Силвана Руджерини: Бабата, която кара 62 г. без инцидент

Тя получи безплатна застраховка от застрахователя си
5 мар 2021 19:57, Нели Христова
23
Силвана Руджерини: Бабата, която кара 62 г. без инцидент

Често ни се е случвало да ви разказваме за автомобили, издържали десетилетия и милиони километри без повреди. Но за пръв път чуваме за човек, успял да шофира без нито един инцидент в продължение на... 62 години, пишат от Automedia.

Това завидно постижение е на 93-годишната италианка Силвана Руджерини от провинция Емилия Романя, съобщава местният вестник Il Resto del Carlino. Възрастната дама, родена през 1927, и до ден-днешен продължава да управлява своя Fiat 600, и да го застрахова в дружеството Cattolica Assicurazioni.

При последното подновяване на полицата служител на застрахователната компания обърнал внимание, че дамата подновява каското си без прекъсване от 1959 година насам, и че нито веднъж не е предявявала застрахователна претенция и не е участвала в пътен инцидент. Чиновникът съобщил на шефовете си, а те решили в знак на признателност за лоялността да предложат на г-жа Руджерини безплатна пожизнена застраховка.

Силвана Руджерини е бивша учителка и голяма почитателка на моторните спортове, а един от пра-племенниците й е Серджо Кампана, италианският пилот в европейските серии Le Mans.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
7
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
И колко км е изминала през тези години? Адмирации за такъв човек!!!!
16
11
 
1
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 3 години
Аз от тук виждам ще колата и е удряна отпред.
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Кара внимателноИма два вида жени шофьори. Такива които са по-внимателни и по-малко агресивни от мъжете шофьори. Те правят и по-малко аварии. И такива които не гледат в огледалата за задно виждане когато сменят лента. Проблемът е във вторите.
14
5
 
2
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
До Анонимен12 Като нямаш нужда не чети и не коментираи.Говори за себе си ,а не в множествено число.
13
10
 
6
 
! Отговори
Кара внимателно преди 3 години
Жените са по-добри шофьори от мъжете. Проишествията със фатален край са причинени основно от мъже зад волана!
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
интересно, а тези фуги по предницата на колата от възрастта ли са се отворили или от честото подпиране на разни предмети и незавеждането на щети
11
2
 
2
 
! Отговори
Хмм...Баба?? преди 3 години
Една от най- красивите жени които познавам е точно нашенка - 58 г., спортна, естествена и секси мацка, на която никога не бихте и дали повече от 35. Нищо изкуствено и не носи грим. Що приятели са им падали ченетатата , когато ,,готиното маце " им е отказвало предложенията за свалки ,,Щото ще е заето с внуците си" :))))
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук взимаме книжки без да караме магистрала/извънградско и нощно време, които са карали направо си ги копуват дори. Да не говорим за сняг и останалите екстри за които дори не се споменава в уроците, които между другото са на 100% самообучение. За обучение по иконимично и безопасно шофиране както е в цивилизованите страни не сме и сънували дори.
9
3
 
13
 
! Отговори
БАБИНАТА ВИ! преди 3 години
Уважавайте хората!Имате две баби, а тази жена със сигурност не е от тях.
8
5
 
18
 
! Отговори
На баба хвърчилото преди 3 години
Стоянка Мутафова беше по-възрастна от тази госпожа, но никога не сте се обърнали към нея с "баба" Тя винаги беше г-жа Стихийно бедствие и ред други журналистически лиготии, но когато става дума за по-обикновени възрастни хора, винаги са баби и дядовци... Проява на лошо възпитание е да се обърнеш по този начин към възрастен човек който не ти е роднина, а за журналисти е недопустимо!
7
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Авторката. Баба е майката на майкa ти,а когато не ти е роднина е госпожа,може и възрастна госпожа.
6
10
 
7
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
Еми у нас рядко ще ги видиш. Масовката са именно дебелани без нито един зъб и с наднормено тегло. Никога през живота си спорт не са виждали. Пее ти как спортът и бил в градината, а то усилието да прекопаеш е равно на това да караш 10 минути ски. Абе, тъжна картинка са нашите баби (повечето от тях). Перфектният антипример.
5
5
 
15
 
! Отговори
до 4 преди 3 години
Хехе! Жива и здрава! Много харесвам възрастни хора, на които им "сече" акълът и са спортисти, а не клатещи се 140-килограмови каци с кисело зеле беззъби баби.
4
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ъъъ, майка ми е на 77. Бивш ски състезател. До ден днешен шофира- има спортен автомобил (Impreza WRX 2017та- моята стара красавица, която й дадох), преди това караше Outback 2010-та. Има златен талон и нито едно нарушение. Баща ми е подобен- на 78 със златен талон, ама търкаля старо Порше- фен е.
3
4
 
16
 
! Отговори
Ау сакън преди 3 години
Не давайте такива статии, че тукашните кръвопийци ще ви съдят. Еретични идеи. Я да дойде тук, да видим коя мутра ще предложи какво и да е безплатно.
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има и такива хора, това е добър ген :)))
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената!Не, бабата!Малко уважение към човек, който ОЧЕИЗВАДНО е пример за поколения кифли.