Труп на студентка под рухнали козирки във Варна

Тялото на 22-годишна студентка беше открито под отломките на срутилите се козирки на две банки във Варна
4 яну 2008 16:55,
149
Труп на студентка под рухнали козирки във Варна
Тялото на 22-годишна студентка е открито под срутилите се козирки. Снимка: БГНЕС

Тялото на 22-годишна студентка от Бургас беше открито под отломките на срутилите се козирки на две банки във Варна.

Момичето е открито в 14:40 часа.

Според информация на БТА, тялото е разпознато от приятеля на студентката.

Отломките не са били разчистени в продължение на два дни, което, според източници на БГНЕС, е било работа на екипите на Гражданска защита.

Днес срутилите се козирки били разчистени от Общинска полиция.

По първоначални данни смъртта на момичето не е настъпила мигновено и то е имало шанс, ако отломките били разчистени навреме.

Родителите на девойката са нямали връзка с нея от два дни. Те са подали сигнал в Първо РПУ във Варна за изчезването й.

Притеснението им се засилило, тъй като тя не отговаряла на мобилния си телефон, а вчера не се е явила на изпит в университета, в който е учила.

Трупът е разпознат от родителите, съобщиха за БГНЕС от пресцентъра на полицията.

По непотвърдена информация камерите на Първа инвестиционна банка са заснели минаването под навесите на момиче.

Dnes.bg припомня, че козирките на две банки – Райфайзен и Първа инвестиционна, намиращи се на Червения площад във Варна, се срутиха от снега в 21: 00 часа на 02.01.2008 година.

Заради натежалия сняг първа се свлича козирката на Първа инвестиционна банка и повлича покривната конструкция на Райфайзен банк.

След това се срути и козирката на сграда в близост до офиса на MTel.

И двете банки бяха с изпочупени стъкла и врати, като по-тежко бе положението на сградата, в която се помещава Първа инвестиционна банка.

Тротоарите около тях бяха заградени, тъй като имаше опасност от падащи предмети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Чета и не мога да повярвам...нямам думи...
87
0
 
0
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 16 години
Аз разбирам никой да не ги е предупредил, макар че не е нужно някой да ги предупреждава, но по Нова телевизия "Господари на ефира" проглушиха цяла България и то именно с подобна сграда убиец във Варна. Явно на варналии през едното ухо минало през дргугото излязло, а господари на ефира си си пеят песента без никой да ги слуша.
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 16 години
Според мен тази статия трябва да я видят в цял свят ,че да ни се посмеят малко.Но от друга страна ще се посрамим само ние обикновенните жители на България ,понеже управниците ни са безсрамници.Много долно.Дано продължим да търпим всичко това което ни налагат още дълго време ,иначе както сме двете крайности(много кротки и същевременно крайно войнствени)не ми се изка да знам какво би могло да стане,но определено историята ще запомни момента.
85
0
 
0
 
! Отговори
Петър преди 16 години
Къв сняг натежал ве, 20 см. сняг да събори тая козирка???Това е можело да стане всеки един момент. Калпав козметичен ремонт от банките и кухия държавен служител който си е сложил подписа за "Разрешение за ползване на сградата". А на виновните ще им кажа "Господ забавя, но не забравя"
84
0
 
0
 
! Отговори
Koko преди 16 години
много тъжно
83
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ужасна трагедия.Представете си момичето си е вървяло и си отива заради немърливостта на други.интересно ми е сега какво ще се случи с виновните??пак ще има протакване и накрая.....
82
0
 
0
 
! Отговори
Димитър Калинов преди 16 години
Абсолютно! Нека в удобно време следващата седмица се съберем пред общината да почетем паметта на момичето, след като управляващите нямат доблестта да го направят. Трябва предварително да информираме за протеста си, за да бъде всичко законно.
81
0
 
0
 
! Отговори
радо преди 16 години
Съболезнования на родителите и близките на момичето.Наистина голяма простотия е да кажеш ,че няма затрупани под отломките ,а после да се окаже ,че има загинало младо момиче ,което е имало може би шанс ,а живеем в 21 век.
80
0
 
0
 
! Отговори
Тяната преди 16 години
Моите искрени съболезнования към близките на загиналото момиче! Нека почива в мир!Дано близките да съберат сили и да осъдят всички виновни за случилото се лица!Съветвам всички граждани на БЪЛГАРИЯ да започнат да съдят за ВСИЧКИ неуредици виновните в БЪЛГАРИЯ и в СТРАСБУРГ!Моля се на Господ да ни помогне следващия път да изберем истински мъже за управници, а не такива като недоносчето Станишев и мазния турчин ДОГАН и техните свити!...ако има останали живи избиратели дотогава...
79
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
dve banki niamat pari da iz4istiat snega na kozerkite si..............*** im ......................sad za bankite sad................................i milioni za roditelite na zaginaloto momi4e ........................ne e istina tova ne e darjava
78
0
 
