Главоболията на шофьор на Tesla: Влезе в чужд двор, краде си ток – батерията паднала

Батерията на колата му паднала критично, решил да я зареди при първа възможност
Обновена: 30 юли 2019 13:49 | 27 юли 2019 15:45,
40
Главоболията на шофьор на Tesla: Влезе в чужд двор, краде си ток – батерията паднала
Снимка: WPBF news

Електромобилите стават все по-популярни, но инфраструктурата за зареждане въпреки всички усилия не напредва със същото темпо.

Понякога това води до абсурдни сцени като тази в Лейк Уърт, Флорида, където собственик на Tesla 3 вкара колата си насред моравата на напълно непознат човек, най-безцеремонно опъна дълъг кабел през двора му и цяла нощ краде електричество от него.

По-късно собственикът обяснил, че отивал на парти у приятел, когато батерията на колата му паднала до критично ниво. Затова решил да я зареди при първа възможност.

Собственикът на къщата Фил Фромени разказва, че бил събуден рано сутринта от позвъняване от градинаря си, който настоявал той да премести бялата си Tesla от моравата. Фромени отговорил, че няма бяла Tesla, и после видял сцената отвън.

Изчакал няколко часа собственикът на колата да се върне, преди да повика полиция. Накрай полицаите издирили нахалника по регистрационния номер, той дошъл, прибрал си колата, не се извинил и не предложил дори цент компенсация за ползваното електричество.

Още новини от автомобилния свят четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
32
 
! Отговори
до 25 преди 4 години
Само за справка, кооперативният труд тръгва от село, Гражданино :) Точно селяните знаят какво е кооперация и ползите от нея. За съжаление, големите граждани са на принципа "Всеки сам за себе си"
32
0
 
34
 
! Отговори
Три години преди 4 години
Три пъти обиколи Ахил с колесницата си Троя влачейки тялото на мъртвия Хектор ... за три години колко вода ще изтече ...
31
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не бих му взел пари,но ще го накарам да си ги отработи цял ден с труд по двора.Ако откаже ще съжалява....
30
1
 
39
 
! Отговори
До26 преди 4 години
Отговора е макаров със заличени номера !? А заглушител би помогнал за опазването на тишина на бществено място!
29
0
 
45
 
! Отговори
Бай Шиле преди 4 години
Такава кирка ще му забия в предния капак та ще ме помни цял живот.
28
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 26Провери ЕГН-тата на тези "кореняци" и ще останеш много изненадан.В най-добрият случай са първо поколение "софиянци".
27
0
 
45
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Тоя засрами ония от Столипиново!
26
2
 
50
 
! Отговори
До шопа 25 преди 4 години
Около 50% от живеещите в кооперацията (около 10-12 годишна) са шопи, а останалите са от провинцията. Има 3 апартамента, от които създават проблеми - в един живее мутра, която налита на бой с всеки, от един винаги паркират на тротоара и от един не плащат за асансьор и общи нужди. Ха познай от коя група са тези три. Подсказка - "кореняци столичани".
25
0
 
45
 
! Отговори
Да, да.. преди 4 години
До АнонименВсички българи сме безмилостни хайдути и не даваме и косъм да падне на общото. Във форумите.Иначе асансьорите, стълбищата и цялата етажна собсвеност, барабар с някога зелената площ пред блока са ***, напикани, разрушени, изкорубени и навяват погнуса.*** от село не знаят как се поддържа кооперация. И им личи. В кооперацията трябва да се кооперираш. Да работиш заедно със съседите.Иначе не става.
24
1
 
34
 
! Отговори
Норге преди 4 години
До коментар 22С разглобенв тесла точно толкова "кинти" ще изкараш, че ще избиеш на Муро нали се сещаш кое? А с мераците към "Анчо" по-кротичко, че Анчо може да се окаже лют и кисел :)))
23
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съвсем нормално поведение за *** тесладжия. Ти му обясняваш "ръцете на волана", оня разбира, че може да спи в движение.
22
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тесладжиите са с хайдушка природа.На тоя просто щях да му вдигна колата с паяка на колегата, да я закараме в някой "тих сервиз' и да я разглобим а после с кинтите щях да се компенсирам и за тока и щеше да остане за "парти' с приятели.А ако "Анчо" се върне да си търси тЕслата такъв бой щях да му хвърля че повече никога нямаше да кара кола.
21
2
 
40
 
! Отговори
ха преди 4 години
Частната собсрвеност е зад огадата,няма как да е мправата между пътя и пешеходната алея!Фейк нюз!
20
2
 
47
 
! Отговори
хаха преди 4 години
Нещо не ми се връзва.Ако колата на снимката в моравата е частна собственост,излиза че всеки пешеходец вървящ по пешеходната алея непрекъснато преминава през частни собствености,което за САЩ си е нещо необичайно.Бас държа,че статията си е пълна измислица на база снимка,която някой собствник на Тесла си е направил и изфукал във фейса как си я зарежда пред собствения си двор.
19
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това безплатна ПР статия ли е?!? Мога ли и аз да изпратя весели истроии за моята фирма, да ги публикувате евентуално?!?
18
0
 
42
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
Нещо не са ти ясни нещата и си измисляш некви филмчета. Обаждам се на полицията, те идват, правят снимки и проверка на колата и после викат паяка. Тва е, друго няма. Оня после да се оправя с тях, тва е моя собственост а не публичен паркинг. Ще си плати глоба за неправилно паркиране минимум 45 долара + за паяка още едно 150 долара и другия път ще мисли два пъти или три пъти :))
17
0
 
40
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
Не вярвай много на поредиците на битиви. Тоя "богаташ" му е даден някой долар да говори глупости. Изкараха се много бг милионерите там а повечето нямат дим отзад...
16
0
 
36
 
! Отговори
иф преди 4 години
Не разбрах, къде е разликата?1. Краде от дизела2....от тока, който сигУр, пак е на дизел ?
15
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Драсскачите отново говорят врели некипели. А Америка за влизане в чужда собственост автоматично те арестуват плюс юе му лепнат и обвинение за кражба (на тока). Не си мислете, че хората са толко проссти като вас и ви се връзват на клупостите ;)
14
12
 
35
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Добре дошли в истинския живот. Това са проблемите на всеки един шофьор. С тая разлика че теслата издържа 1000 километра на ток а дизеловите ви *** 150км за 50леа