Клиенти нападатеха и ограбиха таксиджия във Велинград

За по-малко от 12 часа велинградски полицаи заловиха извършителите на грабеж над таксиметров шофьор
16 мар 2007 16:42,
За по-малко от 12 часа велинградски полицаи заловиха извършителите на грабеж над таксиметров шофьор, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Снощи около 22.20 часа двама младежи наели такси, за да ги закара от центъра на Костандово до махала “Асфалтова база” във Велинград. Преди да наближат курортния град, пътниците казали на шофьора К.С. /45 г./ от Велинград да намали скоростта на автомобила.

Възползвайки се от това, грабителите нанесли няколко удара по главата и тялото на таксиджията, отнели му сумата от около 40 лева и повредили радиостанцията. След като сигналът за случилото се е подаден в полицията, веднага са предприети спешни оперативно-издирвателни действия, уведомена е и Районна прокуратура-Велинград.

Извършен е оглед на местопроизшествието от дежурна група на РПУ-Велинград. Тази сутрин за срок от 24 часа са задържани велинградчаните А.Г. /18 г./ и криминално проявения Б.Б. /19 г./ Прокуратурата ще удължи срока на задържането със 72 часа. Срещу грабителите е образувано полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание