Когато "Лада Нива" затъне в руския сняг... Спасението е камила!

Куриозният случай е от околностите на Саратов
44

Руската "Лада Нива" е придобила култов статут за феновете, благодарение на всъдеходните си способности. Дори този автомобил обаче понякога се оказва безпомощен в големия руски сняг. И се налага да търси помощ, за да се измъкне.

Видео, заснето в околностите на руския град Саратов, обаче развесели много любителите на колите. Причината - странният помощник, който помогна на Нивата да се измъкне от снега - камила.

Животното е част от цирка в Саратов и често е използвано и за разходка на местните деца. Сега обаче то свърши друга работа - дресьорите на животното го докарват при затъналата кола и проблемът бързо бе разрешен.

Уверете се сами в следващото видео!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖороКато си нечетящ, ще си и незнаещ. Лазерните установки "Пересвет" вече са в някои военни части. Ще защитават главно от евентуално нападение през Арктика. За да създадат мощен, 1 MW импулс са им необходими компактни ядрени реактори, каквито само Русия притежава. Може да не ти харесва, но е факт! В.Путин го обяви февруари 2018, но можеш да го намериш вече и в западни източници. Пъхни си термометър в устата или другаде, по предпочитание.
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 34 Всички ли американци кацнаха на Луната?Първите които се усъмниха в това са американски граждани ,трезвомислещи и не вярващи на сензации!И не се притеснявай, следите на Луната остават и ще се види след време колко са ходили или лазили!
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак примитивна русофобия! Не прочетох нищо за кюмюра! Липсват ми СатаНАТО, *** и един Поздрав от Германия! Къде сте, ще изпуснете кьоравото! Насам народе, на топла пица!Стадо бабуини!
32
1
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
До До Русия- африканска 29 Братле-отиди на психиатър.Ама преди да направиш някоя беля-т.е тръгвай сега.Това с този боен лазер издава психопати като тебе.Дори късий путин кремльовски не ги дрънка такива.
31
1
 
4
 
! Отговори
kkk преди 5 години
Според мен е американска идеологическа диверсия!Клипът е сниман в студиото където са снимали Нийл Армстронг да каца на луната!
30
1
 
3
 
! Отговори
ХАХАХА преди 5 години
До АнонименНещо не си видял добре,нива-та е направо под снега!Пропрява си път през него като руска атомна подводница!Според анонимни източници,нива-та всъшност наистина е оборудвана с мялък ядрен реактор 2.8 литра,а ловците могат да си я поръчат с ядрени ракети!Руснаците пак нямат стигане!
29
1
 
3
 
! Отговори
До Русия- африканска преди 5 години
Ако беше малко по-умен, щеше да знаеш, че африканските камили, както и тези в Арабския полуостров, са едногърби. А на клипчето е азиатска двугърба камила - дромадер. Такива е имало и у нас в Кърджалийско. Отглеждат ги и в Калифорния - имаше филм по Ntnl.GeoЗа оръжието си прав - вече по частите имат мощен боен лазер "Пересвет", какъвто никой на Запад не може още да създаде - не могат да направят компактен ядрен реактор за ток на машинката. Имат и свръхточни хиперзвукови ракети -убийци на кораби
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам едно Дайхацу Роки, струва на половината пари на чисто нова Нива и не ме интересуват никви руски отпадъци. Светът е пълен с 4х4, на които нивата не може да стъпи на малкия пръст.
27
1
 
3
 
! Отговори
Ибн Ал преди 5 години
Ауууууу! Ейййййй! Направо ми се откина хамилата от дърпанье на Нивата, егааааах нейната майкя!
26
7
 
4
 
! Отговори
До гробокопач преди 5 години
Ти си пълен ***..т, нямаш представа от коли!Там , където нивата боксува, дори лек автомобил не би блокирал!Влез в you tube и гледай малко клипчета!
25
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нивите са НЕВЕРОЯТНИ ***!Преди години една голяма огр. фирма имаше около 7-8 бр. и ги обслужвахме при нас в сервиза. Непрекъснато проблеми и то големи: ремонт скорости, раз. кутии, кардана, окачване, - не изкарваха по вече от 2-3000 км и все нещо им се чупеше. Големи бракми! Посл3 си купиха Сузуки и идваха само за смяна на масла и консумативи!Руснака освен да се напива, друго не може да направи!
24
4
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Излиза, че България ще се измъкне от мизерията само и единствено ако избере за свой лидер другаря Верблюд Камилов
23
11
 
13
 
! Отговори
Русия - африканска преди 5 години
Русия е африканска държава по всички показатели.Единствената разлика е ,че тук таме имат някое по-читаво оръжие.Тук таме.
22
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
снега е до прозореца на колата , аз не съм вивдал нито чувал какъвто и да е джип да пътува в такъв сняг , така че това си е даже постижение , а това че се опитват да карат в такъв сняг е друг въпрос
21
14
 
12
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До АнонименТо и Нивата пoри снега като снегорин. Вадила ме е от зима на 1400 метра надморска височина, с над 70 см сняг. Не я сменям за нищо, нищо, че е първобитна. Просто ми трябват парите на Бойко и ще я направя танк. а мене друго там, не ми трябва. Бойко също. Не искам западен джип -скъпи части, големи данъци, радост за бюджетя на Бойко са западните джипове;)))
20
12
 
18
 
! Отговори
стадий на развитие преди 5 години
В развитите държави се използва пътна помощ. В Русия използват камили.
19
2
 
13
 
! Отговори
ХАХАА преди 5 години
БЕ НАПРАВО ДА ЯХВАТ КАМИЛИТЕ ХАХАХААХПО- ДОБРОТО РЕШЕНИЕ!
18
1
 
13
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !!!ЛАДА-НИВА е лиценз на FIAT- 124(1964) Италиански автомобил произвеждан във Fabrica Italiano *** Torino а Жигули и Лада в завод Толиатти. Толиатти е италиански комунист
17
3
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До Минаващ...и обслужващ женски секс-персонал за САЩ и Западна Европа.
16
13
 
17
 
! Отговори
Минаващ преди 5 години
На пияндурите от Русия им дай да произвеждат само БОМБИ и ВОДКА!