Възможно ли е да вземеш книжка с автопилот?

Канадски блогър си направи този експеримент
10 яну 2021 22:40, Нели Христова
9
Възможно ли е да вземеш книжка с автопилот?
Снимка: YouTube

Популярният канадския блогър Кош, който има собствен канал в YouTube, се опита да си върне шофьорската книжка с помощта на автопилота на неговата Tesla. Канадецът остана без документ за управление на автомобила заради много нарушения и от полицията го накараха да се яви на проверовъчен, за да докаже, че не е опасен на пътя, пишат от Automedia.

И тъй като публикуването на забавни видео е основното занятие на Кош, той реши, че мине теста с помощта на автопилота на Tesla. Блогърът се надявал, че инструкторът в колата не е наясно с технологиите и няма да разбере. Още повече, че изпитът се е състоял от кратко преминаване по улиците на града.

Трябва да се отбележи, че при смяна на режима колите на Tesla издават звуков сигнал, а на приборния панел се появява малко синьо кръгче. Инструкторът в автомобила първоначално не реагирал и Кош решил, че номерът му е минал. След края на изпита обаче проверяващият решил да провери, какво означава малкия символ и блогърът трябвало да си признае.

Инструкторът се посъветвал с полицаи и свои колеги, след което скъсал канадеца. Кош се опитал да се оправдае, че през 99% от времето е карал той, но това не му помогнало. И засега блогърът остава без книжка, като ще може да се яви още 3 пъти. Следващият му опит ще е след 2 седмици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
В България може и по пощата да си поръчате книжката.
4
4
 
15
 
! Отговори
Фончо териката преди 3 години
За какво е нужна въобще книжка, Фончо 2 си кара Жипката
3
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния театър пропаганда на Тесла. Човека е бизнесмен, а те само сядат на задните седалки и шофьорът им ги разнася. Дали му дреме дали ще има книжка, а? Всичко е самореклама на Тесла. На такива "верни" YouTube-ъри Мъск им раздава всичко каквото пожелаят
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не са слаби шофьорите а пиенето е много сладко.едни престъпления водят до други и от там до провалена държава с традиции.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мида. Трябва да дадат книжката на автопилота!