Кражба като на кино: Престъпник "вози" дилър на BMW на капака

Той се движел с близо 100 км/ч
10 мар 2021 18:38, Нели Христова
8
Кражба като на кино: Престъпник "вози" дилър на BMW на капака

Престъпник отмъкна ново BMW M4 директно от дилърски център на марката в канадския град Лондон. Служител на автосалона се опита да му попречи и се хвърли на предния капак на колата, като се задържа на него при преминаването през централната улица на града. Инцидентът беше записан от охранителните камери, а полицията издирва крадеца, пишат от Automedia.

Както съобщава Carscoops, млад мъж пристигнал в автосалона и заявил, че иска да купи автомобила. Той помолил служител на дилърството да запали колата, за да чуе звука на двигателя. След това престъпникът заявил, че ще се обади на родителите си, за да одобрят покупката, като поискал да говори от салона на BMW-то, за да не му пречи никой.

Почти веднага, след като седнал в автомобила, крадецът блокирал вратите и потеглил. Служител на дилърския център - 23-годишният Мо Алкаиси, се опитал да му попречи, но в крайна сметка се оказал на предния капак. Това изобщо не притеснило престъпника, който продължил движението си по улицата, като развил около 100 км/ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
- Ха, ха, ха! Голям майтап, човече!
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пропаганда на ГЕРБ.
4
1
 
4
 
! Отговори
Д-р Исня преди 3 години
Каквото и сега за някой лев...ще лигавят кокала!По темата - този крадец си личи от километър, че е от изток. За тях далечния, за нас близкия.
3
2
 
8
 
! Отговори
Вихър преди 3 години
Защо да я чете!?На него му плащат да пише опорните точки, а не да чете статии!!!Чудя се тези *** дето сега заработват от опорките след изборите какво ще работят, като за друго не стават...
2
2
 
14
 
! Отговори
qwe преди 3 години
Някой не се е направил труда даже да прочете статията. Смех
1
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е в мутроландия, с премиер крадец какво друго. Оставка на шайката! Народе мисли на изборите.