Това ли е работата мечта? 2800 евро за да търсите Ferrari и Lamborghini

Британска компания предлага също жилище в Дубай и покриване на режийни разходи
Обновена: 30 юли 2019 13:52 | 28 юли 2019 09:20, Красимир Ангелов
25
Това ли е работата мечта? 2800 евро за да търсите Ferrari и Lamborghini
Снимка: AutoMedia.bg

Британска компания за търговия с луксозни стоки е обявила свободна позиция за нещо, което силно се доближава до работата-мечта. Сайтът HushHush си търси агент, който да обикаля Обединените арабски емирства и други съседни страни в региона, да издирва изоставени суперколи, да тества състоянието им и да ги продава, съобщава AutoMedia.bg.

Предлаганата заплата е 30 000 британски лири годишно, или 33 320 евро - което прави по 2770 евро на месец. Отделно агентът ще получава и процент от всички сделки, реализирани чрез сайта.

Дубай, Абу Даби и останалите емирства са едни от най-наситените със суперавтомобили места в света, като много от тях бързо омръзват на собствениците си и биват буквално зарязвани. Други са нарочно изоставени от банкрутирали в кризата бизнесмени, които предпочитат да захвърлят колите, вместо да плащат огромните глоби при забавени вноски за тях.

Офертата на HushHush включва предоставено от работодателя жилище в Дубай, както и допълнителни средства за режийни разходи и пътувания. От кандидатите не се изисква предишен опит, но те трябва да са навършили 21 години и да имат редовно свидетелство за управление.

"Правилният кандидат трябва да има много познания за суперавтомобилите, колко редки са те и каква е приблизителната им пазарна стойност. Освен това се нуждае от уменията да проследява собственици и лизингови компании, за да може да придобива автомобилите от наше име", се казва в обявата. Владеенето на арабски и толерантността към горещ климат не са посочени, но явно се подразбират.

Наскоро Drivetribe докладва за огромния брой изоставени суперавтомобили в Дубай - от калибъра на Ferrari, Lamborghini и Koenigsegg. Техните собственици са побегнали от страната, за да избегнат суровите последствия от банкрут в нея. В емирствата непогасяването на лизингови вноски или други кредити се смята за престъпление, а липсата на закон за банкрута лишава длъжниците от всякаква правна защита.

Вижте в галерията какви автомобили се изоставят в Дубай:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: ДубайFerrariLamborghini
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Сотир преди 4 години
Ама при арабите волана десен ли е или ще минават през Дупница по пътьом да им обращат волана за три дена....
16
1
 
1
 
! Отговори
пецата преди 4 години
като удържат 50% данъци от заплатата с които британците хранят неработещите мигранти в юк и ще ти останат едни смешни пари с които не можеш да изкараш месеца освен ако не спиш в метрото на дубай, там поне е хубаво , сутринта ще те събуждат филипинците и индийците бързащи за работа
15
0
 
7
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Работа мечта е да си як реститут с много имоти и под наем. Наемаш адвокат да ти движи "бизнеса " и само проверяваш сметката.Задължително проверяваш и адвоката , че каквито са мошеници....
14
0
 
10
 
! Отговори
123 преди 4 години
2700 евро бруто при арабите в безумна жега... нещо не ме грабва
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SHEFAТоест, ти чакаш да станеш милионер, за да станеш честен човек? Ми...ще си умреш мърда и дребен тарикат.
12
2
 
9
 
! Отговори
Сата Н преди 4 години
В емирствата непогасяването на лизингови вноски или други кредити се смята за престъпление, а липсата на закон за банкрута лишава длъжниците от всякаква правна защита.Ето това една правилна държава, в която честността е на почит. Харесва ми.
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За мен работата мечта е тази която имам в момента а именно да не работя нищо.Поздрави на всички от Аркутино, прекрасен ден за плажуване!
10
0
 
6
 
! Отговори
Селски Тарикат преди 4 години
К.Англелов обаче как направи сметката на заплатата типично по български, раздели годишната заплата на 12 и хоп - "чистия" приход за месец (без да слага данъците и други удръжки)
9
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
8,Какви къщи обаче? 5х1000лв в умрели села или 5 по 300000 евро в Бояна?Откъде гж измисли това? 10-15000 заплата ли ти се струва, че купува всичко?
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
2,Не точно. 2000 евро чисто са наистина малко. Но... Режийни ти се поемат. Представи си да живееш в хотел и да ти е платено всичко. Познавам хора с 4-5000 заплата, които с такава позиция надалеч спестяват 50000 на година. След това сложи процент от сделките. При сделка от 1 000 000 и 1% имаш 10000 в джоба. А процентът може да е и примерно 5-10 и да станеш милионерТака че киселото грозде е едно, а това дали и какви пари ще взима наетият е съвсем друго. Умните гледат цялата сметка, не заплата.
7
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 5Пробвай с Директорска позиция в тех. компания. Нищо НВ правиш, а всеки месец изкарваш пари за 5 къщи ... годишния ти бонус е поне за 25 къщи
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Риска, да снанеш с една глава по-нисък, не ми се вижда като работа мечта
5
0
 
9
 
! Отговори
Фен преди 4 години
Отказвам....изкарвам повече и без това.
4
5
 
18
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Работата-мечта е наемодател на много имоти - да имаш 10 къщи и 20 апартамента в градовете и да отдаваш под наем
3
0
 
14
 
! Отговори
хах преди 4 години
до 2: И то за смешна заплата.
2
0
 
15
 
! Отговори
? преди 4 години
Оная Баневица не караше ли Ламборгини? И те сега са в криза, може да го шитне .
1
40
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добра работа би била да съм бияч и палач на социалисти на бузлуджа, както и наказател на последователите на най-некадърния президент в историята на българия - сертифицирания нищоправец румен радев ветото, отговорен за разпада на държавата ни! Оставка, съд и затвор за ра.пона!