Как малкият Fiat Panda спаси футболистите на "Атлетико" от снега?

Яник Караско трябваше да вземе чужда кола за да стигне навреме за тренировка
24 яну 2021 18:35, Нели Христова
18
Как малкият Fiat Panda спаси футболистите на "Атлетико" от снега?

Лошото време в испанската столица Мадрид създаде истински хаос в града и принуди много хора да търсят алтернативни начини на придвижване. Сред тях беше една от звездите на футболния „Атлетико“ (Мадрид) - Яник Караско, който поучава по 200 000 евро седмично), а в гаража си има автомобили като Audi S7, Lamborghini Aventador и Mercedes-AMG C63, пишат от Automedia.

Натрупалият сняг в града обаче принуди белгийския нападател да заеме колата на свой съсед, за да стигне навреме на тренировка. А тази кола беше Fiat Panda 4x4 от 1990 година. Караско качи в автомобила и съотборнииците си Шиме Вършалко и Томас Лемер, като снимки и видео от необичайната гледка бяха качени в социалните мрежи от техния съотборник Маркос Лоренте.

Бурята Филомена удари испанската столица преди дни, като беше определена като „най-лошо снежно бедствие от 50 години насам“. Треньорът на „Атлетико“ - Диего Симеоне похвали служителите на клуба, които са свършили огромна работа, за да изчистят игрищата и отборът да може да тренира нормално.

"Дойдохме с микробуси. Очевидно основните магистрали и пътища са добре почистване, но на други места положението е отчайващо“, коментираха играчи на тима. Някои от тях обаче се убедиха, че дори и най-лошите условия не са проблеми за древната Panda, която отдавна се е доказала като невероятно проходим автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Шляхтиц преди 3 години
Лада Нива по нищо не отстъпва от Фиат Панда.Мое скромно мнение. И двата автомобила са обзаведени спартански, возенето съвсем не е от най-комфортните, но се движат навсякъде......
16
1
 
3
 
! Отговори
Гош преди 3 години
Баща ми имаше такава Панда и с добри гуми биеше всички коли на сняг и кал, даже и уазките неможеха да минат от там откъдето минаваше пандата.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За мен няма по-добра шейна от Чук и Гек и по-добър вестник от чук-чук...
14
2
 
12
 
! Отговори
Карнобатски галош преди 3 години
Тази новина за пръв път излезе на 12-и януари, днес сме 24-и януари. Но комент!
13
1
 
15
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Нидеите така,че сега юпитата и ай ти сп,ициалистити,ще ви изкарат комплекса!За тях само нови автомобили,хибриди-луноходи са автомобили,ама понякога компютъра им говори нещо...май че са с две леви ръце,и ще трябва да звънят на "Пътна помощ"!Потвърждавам Фиат Панда няма грешка,да се чудиш как се издъниха с Типо навремето
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова нашите футболисти карат Q7, не е от компекс и гъзария.
11
3
 
11
 
! Отговори
анти майна преди 3 години
Виждате ли, не ви трябват нови коли , щом милионерите избират 30 годишни ръжди, то не ви трябва нова кола, карайте си 30 годишните ръжди
10
2
 
3
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
До *** с джипАми аз съм 170 см хахаххах....Иначе пежаците 206-ци от зад не са тесни.Събирал съм от зад двама 120 кг.и един като мен-65 кг.Е-калниците стържеха хаххах
9
2
 
7
 
! Отговори
Селяндур с джип преди 3 години
До Ямболски цървулКолега, веднъж се пробвах да вляза на шофьорското място в Пежото на чичо ми (206). Повече няма да повторя тая гимнастика, не съм цирков артист.
8
2
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
До преди 3 години карах Пежо 206 .Ако искате ми вярвайте,когато стана виелицата по нова година,се прибрах от Бургас до Ямбол с ЛЕТНИ ГУМИ! Предното предаване за такива условия е перфектно,а 4×4 е още по-перфектно.И много зависи и от водача.В такива условия се кара на възможно най-високата предавка,на възможно най-ниските обороти.
7
5
 
23
 
! Отговори
Селяндур с джип преди 3 години
Eй тва е истинско 4х4, не като прехвалените германистански премиум кендзефи.
6
4
 
2
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
До БарселонаИзвинявам се ...Марбея..
5
1
 
20
 
! Отговори
Венци преди 3 години
Страхотен автомобил, винаги е весело, хората ти махат и радват с теб. Колко зими съм карал хиляди км, сняг, лед и киша. Няма затъване. Минавам там където и ауди куатро затъва. Еех какви времена бяха. Сега имам субару леворг, гот е ама и пандичката ми липсва.
4
11
 
3
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
По скоро..сеат панда...
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уникална кола е!!!
2
1
 
14
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Браво на Фиатчето.В доста случаи ниско-бюджетните предмети се явяват спасители в трудни ситуации!
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фиат Панда е невероятно надежден и икономичен автомобил. Един от най-масовите в Италия и Испания.