Синоптичката Гери Малкоданска е заразена с коронавирус

Съпругът й и детето й са здрави
24 окт 2020 20:04, Нели Христова
74
Синоптичката Гери Малкоданска е заразена с коронавирус
Снимка: Instagram

Синоптичката на NOVA Гери Малкоданска е с коронавирус от седмица и е изолирана вкъщи. Тестът й за COVID-19 даде положителен резултат. Спазихме всички процедури на РЗИ. Тествахме хората, с които е била в контакт и всички бяха с отрицателни резултати. Гери е изолирана и се лекува вкъщи, обясниха от NOVA.

Самата Малкоданска вече се чувства много по-добре. "Спецификата ни на работа е такава, че често сме в контакт с много хора. Спазваме всички противоепидемични мерки и периодично си правя PCR тестове. Седмицата, преди да излезе положителния ми резултат, пак си бях правила, и беше отрицателен", обясни Гери пред "24 часа".

Тя нямала сериозни симптоми - имала хрема, затова и решила отново да се изследва. Веднага щом разбира, че е с коронавирус, се изолира, уведомява всички, с които е общувала, и започва лечение, назначено й от специалист. "Болестта е сериозна и не бива ни най-малко да се подценява. За щастие, аз съм с по-леки симптоми. Не трябва да се пренебрегват и противоепидемичните мерки, защото с тях шансът да заразиш някого е минимален. Ние носим маски, спазваме дистанция, затова и няма хора, които да са болни около мен. И синът ми, и мъжът ми не са заразени", обясни Гери.

Всъщност в семейството й вече са се сблъсквали с COVID-19. Мъжът на Малкоданска - Алекс Ковачев, е преборил вируса през лятото. "Той го преболедува през юли. За щастие, и той изкара леката форма. Аз съм късметлийка, че имам лекар в семейството - брат ми Иван Малкодански. Спазвам всичко, което той ми е предписал", каза още тя.

Следващата седмица Гери ще си направи контролен тест, за да разбере дали организмът й се е изчистил от заразата. "Благодаря на колегите ми и на ръководството за разбирането и за взетите мерки. Хубаво е хората да обръщат повече внимание на здравето си и да се спазват правилата, защото, пак казвам, болестта не е за подценяване", завърши Малкоданска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
9
 
13
 
! Отговори
Не допил от снощи. преди 3 години
Красива жена, дай боже всеки му... Дори с вирус.
31
1
 
18
 
! Отговори
Абе тия нещо? преди 3 години
Не са в час. Колега на съпругът ми, синът му е студент и е + за ковид със симотоми. От рзи са казали на колегата и на жена му - в карантина сте, но тестове няма да ви правим, само ако развиете симптоми. И сега аджеба боб ли да хвърлям колегата + ли е, съответно и останалите в офиса? За гери малкоданска може, за обикновения данъкоплатец не. Иначе педиатърката вика детето за ваксина няма проблем...
30
1
 
7
 
! Отговори
Клюкар преди 3 години
Нана Гладуиш и тя ли е снаха на някой милиардер?
29
2
 
9
 
! Отговори
е да преди 3 години
Да ама Гелчовица и Божковица се изпокараха, след като главите на семействата изпаднаха война, съответно Божковица (Софиянска) вече е вън от медията.ГОЛЯМ ЗМИЯРНИК Е ТВА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ БЕ.
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мислех че концлагеристки не се разболяват от короната.
27
0
 
11
 
! Отговори
Ново 20 преди 3 години
До ПхахахахахаНе забравяй най-новото:Жената на Кирчо Гела - шеф на телевизиятаLOL
26
2
 
19
 
! Отговори
Пхахахахаха преди 3 години
Кво става в тая Нова Телевизия?Гаджето на сина на Доган - синоптичкаГаджето на сина на *** - синоптичкаЖената на сина на Божков - предаванеГолям алъш-вериш в тая телевизия. Мижи да те лажем е положението.
25
1
 
4
 
! Отговори
4-ти километър преди 3 години
До Внимание!Какви пръсти, какво внимание, какви снимки бе човек?
24
6
 
2
 
! Отговори
Внимание! преди 3 години
Двамата качиха снимка в социалните медии, на която се видя, че са преплели пръсти и са заедно в стресовата ситуация,. Това е от март тази година, ех какво ли не би направил човек за малко внимание. Нищо мацко доган ще ги оправи нещатата!!!
23
22
 
10
 
! Отговори
Votes преди 3 години
Гери Малкоданска е красива.ДА - Палец нагореНЕ - Пален цадолу
22
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно тази няма нищо общо с транс. Нито ябълки адамови. Пишете глупости. Може да е шавлива, но е красива. Гроздето ви е кисело на вас.
21
4
 
13
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Да се обади на бившето си гадже, дето я клати години наред - сина на Ахмед Джолан. Той ще и намери Ремдисивир и каквото каже, старата любов ръжда не хваща :)))
20
1
 
16
 
! Отговори
Protamine преди 3 години
Гери Вълкодавска... Да е жива и здрава!
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази вече беше бълна първия път,сега я повтаря явно.
18
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква адамова ябълка при жени? Вие в час ли сте? Много си е хубава. Ще и мине.
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая година обикновения грип няма да успее да се добере до нас - Ковид е окупирал всички гостоприемници
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отново пропагандна статия. Не вярвам това да са нейни думи. Всички известни българи преболедували вируса да говорят едно и също не е възможно. Харесвам я, ама се е поддала и тя.
15
2
 
11
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 3 години
Хрема........изследване........"вирус"!
14
2
 
6
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 3 години
1589 е за днес. Това ли е VIP персоната?легло ще има за нея обикновените хора кучета ги яли!!!
13
2
 
11
 
! Отговори
Край преди 3 години
Човека ви каза, че вируса ще мине през 70% от населението - медиите ни ги казват поименно.Гери да е жива и здрава ще го мине и дано да стане Многоданска та и нас да ни огрее.