105 ден: Протестиращи запалиха маски на Орлов мост

Започна и митинга на бул. “Цар Освободител“
21 окт 2020 20:42, Нели Христова
220

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

От утре маските на открито са задължителни, но не всички са съгласни с тях. Група протестиращи запалиха маските си демонстративно на "Орлов мост".  Те блокираха възловото кръстовище без предупреждение.

Започна 105-ата. вечер на антиправителствени демонстрации в столицата с искания за оставките на кабинета и на главния прокурор.Протестът все още е малоброен.

Движението по бул. “Цар Освободител“ вече е блокирано от камиона с озвучаването на протеста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
33
 
8
 
! Отговори
Терсенето преди 3 години
Абсолютно отричам, да съм, ви поддръжник на цялата болшевишка банда, начело със тиквеника член на бкп.
106
4
 
34
 
! Отговори
До 132 преди 3 години
Много жалко,че си роднина на генерал Иван Колев, щом си се съюзил с черепите и другите фалшиви от площадния пърформанс на нищото
105
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво!!! Колко са Ентелегентни проституиращите. Утре могат и да се самозапалят в знак на протест...ние ги подкрепяме. Самозапалване, самозапалване!
104
4
 
28
 
! Отговори
До148 преди 3 години
Отивай да ядеш с Мангъра,там е " истината" ,интелигенцията,колегиалноста,,или при Черепа на свиждане да не скучае ,или при Общата бръщолевница доктор по популизъм,Техноимпексова,или при русото Ленче " антикорупционистката" обрала вложители ,дружката на Цеци и той скучае в петзвездния в Сръбско и чака да му назначат нов гл.прокурор ,или при Пинокио Маджото,Рада Розовата,или при Фигуранта,е там е малко неподходящо в момента,че Деса държи бухалката.
103
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербавите *** сътвориха поредната си глупост.
102
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Морала за пореден път падна е канала,като цялото им потресче.Пак събрали няколко безнадежни бройки за поредната гротеска.Болниците пълни,не ги интересува естествено,нито че заразените се увеличават.Да са контра на всичко ,дори и срещу народа ,срещу икономиката,срещу възрастните ,срещу който и да е,дори и срещу техни връстници които също се заразяват.Всяка крайност без мярка носи негатив на самите тях,на кукловодите и подчинените им ,след като сме в несигурно време за общественото здраве
101
5
 
28
 
! Отговори
Само бръснати дупета преди 3 години
Останаха на метежа на Черепа
100
15
 
5
 
! Отговори
аааа преди 3 години
Тоя експеримент с маски е правен в САЩ,даже е документиран."Маската ли?Свиква се!Трудное първата година,противно еот втората до петата,а след10-тата вече не можеш без нея Зада не ядем и говорим,докатоработим за благото нагосподарите!"Из документ отизслушване на робите предсенатската комисия....
99
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма хора,но камиона незаконно е блокирал път,а паяка е в гаража.Колко се плаща за незаконно паркиране препятстващо движението,случайно да има недосегаеми в случая?В цяла Европа е фул на пандемията,а тук безмозъчни горят маски,незачитайки паметта на починали медици, учители.Маски на открито е неприятно,но в момента инкубатора са учениците,вървят на групи без маски,в тесен контакт,предават си зарази и на близките си.Точно заради тях трябва да се носят маски или само за тях да е задължително.
98
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравейте, африканци! Велик бог Ваал Хамон спаси ви от вирус, но само ако носите саксия с цвете на главите си, вместо маски!
97
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези мерки с маските са пунта-Мара както и цялото управление на БорисУФ.Без локдаун няма да стане каквото и да си мислите.Някои си мислят че хотелчетата и дискотеките им ще работят през зимата....ХА-ХАНяма да стане, другарЕ бойковисти!!ЛОКДАУН !!!
96
8
 
28
 
! Отговори
1 преди 3 години
И тея същите, като се разболеят, ще кажат, че не са се взели никакви мерки 😃
95
18
 
2
 
! Отговори
мишо бирочето преди 3 години
шшш сакън нидейти брйе, шъ въ фани чумътъ, както мен и жена ми нъ фана едно време и от бираджии станахме ангелчета. ПС: дали няма да има погромчета срещу протестърите преди тенистурнирчето за да не излагат тиквеников пред чужденците. а организаторите дори ще му дадат уайлд кард да им покаже кой е по по най.
94
2
 
10
 
! Отговори
До108 преди 3 години
Аха, но това си само твое мнение което не е меродавно за милиони българи.
93
8
 
4
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 години
До 108. И това ще стане някога. И тогава ще кажеш, че си познал, нали? Дано си жив.
92
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да преброим троловете (по-точно айпитата, от които работят) тази вечер тук.Залагам, че ще ми сложат между 15 и 20 минуса.
91
8
 
21
 
! Отговори
И преди 3 години
Само да не ги изгори короната тях.
90
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
105 на 0 за Бойко
89
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютна простотия. Дискотеки, чалгаджийници, ресторанти и др., където хората са един до друг ще са без маски, а на улиците и на други открити места с маски. Пълна излагация за този гербав министър
88
2
 
2
 
! Отговори
До 96 е 94 преди 3 години
Пиян ли си ...