Новият "Москвич" е тук: Струва ли си парите?

Показаха как изглежда отвътре автомобила на възродената марка
Обновена: 30 ное 2022 19:47 | 30 ное 2022 19:35, Красимир Ангелов
313

Снимка: БГНЕС

Първите автомобили от възродената легендарна марка "Москвич“ вече напуснаха конвейра на завода. За първи път Максим Кадаков, главен редактор на списанието „За рулем“, показа на видео как изглеждат колите отвътре, съобщава AutoMedia.bg.

Руснаците сглобяват модели на китайската марка JAC под името „Москвич 3“, оборудван с бензинов двигател (китайски с турбо) със 150 к.с., скоростната кутия е 6-степенна механична или CVT. Размери на новия кросоувър, в чиято основа е моделът JAC JS4, са дължина от 4410 мм, широчина - 1800 мм и височина -1660 мм. Разстоянието между двете оси е 2620 мм.

Плановете на възродената марка са до края на годината да бъдат произведени поне 400 бройки от "Москвич 3", които ще бъдат пуснати в продажба, ориентировъчните цени ще варират между 27 000 и 33 000 долара.

Максим Кадаков прави констатации в автомобил със средно ниво на оборудване. Отпред е монтиран сензорен екран, на таблото има оборотомер и скоростомер. Под екрана има черен блок за управление на мултимедия, климатичната система. Воланът е мултифункционален и може да се регулира само на нагоре и надолу, седалките са от еко кожа и плат.

През 2023 г. трябва да стартира производството и на електрическия кросоувър - „Москвич 3е“, в чиято основа ще бъде китайският JAC E40X. За него са предвидени електромотор, който ще е монтиран отпред и батерия, чийто капацитет не се съобщава официално, но е известен пробегът с едно зареждане – 410 км.

Видео ревюто на новия "Москвич" вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: москвичРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
10
 
! Отговори
Помня преди 1 година
До Анонимен 208 Да те поправя. Фиат 124 не е краден , а е платен. Виж за останалото си прав.
163
8
 
9
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
До Анонимен 196 Ушанките няма да посмеят да се сритат с Китай. Те са огромна военна сила. Виж обратното е напълно възможно. Китай изпитва остра нужда от територия и суровини и къде ги има ? В съседна Русия . Представяте ли си един милиард армия с ядрено оръжие . Ще минат като цунами.За това Путин им се подмазва.
162
8
 
7
 
! Отговори
Климбо преди 1 година
Струва си всяка една рубла(или юан)...😂
161
3
 
27
 
! Отговори
Много са зле преди 1 година
Щом вече и китайски автомобил и ирански дрон се представят за руски изделия ( Москвич и Геран2 )
160
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това може да спечели конкурс за най-грозен дизайн. Единственото по-грозно нещо, за което се сещам е fiat multipla. На руснаците им дай желязо и излиза на конвейра танк или тон и половина сибирска ламарина. То най-популярната им кола "копейка" ваз 2101 - жигулата е крадена също от fiat 124. Трябва да си сериозен извратеняк да купиш това нещо горе на снимката. И ако изобщо има GPS със сигурност е на руската ГЛОНАСС. И айде още с найлона от седалката към сервиз.
159
5
 
11
 
! Отговори
До 205 Наша преди 1 година
Чували сме за Вълчан войвода и за безбройните пещери, съхраняващи ограбените от конната му дружина хазни. Още по времето на соца, военните откриха поне една от тия пещери. Има една скъпа, почти 200 лв. книга от Васил Гинев: Вълчан Войвода Златният бог на България. Там се описва, с препратки към съществуващи документи, как Вълчан Войвода натоварва кораб със злато и скъпоценности за руския император. За армия, която да освободи България. Няма нищо безплатно на тоя свят !
158
5
 
22
 
! Отговори
до 201 Данке преди 1 година
Бил съм 2 пъти в Русия и познававам умни образовани руснаци, чиито бащи не искаха да си спомнят за Сталинските репресии. За последните 100 години милиони високообразовани руснаци напуснаха Руската пролетарска диктатура. Русия ще остане, но ще изостане !
157
8
 
4
 
! Отговори
Наша преди 1 година
До До 198 НашаГоворим за глобални войни от които зависи бъдещето на човечеството, не искам да умаловажам подвига на нашите герои за Добруджа.Да ти кажа, явно в тая Добруджанска битка наистина на първите линии са били истинските Добруджански ГЕРОИ, че като гледам в ден днешен....Не искам да пиша повече.И все пак си оставам на позиция, че Русия важни войни не е губила.Защо не написа за руско-турската война ? Или не е политкоректно ?
156
1
 
16
 
! Отговори
АЗЛК преди 1 година
ах, защо ли те купих.....
155
4
 
19
 
! Отговори
НАРОДА ИМА ОПИТ преди 1 година
Много са хубави москвичите ! Направо - чудесни ! Купете си да видите бял вълк с черна опашка ! Честито !
154
5
 
16
 
! Отговори
До 198 Наша преди 1 година
Русия загуби Кримската война в средата на 19 век. Русия загуби Руско Японската война през 1905. Българската конница прогони руските окупатори от Добруджа през Първата Световна. Русия загуби Руско Авганската война преди 30на години.
153
16
 
8
 
! Отговори
Данке преди 1 година
Кефите ме пичове, как до вчера говорихте, че Русия приключва заради санкциите хората събират чипове за хляб и да подкарат Кмаза, а в тая нощ се спори дали новия Москвич ще се конкурира с автомобилите на западния пазар.Слава на Русията, все ми се струва, че докато светува тоя свят ще я има и Русия.
152
3
 
18
 
! Отговори
Евтиното е скъпо преди 1 година
Евтините китайски стоки са нискокачествени и трябва да купуваш пак, и пак, и пак, и пак, докато ти уври главата.
151
13
 
10
 
! Отговори
Наша преди 1 година
Какво ми давате минуси, кажете Рашата кога е губила война, опа извинявам се СВО.Тия хора срещу Хитлер, Наполеон, даже Чеченците привлякоха на тяхна страна, къде в момента мъжете умират, наистина ли си мислите, че укрото и натото ще ги сломят, мале, мале !
150
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повечето хора дори не осъзнават че гащите на *** им са китайски, но инсче се смеят на китайците! - аз си купувам само българско бельо и чорапи, произвеждат ги в Трявна, Сливен и в други градове. Китайски дрехи носят само прошляцци като теб :)
149
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако си сритат ушанките с Китай, следващият Москвич ще е от Северна Корея
148
7
 
5
 
! Отговори
Мерчо преди 1 година
До 1ъМерцедес са приключили отдавна, дори собствениците на новите модели се оплакват, че всичко е пластмаса и кух лукс, нищо общо с онова което беше.Мерцедес е най-добрия и луксозен автомобил за всички времена, но просто времето му за съжаление приключва, а празни места в природата и индустрията няма.
147
11
 
5
 
! Отговори
г преди 1 година
Какво ги интересува хората мнението на някакви ***.Не ги мислете, те ще се оправят, Рашата война не е губила, освен пред телевизорите.Само абсолютен амсалак може да вярва в някакъв друг изход, освен просперитет за Русия.
146
1
 
15
 
! Отговори
Западен двигател преди 1 година
опошлен в Китай и доокомплектован в Русия. Китайците крадат технологии от Запада и се пъчат с тях.
145
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе китайски или руски хората си имат собствена кола българите плювачите какво имат четри колелета отивай пеша