Новият Golf идва с невиждани в класа си технологии

Системата "мек хибрид" ще е само за бензиновите версии на модела
27
Новият Golf идва с невиждани в класа си технологии
Снимка: Reuters

Новото поколение на Volkswagen Golf, което ще бъде представено този месец, има за цел да революционизира пазара на хечбек-моделите, оборудвани с "меки хибридни" системи с 48 волта, като ще получи технологии, които все още не са виждани в този клас. Това заяви техническият шеф на Volkswagen д-р Франк Велш, цитиран от Autocar.

В компанията залагат на осмата генерация на Golf, за да прекрати свиването на продажбите в сегмента, които от началото на 2019 г. са спаднали с 16%. За целта моделът ще предлага не само водещи технологии, но и възможно най-ниските емисии на СО2.

Разработката на модела приключи и вече сме във фазата на предварителна продукция, където трябва да се уверим, че всяка част е идеално напасната с другите. Прототипът ни се справи отлично, но сега е време да видим как работи серийния модел. За целта провеждаме тестове в Германия, САЩ, Испания и Китай", обясни Велш.

Главният инженер на марката допълни, че само бензиновите двигатели с обем 1,0 и 1,5-литра ще се предлагат с 48-волтова хибридна система. По-слабият от тях ще развива 130 к.с., а другият - 150 к.с. Все още обаче няма яснота кои мотори на новия Golf ще получат механична скоростна кутия.

Още информация и снимки на новия Golf вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: технологииVW GolfVolkswagen Golf
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До 21 9 А от руснаците очакваш ли високи технологии в автомобилостроенето ?
24
1
 
5
 
! Отговори
вампириte преди 4 години
Всеки ром тръпне в очакване след двайсет години да си закупи този нов голф и да вози вътре незаконно изсечени дърва ....
23
1
 
5
 
! Отговори
42 преди 4 години
У Перник не тачим нищо след Голф двойка.
22
2
 
4
 
! Отговори
алфа преди 4 години
измамниците фереджеВаген да си продават отровните печки в анадола и катар. след всички тея скандали с двг, скоростите а сега и с незаконните субсидии на Ердоган продажбите им в Европа продължават да падат. времето голф да падне от трона наближава
21
1
 
6
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Невиждани в класа си технологии?Ще прави ли сфиpки???
20
4
 
8
 
! Отговори
Тесларя преди 4 години
Гоуф и технологии...да бе,да...
19
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най- коректно е да не ги купуваме! Да си ги продават за турски лири! Никога Фолксваген !!
18
4
 
9
 
! Отговори
голфчи преди 4 години
целият Люлин тръпне в очакване да зърне новият ГОЛФ !!!!
17
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забелязахте ли как след като решиха да отворят завода в Турция, решиха и да пуснат масирана рекламна кампания на бараките си у нас. Току що гледах телевизионна реклами на Пасат и Супърб. Тука пишат за някаква извънземна мека голфация...Призовавам да дпрем да купуваме техните коли и продажбите им в България да спаднат до нула. И без това качеството им е под всякаква критика.
16
0
 
4
 
! Отговори
човек преди 4 години
В подкрепа на последното си твърдение, и за да не бъда голословен, това го научих от телевизия Дойче Веле на английски.По кабелната я гледам.Тези факти ги обявиха някои от главните инженери на тези фирми.Има ги в архив, не им запомних имената, но са публични личности.Едва ли е проблем да се провери от всеки тяхната самоличност.Ако са излъгали - отговорността е тяхна!Те обявиха че скоро ще има германска електрическа кола. По-евтина (относително), по-хубава и по-качествена!
15
5
 
3
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номет 8Пълни безсмислици пишеш!Ама така, да си нaчешеш кpaстата нали?Елън Мъск копира високотехнологични възли и детайли за своята прехвалена Тесла от големите германски производители, като Audi, BMW, Daimler и други. Скоро ще видим нови модели чисто немски електрически автомобили!
14
6
 
8
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 9 (21)Турция има собствена авиокосмическа програма.Произвежда всякакви коли.Турция има големи заводи за електроника.Откакто закриха завода на бай Тодор за компютри копирани от IBM, завода за телевизори в София и този във Велико Търново (там телевизорите бяха по белгийски лиценз а не крадени), нищо свястно високотехнологично нямаме.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си перничанин вече ще бъде престижно?Тогава защо не построиха завод в Перник?
12
4
 
10
 
! Отговори
Бойко преди 4 години
Бойко може да даде пресконференция за построяването на завод за кръстачки за коледни елхи и фабрика за мартеници. България станахме царе в сферата на услугите
11
3
 
16
 
! Отговори
22 преди 4 години
Обществените бани са ги измислили римляните (не ромите), а баклавата и дюнерите - арабите.Турците са измислили само ибри.ците.
10
5
 
12
 
! Отговори
РК преди 4 години
Не сте разбрали, новият завод в турция ще има и подразделение в бг, което ще произвежда супервисокотехнологичен гоуф на въглища. Познайте къде ще бъде завода?
9
13
 
13
 
! Отговори
21 преди 4 години
Високите технологии са в Япония, в турски автомобил няма как да има високи технологии, тъй като турчина за 1000г е измислил само обществени бани, баклава и дюнер. Не е малко но не очаквам високи технологии от турците.
8
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От около 20 г. в германска кола няма "невиждани" технологии, защото технологиите вече се разработват другаде и хората се ги виждат доста преди германците да ги пуснат в "новия" модел.
7
8
 
2
 
! Отговори
Ехее, преди 4 години
А,този новия ще правим,турците да си правят пасатите!
6
7
 
16
 
! Отговори
Край преди 4 години
Много им мек хибрида на тия. Доде лъгаха света той избяга напред. Сега ще му се радват на "високите" технологии в Турция и в Перник.