Труп на студентка под рухнали козирки във Варна

Тялото на 22-годишна студентка беше открито под отломките на срутилите се козирки на две банки във Варна
4 яну 2008 16:55,
149
Труп на студентка под рухнали козирки във Варна
Тялото на 22-годишна студентка е открито под срутилите се козирки. Снимка: БГНЕС

Тялото на 22-годишна студентка от Бургас беше открито под отломките на срутилите се козирки на две банки във Варна.

Момичето е открито в 14:40 часа.

Според информация на БТА, тялото е разпознато от приятеля на студентката.

Отломките не са били разчистени в продължение на два дни, което, според източници на БГНЕС, е било работа на екипите на Гражданска защита.

Днес срутилите се козирки били разчистени от Общинска полиция.

По първоначални данни смъртта на момичето не е настъпила мигновено и то е имало шанс, ако отломките били разчистени навреме.

Родителите на девойката са нямали връзка с нея от два дни. Те са подали сигнал в Първо РПУ във Варна за изчезването й.

Притеснението им се засилило, тъй като тя не отговаряла на мобилния си телефон, а вчера не се е явила на изпит в университета, в който е учила.

Трупът е разпознат от родителите, съобщиха за БГНЕС от пресцентъра на полицията.

По непотвърдена информация камерите на Първа инвестиционна банка са заснели минаването под навесите на момиче.

Dnes.bg припомня, че козирките на две банки – Райфайзен и Първа инвестиционна, намиращи се на Червения площад във Варна, се срутиха от снега в 21: 00 часа на 02.01.2008 година.

Заради натежалия сняг първа се свлича козирката на Първа инвестиционна банка и повлича покривната конструкция на Райфайзен банк.

След това се срути и козирката на сграда в близост до офиса на MTel.

И двете банки бяха с изпочупени стъкла и врати, като по-тежко бе положението на сградата, в която се помещава Първа инвестиционна банка.

Тротоарите около тях бяха заградени, тъй като имаше опасност от падащи предмети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
стефан преди 16 години
брей.какво ще стане сега? нищо. ще се помаем малко каква трагедия е станала, ще бъдем тъжни петнайсет минути...и тва е. а кой отговаря за козирките и тяхната поддръжка, кой не е проверил какво има под тях, след като камерите са заснели минаващо момиче... какво да направим, за да не се случва повече така... кой му дреме бе?! и стига с тая държава, държавата тва, държавата - онва. ае стегнете се малко, всеки си носи сам отговорността, никой не може да набива на хората цивилизация насила, щом самите те не я искат...
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Какво безхаберие, какви държавни служители,какво чудо невиждано в България разполага с власт! ЗАЩО ДЕТЕТО ОСТАНА ТАМ? ЗАЩО НИКОЙ НЕ СЕ СЕТИ ДА ПРОВЕРИ? Милото, измръзнало е! ЦЕЛИ 2 ДНИ НИКОЙ ДА НЕ СЕ СЕТИ ЗА ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНО НЕЩО - ДА ПРОЕРИ!!!?!?!??!?????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????? СЪД ДОЖИВОТЕН! ДА ГНИЯТ И ЧЕРВАТА ИМ В ЗАТВОРИТЕ!
66
0
 
0
 
! Отговори
hristov преди 16 години
Жалко за момичето.Дано срутването да е било само в следствие от натежалия сняг,защото хората знаят мястото и там сигурно след време ще изникнат нови сгради.И други сгради са се срутвали ама човешки живот май не бяха залагали.Дано не съм прав и това е само една трагедия,а не преднамерено престъпление
65
0
 
0
 
! Отговори
просто човек преди 16 години
Държавата ни е като при Беров(пълно БЕЗХАБЕРИЕ) и то пак по вина на Доган и слугата му Станишев.На никой за нищо не му пука,а в тази държава се раждат деца...и умират...като в Африка...
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Незнам какво да кажа...Да почива в мир миличката...Всеки ден се чудя дали нещо в тази *** държава все още може да ме отврати и всеки ден се случва някаква нова мега простотия. Докато бузестата кадъна е на почивка и ни дава наставления от някой курорт българските деца гинат защото няма кой да координира различните институции, тотално оплели се в своята некадърност и безхаберие. Незабавна оставка на мазния варненски кмет, на шева на варненската полиция, на ръководството на местното звено на гражданска защита!!!!!!!!!!!!!!!
63
0
 
0
 
! Отговори
dobata преди 16 години
V sluchaq stava vypros za bezhaberie i koito e vinoven zaslujava da otide v syda i v zatvora!!!!!!!!!!!!! Nai-veroqtno otgovornoto lice za raiona... Basi i dyrjavata! Kakvo ti glasuvane- da si glasuvat sami za sebe si! Ne mi puka koi upravlqva- vsichkite mislqt samo za sebe si i za mafiotite deto im davat pari za kampaniite. Ako shte DPS da upravlqva- te moje i po- dobre da upravlqvat da vi go... i typite gashtnici s kostiumi!!!ZATVOR ZA VINOVNIQ!!!
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
И това се случва на 100 метра от сградата на Общината в най-добрия град за живеене във България!!! Съболезнования на семейството!
61
0
 
