Какви са най-странните нарушения на пътя?

Не всички обаче разбират, че всяка превозно средство е потенциална заплаха
Обновена: 24 окт 2020 18:58 | 24 окт 2020 18:43, Нели Христова
1
Какви са най-странните нарушения на пътя?
Снимка: Pixabay

Броят на транспортните средства на пътя расте с всяка изминала година, което води и до увеличение на хората зад волана. Още по време на шофьорски курсове инструкторът внимателно обяснява какво може и какво не може да се прави, докато се управлява автомобил. Не всички обаче разбират, че всяка превозно средство е потенциална заплаха за останалите на пътя, ако не се използва внимателно.

Често постъпките на някои водачи предизвикат недоумение или гняв у останалите на пътя. А има и такива случки, над които човек може единствено да се посмее. Ето ви някои примери за меко казано странни нарушение, чиито извършители са установени и наказани.

Водни процедури

Това е един от основните методи за отпускане на организма. В горещ летен ден на човек му се иска да се потопи в хладна вода и да се наслаждава на природата. Не всеки обаче има басейн в двора или наблизо до дома си. Затова и група мъже решават да си направят басейн в пикапа на един от тях. "Легенът" е покрит с водонепроницаем материал, след което е напълно с вода. Компанията се запасява с бира и започва да празнува.

Случващото се е забелязано не само от преминаващи хора, но и от служители на пътна полиция, които подведждат шофьора на пикапа под административна отговорност. Аргументът им е, че подобни действия могат да доведат до пътно-транспортно произшествие. Самата конструкции на транспортното средства не е предвидена за поставяне на басейн.

Купон на плиткото

Неизвестно по какви причини млада двойка решава да вкара всъдехода си в езерото, като това известно време автомобилът се движи близо до брега. От него гърми и силна музика, което допълнително вбесява останалите посетители на плажа. Двойката явно е под въздействието на алкохол, защото не обръща внимание на забележките. Финалът е напълно очакван - пристига полицейски патрул, който глобява шофьора както заради решението му да вкара колата във водата, така и за вдигане на шум.

Още по темата четете на сайта на Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв интелект, каква визия