0
 
! Отговори
protest преди 16 години
utre ili v ponedelnik..napravo da podpali ob6tinata maikaim deeba skapana....po4ivai v mir dete
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ТОВА СЕ НАРИЧА Б Е З Д У Ш И Е !!!!!! НАРИЧА СЕ ПЪЛНА ЛИПСА НА ПРОФЕИСОНАЛИЗЪМ, АЛЧНОСТ! Родителите на момичето ДА СЪДЯТ ДЪРЖАВАТА, ДА НЕ ОСТАВЯТ НЕЩАТА БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЕ! ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СИ НОСИ КРЪСТА! Стигнахме вече дъното,даже сме под мъртвия слой! С това безобразно и безобрано строителство, с тази жажда за бърз и лесен живот, строителните фирми ПРЕКАЛИХА!
76
0
 
0
 
! Отговори
kap.Petko voyvoda преди 16 години
Az mislia, 4e turcite sa vinovni za tova i za vsicki zlini. Kyde e Emel da vzeme merki? V otpuskaaaaaaaaa.
75
0
 
0
 
! Отговори
Габровец преди 16 години
Крайно време е да разберем че в тази държава който и да ни управлява няма да си върши работата. Всъщност никой не си върши работата. Да се разпусне държавата и нека бъде анархия! Така ще бъдем много по полезни за себе си отколкото да работим за да храним мазния турски *** на Етем и Доган, Овчаров и сие мафиоти! Смърт за всички от 3ната коалиция!Моите съболезнования за близките на момичето!
74
0
 
0
 
! Отговори
Димитър Христов преди 16 години
Нищо няма да се оправи докато не започнем да изискваме, а това няма как да стане докато сме анонимни.За това трябва да сме по смели и отговорни и да пишем имената си поне.Бог да прости Гергана, тя тежи на съвестта на всички ни заради това.
73
0
 
0
 
! Отговори
... преди 16 години
ДА СЕ СЪБЕРЕМ НА СПОНТАНЕН ПРОТЕСТ ПРЕД ОБЩИНАТА, ЗА ДА ПОИСКАМЕ СМЕТКА НА ВИНОВНИТЕ ЗА БЕЗДЕЙСТВИЕТО...Утре към 11- 11,30 например...дайте знак...( въпреки , че в събота може би няма да има никой от управниците на "най- добрия" град за живеене )
72
0
 
0
 
! Отговори
6yHToBHuk преди 16 години
Искрени съболезнования за близките на момичето :(Аз съм от Варна и всеки ден минавам покрай тези банки по път за работа. На мястото на това дете можеше да е всеки един от нас... Нямам думи да изразя болката и възмущението си! Няма смисъл да плюя управляващитея. Обръщам се към обикновените хора, които четат и изразяват живо емоциите си. Време е ние да направим нещо, за да има ред...
71
0
 
0
 
! Отговори
svetlana преди 16 години
ужас ужас ужас...Боже пази децата ни .В тази държава има ли институция, гражданска защита, полиция ...На кого може да се разчита при тези бедствия?Само на Господ
70
0
 
0
 
! Отговори
paxipodiom преди 16 години
докога ще продължава това? едни строят некачествени сгради, и си прибират паричките, други си слагат подписа че сградата е годна да функционира и пак си прибират паричите, как тези ХОРА спят?СПОКОЕН ЛИ ВИ Е СЪНЯТ ?и ако така имат ли те деца? ако вашето дете се окаже под рухналите отломки няма ли да се гръмнете? помислете си когато положите подписа си върху следващите листи,и пусните да работи друга негодна сграда а на нас обикновените хора не ни остава нищо друго освен да се молим господ да ни пази децата че то , кой друг?В СВЯТ КЪДЕТО ВСИЧКО Е САМО ПАРИИИИИИИИ!
69
0
 
0
 
! Отговори
golqmata metla преди 16 години
Totalna gad.Pytuvah po pyti6tata v stranata za Varna.Tezi hora sa za raztrel.Kato po4nem ot Etem i stignem do firmite koncesioneri i ob6tenite- nikoi nito 4isti nito mu puka.Vyv Varna oba4e be6e vyrha - pyti6tata ne sa 4isteni ami orani.Dori dnes den po kysno e sy6toto.Prosto bezhaberieto na varnenskata ob6tina e ot4aiva6to.Bqhme v Tuyrnovo kato syob6tiha za stanoloto- za men momi4eto e umrqlo ot stud-bez nikoi da mu pomogne.