0
 
! Отговори
... преди 16 години
Кой *** реши, че няма никой под срутилата се козирка..? Намерете го и го покажете да ни обясни как така е стигнал до този извод...Алоооооооооо,Гражданска защита......Управници - престъпници, нямам вече и капка патриотизъм, но това естествено не ви вълнува...
60
0
 
0
 
! Отговори
p преди 16 години
как може такова нещотези нямат акъл..........
59
0
 
0
 
! Отговори
BenSherman преди 16 години
Мойте съболезнования!!! :( страшно тъжно.. насълзяват ми се очите като слушам.. Почивай в МИР!
58
0
 
0
 
! Отговори
lili преди 16 години
Това е чисто престъпление-всички варненци знаят каква е гледката над лъскавите магазини по този булевард....а тъпите ни обищинари само гледат какво да краднат...тази държава не се заслужава децата....
57
0
 
0
 
! Отговори
amina преди 16 години
Мислите ли, че на някой от управниците му пука какво става с 'простолюдието', които не са привилегировани да се возят в държавни автомобили, да ходят по почивки с държавни пари,...Те си живеят техния живот и на никой не му пука кой умира и кой живее, кой е заседнал в снега. Това не са хора, това са индивиди, водени от други сили, силите на властта и парите. Следете какво ще се случва и как пак ще се потули всичко, както с двете момичета от Пазарджик, както с момичетата на Алабин. Това е, народе, трябва да се примиряваме! :)
56
0
 
0
 
! Отговори
KONFUCIY преди 16 години
Ако искате да промените нещо в заобикалящия ви свят, първо трябва да промените себе си. Всяка промяна на съзнанието води до промяна на личността и всяка промяна на личността води до нови промени на съзнанието.
55
0
 
0
 
! Отговори
Надя преди 16 години
Това вече е гнусно! Абсолютна гавра с паметта на момичето! Нещастни случаи стават - никой не е застрахован срещи такива, но не и да се тръби, че "Слава Богу, няма пострадали!" без дори да са си направили труда да се уверят в това!И какво говорим за стари сгради, като точно тези двете банки отвориха клоновете си преди няколко месеца след основна реконструкция на сградата!? Ако банка не е в състояние да финансира един читав ремонт - явно на нас само ни остава да се молим за слънчево и сухо време!!!Почивай в мир, дете!
54
0
 
0
 
! Отговори
katalunec преди 16 години
Saboleznovania na roditelite i blizkite na momicheto.A i brat mi,koito e na 11 godini,kato chete tova,kaza,che vaobshte niama da ima osadeni.Kakto,ako ne se laza,sashto niama osadeni i za sluchaia na ulica Alabin,kakto niama da osadiat i Maksim Staviski,kakto niama osadeni i za Indigo.Popravete me,ako gresha.Tova beshe porednia iznenadvasht zimen ianuarski sniag.
53
0
 
0
 
! Отговори
mamemimomu преди 16 години
пиша виц ама то беше виц преди 10 години-сега си давам сметка че са ни го казали в прав текст обаче тогава ми звучеше абсурдно-ето какво се случва вьв вица--обадили се по телефона от Израел на Петьр Стоянов и го питат дали продава дьржавата за еди-каква си сума и тои се сьгласил .Копувачите оба4е уто4нили 4е я искат без населениеТои се позамислил и казал--обадете ми се пак след година .Е,от тогава насам ни изтребват и разгонват!!!!!!!!
52
0
 
0
 
! Отговори
snake eater преди 16 години
Абе това Караславовско *** могат да го *** и ще си мисли, че вярът му правят. *** такъв, на такива кретеноиди се крепи ***.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Олеее ужас пак смърт,абе хора какво става в тази България????? падна снега,почнаха масово да умират всички :((то не бяха примръзнали хора от студа,не бяха моряци от кораби, :(( сега и това момИче?? алооо държаватааааа ..... просто БЪЛГАРИЯ Е ..... айде няма да казвам,че ще прозвучи много грозно от моята уста,но просто ме е срам че съм Българка,че живея в такава държава,където законите са далеч от истинатас удоволствие чакам да замина за ЩАТИТЕ да се махна от безхаберието в БГ
50
0
 
0
 
! Отговори
методиев ш преди 16 години
Във всяко стадо има куци животни. За съжаление в България законите на Дарвин не важат. Куц парламент, куци управници. куц живот
49
0
 
0
 
! Отговори
lp преди 16 години
абсолютни ***.нали за тва са тия камери бе идиотиииииииии...................