модел на Пасат -добра кола отвсякъде,сега карам Пасат-7 ,също ми харесва много. Преди да купя 7 модел на Пасат се чудех дали и аз да се метнана вълната на Мерцедесите ,но се отказах,спомняки си старата диелема,от добро не се търси по-добро.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Потвърждавам. Японски - надеждни, но никаква шумоизолация. Няма го усещането за солидност.
29
7
 
4
 
! Отговори
Трол преди 5 години
Бразилците и мексиканците ги правят да, а не вие, защото от вас нищо не става. Нито за комунисти ставате, нито за демократи, нито за либерали.. Абсолютно за нищо не ставате, освен да крадете..
28
4
 
4
 
! Отговори
Трол преди 5 години
Като става по грозен не го купувайте ве, все едно си сменяте колите на всеки 2 години с чисто нови. За всеки нов модел се говори че е по грозен от стария, независимо от марката. Стига сте мрънкали. Така и така нямате пари да го купите близките 10 години, кво коментирате. Направете нещо вие лично, или като нация, държава, да се радват хората, света, на нещо красиво, хайде, почвайте..
27
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом бразилците и мексиканците взеха да ги правят,не ми ги хвалете.Фолксваген са най-богатите производители на автомобили в света,ама не могат да догонят качеството на Киа и Хюндай, а да говорим за ,,японките''.
26
5
 
4
 
! Отговори
Гошко преди 5 години
Лед фаровете за мъгла са 1:1 с тези на eUP. И според мен с всяка генерация става по-грозен Пасата. То май тази ще е последната. Иначе не ви знам защо толкова плюете по някой от марките. Всеки си има вкус и от всяка марка можеш да попаднеш на несполучлив екземпляр.
25
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За последните 6 години смених 4 Мерцедеса, карал съм какво ли не друго. Веднъж купиш ли тази марка не я сменяш повече. И приятели имам, които цял живот карат Мерцедес още от времето на 190тките. Иначе Пасат с всеки следващ модел става по-грозен, а и за тия пари - благодаря, наистина Маздата е по-добра.
24
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пенсионерска кола...
23
2
 
15
 
! Отговори
Гроздето е кисело преди 5 години
Цял живот съм карал японски автомобили (Нисан, Тойота) сега почти насила ми дадоха да карам един Пасат (ама не не нов внос), от предишната генерация 2014. Еми няма какво да си кривя душата, хич не е лоша и като комфорт и като динамични характеристики.Новите Мазди половината яко хапват масло, Нисаните започнаха да правят само "джипки", Тойота=скука, че и те се чупят чат пат, може би само Хонда държат ниво.Та пасатите хич не са лоши да ви кажа и човек не трябва да робува много на марки!
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 20Сериозно? Разкарах един нов Авенсис на 6 месеца, няма такова дърво. Хонда може би, но са скъпи, и някои откровено грозни. Субару си ги карай ти. Излишни пари нямам
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЕмиии, вземи си Сандеро тогава! Само масла ще наливаш, то и много няма какво да се развали. Едните седалки и толкова...Екстра!Аз съм харесал един Xedox, много запазен. Ще бъда 7ми собственик, но е малко карана, почти нова. Е, няма един калник и врата, че ги изяла ръждата. Вози мека, въпреки счупена пружина и един умря амортисьор, вероятно пак от ръждата. Ама ще я взема тънко от моргата...
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как са емисиите? Като вграждат разни софтуери за шашми да качат един торрент клиент поне
19
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тойота и Хонда са колите ,, Субару също
18
2
 
10
 
! Отговори
Audi преди 5 години
Две Audi A6 Allroad купени нови заедно, на три години са вече но винаги едното е в оторизирания сервиз - нямам думи.
17
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карал съм всички марки немски коли през последните 20 години , ами разочарован съм .Прехвалена работа . Сега пак немска карам , но се оглеждам за японка или нещо френско , поне обслужването е по евтино Мои приятел кара сандеро степауей ...ами 4 години само масло сменя , аз като много умен сигурно хвърлих 10 бона през това време за прехвалено ауди и то едва 5 годишно
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Да, на тази платформа е и до там. Пасат е с различно окачване и няма нищо общо с Голф, нито с ОктавияПонеже пишеш тъпни, тя е доста гъвкава. Ама на село нема инфо...
15
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от японците не гние само тойота обаче е доста скучна. Пък и тая мазда е половин форд
14
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7От кои например е копирано? Екстериора и интериора са напълно различни от останалите.Това да не е КИА да крадат?
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бхаха, Талисман по евтин наполовина! Сигурно има защо, но не вярно, по евтин и до там.Мазда били по евтини? Коя Мазда? Защо бяха по скъпи когато взимах моя Пасат. Това за скърцането е пълна лъжа, моя е на близо 200к и 10г и не трака и до днес...За ръждата и липсата на шумоизолация вече споменаха...
12
4
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Ае стига остроумничите, щот немаш ли голф, немаш нищо!