Мъж взе изпит за шофьорска книжа на... 158-я път

Курсът му до момента струва 3600 лири
13 яну 2021 17:15, Нели Христова
26
Мъж взе изпит за шофьорска книжа на... 158-я път
Снимка: БГНЕС

Британският интернет-портал Select Car Leasing публикува любопитна статистика за неудачните опити при явяване на теоретичен и практически изпити за шофьорска книжа във Великобритания. Рекордьор се оказва мъж, който не успял да се справи с теорията 157 пъти, пишат от Automedia.

Англичанинът все пак взел теоретичния изпит от 158-ия път. Сега обаче му предстои и практически изпит, като до момента мъжът е похарчил 3600 лири за курса. Тази сума обаче ще нарасне, тъй като във Великобритания курсовете за разделени на две - теория и практика.

Второто място в тази "класация" заема 30-годишна жена, която е успяла да вземе теорията едва от 117-ия път, като до момента е платила 2961 лири. На трето сред най-трудните ученици се подрежда 72 пенсионер. Той се е справил с теорията от 73-и път, като е похарчил 3200 лири. Във Великобритания всеки изпит по теория струва 23 лири.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
15
 
! Отговори
У преди 3 години
Баламата трябваше да дойде тук да го вземе от воле - дори език да не знае, курса тук е пунта мара след като *** субекти, изпитващи проблеми да си напишат грамотно собственото име взимат книжки, че и за по-горни категории...
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди доста години бях на изпит за шофьор в България, но на практика всички от курса минахме теорията, защото я знаехме. После беше полигон, който също всички го минахме и накрая кормуване, където не всички го взехме от първия път, но на втория път не остана никой от групата без книжка. Сега чета разни "капацитети", които изобщо не знаят основни неща по Закона за движение по пътищата.