Мечтаната работа – да търсиш изоставени коли в Дубай

Повече от 3000 луксозни коли прашасват годишно
2 авг 2019 18:20, Нели Христова
12
Мечтаната работа – да търсиш изоставени коли в Дубай
Снимка: Facebook

Имате достатъчно свободно време и сте сигурни, че можете да локализирате изоставени супер коли в една от най-богатите страни в Близкия изток? То онлайн дилъра на луксозни автомобили hushhush.cоm има перфектната работа за вас.

Близо 3000 супер коли биват изоставени по улиците на Дубай всяка година. Хиляди ферарита, ламборгинита, поршета и бентлита събират прах по паркинги и улици. Те са толкова много, че привлякоха световно внимание, а много хора в социалните мрежи се възмущават, че бизнесмените в Дубай са толкова богати и глупави, че не ценят нещата, които притежават. Но за тази тенденция има и логично обяснение – повечето от тях не могат да си платят глобата, която им е наложена за нарушение на някой закон на Шериата.

От hushhush.cоm предлагат по 30 хил. паунда на година за онзи, който е готов да издирва изоставени луксозни коли из Дубай.

Обикновено, полицията задържа автомобилите, които открие, но има и легални начини, по които някой може да придобие машините, преди това да се случи, а след това – да бъдат продадени. Работата се улеснява и от факта, че много от машините са изоставени с ключовете, които висят на таблото.

И това не е единственото предимство – целта е желаещият позицията да намери възможно най-много коли. За всеки продаден автомобил онлайн, той ще получава комисионна. Към предложението са включени и всички разходи за пътуване, живот и настаняване в Дубай.

Разбира се, работата изисква и добри познания за моделите луксозни коли и тяхната стойност, както и способност да се проследи, кой е легалният собственик и какво дължи на Емирствата. Чувството за отговорност и таланта в преговорите също не са за изхвърляне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Генерал Филията преди 4 години
Давай Поршето *** 1:1 мащаб и вървеж 911 като на ХА
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИ сто пъти да я повторят, пак няма да си оправят граматичните грешки.
8
1
 
3
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Бъра-бъра, сто чадъра! Едва ли не, вървиш си по улиците на Дубай, харесваш си някоя изоставена лимузина, палиш и потегляш.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тая статия я имаше преди седмиц-две. Мислите ли, че като я повторите ставате по-модерни и значими?
6
0
 
10
 
! Отговори
пецата преди 4 години
бил съм в дубай на автокъщите и там където са депатрирани изоставените автомобили от улиците, нямаше нито един лукс автомобил като ферари или порше , това е една легенда обикаляща вече 10-15 г интернет , защо някой ще оставя авто за 200-300хил евро на улицата вместо да я продаде ако е решил да не се връща, някакъв абсурд
5
1
 
3
 
! Отговори
Циклопа преди 4 години
Да намерят собственика на изоставената кола... аха... УСПЕХ!
4
2
 
0
 
! Отговори
Diablo преди 4 години
Колко хора могат да карат супер коли, курса е няколко хиляди евро. Освен това арабския е труден и пишат наобратно.И пуснаха жени шофьорки по улиците.
3
0
 
10
 
! Отговори
Циник арабите преди 4 години
Богатата на петрол азиатска държава Бруней въвежда от днес наказания, основани на традиционното мюсюлманско законодателство, включващи убиване с камъни за хомосексуалност и изневяра. Заради това известни имена като Джордж Клуни и Елтън Джон призоваха за бойкот на всички хотели, в които султанът има участие, каквато е веригата Dorchester Collection.Но освен това в наказателния кодекс влизат и такива мерки като рязанена ръка за кражба и отсичане на левия крак на същия човек при повторна кражба.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То па една книга работа! Да ви имам мечтите!
1
1
 
26
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Таа глупУст.... още колко пъти ще я качвате?Веднъж седмично - не е ли достатъчно