Срещу $44 000 продадоха колата ARO 304 на Николае Чаушеску

Петима участници наддаваха за колата
21 дек 2019 12:03,
18

Снимка: Reuters


Румъния продаде колата на Николае Чаушеску, направена специално за него през 1977 г., на почти удвоена начална цена заради известността на покойния 30 години след краха на комунизма, заяви данъчният орган на страната ANAF, предава Reuters.

Небесносинята кола ARO 304 има кожени седалки и отвор на покрива и е използвана от Чаушеску за ловни излети и официални посещения. През януари месец на предишния търг колата не успя да привлече вниманието на нито един купувач.

ANAF понижи първоначалната цена с 25% до 24 хил. долара за търга тази седмица, където петима участника наддаваха. Колата е продадена на един от тях за 44 хил. долара. Няма никакви подробности за купувача.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Az преди 4 години
Само комунист може да купи такава бангия пчкакто и всички ретро казани. Спомени по комунизма и бозата за 6ст няма са върнат греховете ви за убитите, репресирани хора или тези които са крали и крадат по наследствено-фамилна линия! Ще дойде видьов ден и при нас скоро и ще напълните панделата (няма да е при гешев-гешевтаря)!!
15
7
 
5
 
! Отговори
ФУТУРОЛОГ преди 4 години
През 1987 по възродително гледах по ТВ-то интервю с Тодор Живков където каза че е фен на "Славия"София а тези му думи си вървят с огромни червени финансови средства за всички ръководители на "Славия" които му се отблогодариха създавайки групировката на БСП т.е. СИК че и ИпонЦесекарят Иван Славков-батето бе назначен в "Левски" заради гибелта на Гунди и КотковНо иначе за журналиста Т.Живков важното бе И.Славков-батето да превърне като шеф БНТ в "1984"Бойко от Банкя е негов журналист-проект
14
2
 
15
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
4 души наддават ???!!! У нас само Гешев наддаваше !!!
13
1
 
10
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
А моите коли СДС ги украдна заедно с пушките на зетя Иван Славков !!! Айдуци !!!
12
4
 
7
 
! Отговори
Ако имах пари преди 4 години
Бих я взел да я изгърмя за кеф с някоя гаубица.
11
3
 
4
 
! Отговори
Манолски преди 4 години
Щом има такава и в гаража на НСО нека Борисов се вози на нея за посещенията си из страната и да казва Я Херо да дойде
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За риболов е идеална.
9
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато съм жив, ще повтарям, че това, което подстрекаваните румънци направиха на семейството на Чаушешко, преследвайки ги и убивайки ги като кучета в гнусно телевизионно реалити, което видях с очите си, няма нищо общо с вашата демокрация!!!Трябва да му целуват краката, че Румъния имаше нула дълг и произвеждаше всичко!Няма да съм жив, вие ще чуете историята, защото в Библията пише - "Всичко тайно, ще стане явно".Еди построиха социализъм, а други -капитализъм.Разликата е, че днес е простотия!
8
1
 
11
 
! Отговори
ИСТИНА преди 4 години
Ех ако беше жив Николае Чаушеско фюрерът Бойко от Банкя щеше да му прави непрекъснато фел-ацио да построи автомобилен завод на ДАЧИЯ у насРумъния и Югославия бяха АНТИСССРПречукания след дъжд качулка чак декември Чаушеско беше УЛТРАНАЦИОНАЛИСТ и ИМПЕРИАЛИСТ и заради онаята МОЛДОВА препълни СЕКУРИТАТЕ и Румънската Комунистическа партия с УЛТРАНАЦИОНАЛИСТИ и ИМПЕРИАЛИСТИ които пак заради МОЛДОВАТА го разстреляха
7
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди краха на комунизма хората имаха всичко от което се нуждаеха. След краха на комунизма магазините са пълни с всичко което хората искат да имат и могат да гледат и да точат лиги до насита, а най-мераклииит могат и да отделят от хляба на децата и да взимат кредити и да си купуват.
6
4
 
22
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Демократична Швейцария отказа да даде на българския съд информация за милионите на демократа от СДС и ДПС Христо Бисеров.
5
4
 
28
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Чаущеску беше най заслужилия сатрап и си получи най заслуженото. А на нашия му откраднаха одеялото.
4
16
 
23
 
! Отговори
Факт преди 4 години
А пък у нас , за 25 милиона продават каруцата на Корнелия Нинова , с която се е придвижила от с. Крушовица до гр. София и с която е докарала всичката злоба и алчност от Москва.
3
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
30 години след краха на комунизма и убийството на Чаушеско румънците днес живеят много по-зле при капитализма и демокрацията, впрочем и българите които живеят дори по зле.
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България има една такава, която е подарък на Чаушеску за Живков и е в гаража на НСО при другите автомобили на "величията".
1
7
 
14
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
с газова ли е?