Кои са типовете шофьори, които са най-големи дразнители на пътя?

Някои от тях са агресивни, други разсеяни
29 мар 2021 17:45, Нели Христова
81
Кои са типовете шофьори, които са най-големи дразнители на пътя?
Снимка: БГНЕС

Мнозина от нас прекарват доста време зад волана на автомобила си, като шофирането може да бъде както доста приятно преживяване, така и доста стресиращо. Второто зависи от условията на движение и, разбира се, от другите шофьорите на пътя. Честно казано, сред тях има хора, които ни изнервят допълнително.

Някои от тях са агресивни, други разсеяни, а трети просто изглеждат не на място. И това допълнително ни изнервя, като може да ни развали настроението дори в един прекрасен ден. Кои са типовете шофьори, които най-много ни дразнят на пътя?

Любителят на телефони

Този шофьор е опасен както за себе си, така и за околните. При това най-застрашаващи безопасността са тези водачи, които непрекъснато пишат съобщения на телефона си. И лошото е, че те самите не го осъзнават и съответно не го признават.

Избухливият

Дори и не си помисляй, да го засечеш на пътя. Той ще вика и ще ви кълне, като вероятно ще спомене и вашите роднини. Може дори да опита физическа саморазправа, ако му се отдаде подобна възможност.

Състезателят

За тези шофьори животът е състезание. Те искат да стигнат първи навсякъде - до магазина, до работата, до училището на децата. Готови са дори да рискуват всичко, само и само да не бъдат изпреварени от някой друг.

Диджеят

Тези шофьори имат озвучителни системи в автомобилите си, които биха били по-подходящи за клуб. Те смятат, че всеки ще оцени музикалния им вкус, когато чуе любимите им мелодии, които обикновено гърмят с пълна сила.

Проблем с паркирането

Проблемите с паркирането са наистина досадни. Можете да загубите доста време, докато чакате някой да намести колата си на паркинга. И това, само защото някой не е отделил няколко часа за да се упражнява и научи.

Възрастният

Повечето от тези шофьори обикновено карат по-бавно от останалите и това също може да ви изнерви. Възрастните водачи понякога стават причина за забавяне на трафика, защото вече не се чувстват уверени зад волана и това кара мнозина да ги мразят.

Неспазващият дистанция

Една от най-досадните категории водачи на пътя. Те искат да се уверят, че шофьорът пред тях знае, че много бързат и карат плътно зад него, без да оставят дистанции. Освен това, искат да знаете, че те могат да шофират бързо, докато вие сте много бавни.

Още по темата четете на сайта на Automedia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ямболски, нищо не ти се разбира, брато.
9
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз имам книжка от 2008 с доста опит и даже на магистрала повече от 100 км не вдигам,кой бърза затова си има ляво платно,а на рали състезалите рано или късно лика им е по стълбове и спирки под формата на некролози..
8
10
 
11
 
! Отговори
Мозък в болничен преди 3 години
Krom, аз съм от тия *** карам бавно, защото взех книжка преди 2 месеца. И паркирането не ми е сила. Ама дали дразня някой хич пък не ме интересува:D
7
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само агресия виждам. Злобата прелива... Състезатели бол!Нормално е да се мразим един друг до смърт - Българи сме !
6
4
 
14
 
! Отговори
Teo преди 3 години
Изнервените, заплесите и самонадеяните!
5
15
 
17
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Има една особена порода г.зове които карат преднамерено бавно, създавайки зад себе си колона. За мен поне са особено дразнещи. Мисля, че го правят съзнателно - показвайки кой "кара влака". Смятам, че това поведение трябва да се санкционира подобно на превишената скорост.
4
3
 
11
 
! Отговори
Ноби преди 3 години
ами хомoсексуалистите ? нищо против, ама да не даваш мигач си в опасно
3
6
 
14
 
! Отговори
Сандо Кан преди 3 години
Шофьорите на Шкода последно време ги пере съчмата, прави ми доста силно впечатление. Все едно са седнали да карат Порше.
2
3
 
13
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Некадърните!!!!
1
12
 
8
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Аз съм 40 годишен,а карам като 100 годишен.И постоянно ме сърби долната задна част на тялото,когато карам.Ама за това на задното стъкло имам клатещ се среден пръст!