BMW показа новото комби 3-Series

Моделът е пораснал на размери, получава двигателите и системите на седана
12 юни 2019 19:15, Красимир Ангелов
13
BMW показа новото комби 3-Series
Снимка: BMW

Новото поколение на седана BMW 3-Series излезе още през октомври, а сега беше представено и комбито G21. Първата публична поява на автомобила ще се състои на 25 юни в рамките на мероприятието #NEXTGen в Мюнхен.

Технически комбито напълно повтаря седана. Разстоянието между двете оси е напълно еднакво при двата автомобила - 2851 мм, което е с 41 мм повече от предишното поколение на модела. Част от елементите по каросерията са направени от алуминий, което е намалило теглото на комбито. Единственото, по което то отстъпва на седана, е коефициентът на челно съпротивление - 0,27 срещу 0,23 на стандартния модел.

Промените в дизайна се виждат ясно и няма как новият модел да бъде объркан с предшественика си. Това най-ясно личи от линията под прозорците, която се издига към задния багажник и не минава през цялата дължина на каросерията. Благодарение на увеличените габарити, в салона има повече места за пасажерите във всички посоки. На задните седалки могат да бъдат поставени 3 детски кресла, като две от тях разполагат със системата за закрепване ISOFIX.

Интериорът на новото комби също прави огромна крачка напред. Баварците залагат на мека пластмаса и скъпи материали. Автомобилът може да бъде поръчан с мултимедийна система с 10,25-инчов тъч-скрийн, като нейното управление с гласови команди или жестове. Като опция се предлага цифров приборен панел с диагонал 12,2 инча, на който излиза цялата информация, нужна на водача, в това число и навигацията.

В сравнение с предишното поколение F31, обемът на багажника е увеличен с 5 литра и достигна 500 литра. При сваляне на задните седалки той се увеличава до 1500 литра. Още в базовото ниво на оборудване позволява разделяне на седалките при съотношение 40:20:40, като има възможност това да става автоматично. Стъклото на багажника традиционно се отваря отделно.

Още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: BMW
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НаблюдателПредпочиташ маскирана Шкода за двойно повече пари, защото не разбираш от автомобили.
8
2
 
8
 
! Отговори
1233 преди 4 години
От 10 г немските коли един основен проблем, станаха като италянските, не като дизайн а като качество но на двойна цена. Пълни ***, препочитам френски корейски и японски. Така става когато брадати ти сглобяват колите, успоредно със самочувствието че си от германия...
7
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в Германия БМВ купуват само турците
6
9
 
6
 
! Отговори
BMW fan преди 4 години
Велики са!Само Мюнхен и Щутгарт произвеждат коли, всичко останало е компромис.
5
6
 
10
 
! Отговори
УЕФА - мафия преди 4 години
Айде на кредитите!
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
BMW показа новото комби 3-SeriesМоделът е пораснал на размериСупер. Тъкмо ще събира повече буркани на един курс и съответно по-малко ще си ходим на село, а от там по-малко задръствания и повече екология! БМВ са велики!
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Селяните, пренасящи буркани с мръвки и компот от село към града, предпочитат комби, но нямат пари за това.
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има красив и чаровен външен вид и дизайн, да не говорим че салона също е испипан с много вкус, но пък БМВ не е за всеки
1
22
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Предпочитам Ауди.