Бразилец кара без книжка, защото е прекалено висок

Мъжът знае перфектно правилника, но не може да се яви на изпит
24 фев 2020 17:45, Нели Христова
6
Бразилец кара без книжка, защото е прекалено висок
Снимка: Facebook

Бразилецът Денис Албино фактически би могъл за кара автомобил още от 1994 г., когато е навършил 21 години. Той се е научил да управлява автомобили, знае отлично правилника за движение, но не може да се яви на изпит, тъй като е прекалено... висок.

А Денис се нуждае от автомобили, тъй като всеки ден пътува за работа в бразилска телевизия. Там той участва в шоу, в което демонстрира своя висок ръст - 230 см. Проблем за мъжа е и фактът, че носи обувки 52-ри номер, които са прекалено големи за педалите на автомобила.

Преди 4 години бразилецът е на път да разреши проблемите си, като си купува Volkswagen Parati (модел, предлаган на местния пазар) и премества седалката с 10 см назад. Въпреки това, главата му опира в покрива и Денис отново остава разочарован, съобщава изданието Unilad.

Още за плановете на Денис четете на сайта на Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роденият да пълзи, не може са лети. Ти като с твоите метър и петдесет сантиметра височина се събираш в градският транспорт, защо си мислиш, че всички се събират в него? Прав няма къде да се побере, а седнал само ако краката му препречват пътеката. Виждал съм как пътуват двуметрови хора - стоят на стъпалото, когато го имаше и то леко проведени, а този е с 30 см отгоре и няма никакъв шанс.
4
4
 
3
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
И все едно не може да ползва, както всички градския транспорт или метрото, *** новината си измислихте, трябвало му кола че да ходи на работа.
3
2
 
2
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Хахаха и умникът първо си го е бил купил и после вижда, че кратуната му опира в тавана, ученото си е учено!
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми да си купи кола с шибидах бе.
1
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той е прекалено висок, а поне 1 милион българи са прекалено глупави и прости за да карат кола, но за съжаление имат книжки и гоправят. Резултатът е стотици убити и хиляди осакатени годишно...