Mercedes-Benz с юбилейна версия на G-Class

Stronger Than Time се отличава с богатото си оборудване
17 юни 2019 20:56, Красимир Ангелов
15
Mercedes-Benz с юбилейна версия на G-Class
Снимкa: Mercedes-Benz

Компанията Mercedes-Benz ще предложи специална версия на своя всъдеход G-Class, който ще се появи под името Stronger Than Time. Тя е посветена на двоен юбилей - 40-годишнината на Gelandewagen и 20-годишнината на модела G 55 AMG.

Новата версия ще включва модификациите G 400 d, G 500 и G 63, като ще се отличава от стандартната G-Class най-вече по богатото си оборудване. Освен специалните емблеми по каросерията и в салона, тя получава специални лампички в огледалата, които в тъмното проектират на земята логото G и името на специалната версия.

Това съвсем не е всичко - в оборудването на автомобилите влиза пакет AMG Line, който включва широки калници и предна броня с увеличени въздухозаборници, 20-цолови черни джанти AMG с полирани спици, пълен набор от електронни асистенти, светодиодни фарове, аудиосистема Burmester и люк в на покрива. При G 63 хромираните елементи са заменени от черни гланцови, а джантите са 22-цолови.

Купувачите на версията Stronger Than Time ще избират между 3 варианта на интериора. В първия случая това е черна кожа със златни шевове и черно дърво. Във втория има комбинация от бежова и синя кожа със светло-кафяво дърво, а в третия кожата е в бежаво и червено. При варианта G 63 се предлага черна и сива кожа, а вместо дърво е използван карбон.

Още информация и снимки четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Mercedes-Benz
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
бай брадър преди 4 години
Не знам какво им харесвате на тези джипки -друсат, клатят се, горят като лами и въобще може да са перфектни в гората, ама да караш тази тухла четворка по асфалт, еле па на дълъг път, си е чист мазохизъм. Имам чувстото че 2/3 от коментиращите са я гледали само на снимка тая прехвалена Г класа, та затова много и се кефят.
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истински автомобил.
11
2
 
14
 
! Отговори
..... преди 4 години
G-class стартира като съвършенният военен всъдеход schtaer pooh . Мислен за Австрийската армия. Мерцедес му слагат табло, салон, джанти и як двигател няколко стотин коне . Колата става икона ! А хейтърите да го д..ат ! Дизайна и е вечен военна машина за цивилни условия, че и луксозна! Гениялно !!! И слвд 50- години ще струва цифрата пари, защото си заслужава! Само тотален невежа от към коли, не би я харесал ! Демек кифличка фенка на X-6"примерно хахахахаха
10
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ххахаххахах, тръгнали да сравняват г класа с нива. Това е все едно да сравняваш *** и лъв, и двете са животни нали така. Хахаххахахаахах ще ме уморите, наистина.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кола за 400 000 лева и черни джапанки за 2 лева с бели хавлиени чорапи.
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 1,2,5Аз не мога да си позволя Ролс Ройс, но ако тябва да избирам, на Ролса му давам 10/10, защото е кола с класа. На тази и давам 4/10, защото е луксозна но е ... странна. Прилича на камионче.
7
3
 
3
 
! Отговори
сър Нелсън преди 4 години
Решението на проблема Г Классе се нарича ПТУР идва от противотанкова управляема ракета.Може да се използва при всички метеоусловия през всички сезони включително и срещу бронирани к.рници от същият тип.
6
6
 
12
 
! Отговори
До 1,2,5 преди 4 години
Гроздето е кисело.
5
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Супер кола за комплексирани батки и араби
4
7
 
11
 
! Отговори
бай Стамат преди 4 години
Бижу!
3
15
 
15
 
! Отговори
шофер преди 4 години
Яка, надеждна и дълголетна кола, като всяка една друга германска! Г классе си е топ на сладоледа зимъска. Няма круисери, патроли и вранглери. Има Г классе. Това джипката!!!
2
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе това на нищо не прилича бе. Кой му беше художника. То бива грозно ама това надминава всички фантазии.
1
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това може да си го купи само някой изостанал, комплексиран селяндурр, който иска да се изживява с имидж на мутра. Сещам се за един от Учиндол.