VW започна продажбите на обновения Passat

Цените на модела в Германия стартират от 34 720 евро
10 юни 2019 20:23, Красимир Ангелов
13
VW започна продажбите на обновения Passat
Снимкa: Volkswagen

Компанията Volkswagen даде начало на продажбите на обновения Passat, моделна година 2020. Седанът продължава да използва предишната платформа, а промените в интериора и екстериора са незначителни, но въпреки това той е получил някои подобрения.

Базовата версия на автомобила в Германия стартира от 34 720 евро, съобщават от компанията-производител. И допълват, че максималните усилия на инженерите на марката са насочени към подобряване на икономичността на моторите, на техните екологични показатели, както и към добавяне на нови технологии.

Намалени са нивата на оборудване при Passat, като отпадат версиите Comfortline и Highline, но допълнителният пакет R-Line ще продължи да се предлага. След обновяването моделът ще бъде достъпен само в три версии - Passat, Business и Elegance.

Още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: VolkswagenVolkswagen Passat
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Баба Цецка преди 4 години
Ох така се радвам чедо, откога го чакам този модел, най сетне...Баба Цецка от Стърчипишка, Ямболско..
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имах Пасар 2012 година доскоро - голям *** за каквото се сетиш - неудобни седалки, евтина пластмаса, лоша шумоизолация, отврат радио и саунд и за капак на всичко тази лайсна по средата на таблото се отразява в страничните огледала о пречи на видимостта. Никога повече Пасат - сега карам дърто Волво xc70 2010 и съм много щастлив!
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление взеха да правят трошливи тоалетни дето от икономии преко сили минават 250 Хил. км. Това DSG ,TSI *** до *** и вътре евтинджос и разпад.Лежат на Стара Слава и не си струват парите и главоболията.Да си ги карат алчните им счетоводители. Аз приключих с тях.
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!
6
1
 
6
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Много го *** вътрешния дизайн на новото ауди и на фолксваген, едни чeпати и pъбати триъгълници и pъбове, дето ако ги дялкам с теслата в плевнята пак по-красиво ще го направя.
5
0
 
4
 
! Отговори
pASSat преди 4 години
А колко щайги побира багажника на комби версията?
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименФакт. Коритото си е корито, но в този ред на мисли.По-добре Мазда CX8 отколкото мерцедес Е класа. Нали са едни пари.Само в България можем да караме голф 2ка и да намираме кусур на чисто новите автомобили...
3
0
 
9
 
! Отговори
Киселото грозде преди 4 години
Виж моля, когато го купуваш де, дали в багажника е останал *** (каран само от пенсионер) или чадър (каран само от стюардеса да летището).
2
1
 
11
 
! Отговори
bbb преди 4 години
Обзалагам се че ще тогава ще е на 166 000 км
1
3
 
30
 
! Отговори
Алов преди 4 години
След 30 години ще си го взема. Помнете ме!!!!!!!