Заради кризата – стадионите в САЩ станаха паркинги

Автомобилите на Toyota не могат да стигнат до дилърите си
24 май 2020 20:35, Нели Христова
14
Заради кризата – стадионите в САЩ станаха паркинги

Няколко стадиона в САЩ се оказаха препълнени с изоставени автомобили, най-вече модели на Toyota, които са докарани от Япония, но така и не са стигнали до дилърите на марката. Има и машини на компании за коли под наем и за споделено пътуване, съобщава Los Angeles Times, цитиран от Automedia.

Основната част от автомобилите са под открито небе на спортни площадки в Калифорния – това са стадионите на бейзболните „Доджърс“ и „Ейнджълс“, както и хиподрума в Санта Анита. Съоръженията не се използват, тъй като спортните първенства в САЩ са прекратени заради пандемията от коронавирус.

Непродадените модели на Toyota са доставени от пристанището в Лонг Бийч, разтоварени са, но заради кризата не може да бъдат пратени при дилърите на марката в страната. Складовете на пристанището също са препълнени с коли и затова се налага използването на спортни съоръжения за паркинги.

В подобна ситуация се оказа и друг японския производител Nissan. Товарен кораб докара в Лос Анджелис 2000 чисто нови автомобили Nissan и Infiniti, но му се наложи да стои в залива няколко дни, тъй като пристанището е препълнено и няма къде колите да бъдат разтоварени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Sorry, над 100 000 000 000 милиарда
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До шеферНемските автомобили бяха добри до някъде 2000-2002г. после се започна, проблеми с двигателитепроблеми със електроникатапроблеми с лъжливи софтуерЗа това ги съдят по целия свят, до тук от 2015 са изплатили над 100 000 000долараобезщетения а исковете се трупат. Короната ще ги довърши.
11
0
 
12
 
! Отговори
Kuro Tores преди 3 години
До шофер : Я си купи тогава АУДИ с 2.0 турбо бензин и ми кажи какво гори повече бензин или масло :D Аз ще си карам Маздата дет се крепи на боя само ;)
10
0
 
2
 
! Отговори
до 8 преди 3 години
Пил ли си днес лекарствата? Ако ли не попвай веднага не губи време-промит мозък каращ най-веротно 20 годилен голф или Бмв. СЕЛСКИ БЕК
9
2
 
2
 
! Отговори
Търпелив преди 3 години
И на само е така за Тойота, Нисан или коя и да е друга кола в Щатите. Погледнете европейският пазар- същата трагедия. Интересно, какво ще се получи в бъдеще? Преди време заради голямо предлагане, а почти никакво търсене, в Австралия и Нова Зеландия, са изхвърляли млякото и ябълките в океана...
8
6
 
12
 
! Отговори
кристина преди 3 години
toyota е невероятна кола!! моята е от '99, хачбек, но досега само гумите, акумулатора на 5г. и един път маркуч съм сменяла. Това е кола мечта.. мога да си купя нова, но тази е перфектна, няма забележки, ще я държа докато мога!!!
7
10
 
10
 
! Отговори
шофер преди 3 години
Още малко ако постоят и ще се саморазпаднат. Все пак това са талиги а не яки германски коли. В 21 век с клечки да ядеш и да правиш кола нема как да стане. Цялото им шаси се крепи единствено и само на боята.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мммммммм-Тойоти! Ммммммммм-Нисани................Малеее, да не са Москвичи.....
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бързайте да купувате , тепърва ще падат цените , независимо кой какво говори
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цените по нашите автокъщи са нереално високи , запознат съм с този бизнес От цените които виждате по табелите махнете едни 40% и горе -долу ще се доближите до истината
3
1
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
*** от комитет 300 постигнаха целта си.Ще има глад.Ама тези,които не си й са си помислили за секунда как живеят много хора в бедност-и те ще го усетят.
2
21
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
САЩ са препълнени със стари брички. Цялата страна е покрита със стари брички и доларът ще стане тоалетна хартия. А нашата Родина, ръководена от Владимир, ще ги превърне в ядрена пустиня.
1
1
 
27
 
! Отговори
pipo преди 3 години
Ами да почнат да ги подаряват, защото скоро няма кой да ги купи!