Труп на студентка под рухнали козирки във Варна

Тялото на 22-годишна студентка беше открито под отломките на срутилите се козирки на две банки във Варна
4 яну 2008 16:55,
149
Труп на студентка под рухнали козирки във Варна
Тялото на 22-годишна студентка е открито под срутилите се козирки. Снимка: БГНЕС

Тялото на 22-годишна студентка от Бургас беше открито под отломките на срутилите се козирки на две банки във Варна.

Момичето е открито в 14:40 часа.

Според информация на БТА, тялото е разпознато от приятеля на студентката.

Отломките не са били разчистени в продължение на два дни, което, според източници на БГНЕС, е било работа на екипите на Гражданска защита.

Днес срутилите се козирки били разчистени от Общинска полиция.

По първоначални данни смъртта на момичето не е настъпила мигновено и то е имало шанс, ако отломките били разчистени навреме.

Родителите на девойката са нямали връзка с нея от два дни. Те са подали сигнал в Първо РПУ във Варна за изчезването й.

Притеснението им се засилило, тъй като тя не отговаряла на мобилния си телефон, а вчера не се е явила на изпит в университета, в който е учила.

Трупът е разпознат от родителите, съобщиха за БГНЕС от пресцентъра на полицията.

По непотвърдена информация камерите на Първа инвестиционна банка са заснели минаването под навесите на момиче.

Dnes.bg припомня, че козирките на две банки – Райфайзен и Първа инвестиционна, намиращи се на Червения площад във Варна, се срутиха от снега в 21: 00 часа на 02.01.2008 година.

Заради натежалия сняг първа се свлича козирката на Първа инвестиционна банка и повлича покривната конструкция на Райфайзен банк.

След това се срути и козирката на сграда в близост до офиса на MTel.

И двете банки бяха с изпочупени стъкла и врати, като по-тежко бе положението на сградата, в която се помещава Първа инвестиционна банка.

Тротоарите около тях бяха заградени, тъй като имаше опасност от падащи предмети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
nqma zna4enie преди 16 години
kak na6ite upravnici v moment v koito trqbva da si svyr6at rabotata otnovo spqt.kolko vreme trqbva da mine za da se setqt da proverqt dali nqkoi ne e postradal ot srutvaneto na kozirkite i kak to4no stignaha do izvoda 4e nqma postradali kato ne sa proverili.Tova e porednoto dokazatelstvo za bylgaska nebevnost glupost i typotiq.
7
0
 
0
 
! Отговори
tt преди 16 години
i 30 vek da stane pak taka 6te e. mnogo nepriqtna slu4ka... taka e. ot varna sam i tova ne e morskata stolica.sveta 6te svar6i, glupacite nqma da svar6ta sa kazali horata
6
0
 
0
 
! Отговори
Караславов преди 16 години
Не е приятно, но такива злополуки се случват от време на време. Все пак такива са били метеорологичните условия и козирките са поддали.Дано да има само един пострадал, т.е. да не намерят и други. Не е приятно също, че момичето е било открито след толкова време, но все пак никой не е предполагал че под козирката може и да е имало хора. Добре е, че все пак са видели че има някой под останките.
5
0
 
0
 
! Отговори
Yonex преди 16 години
Прокуратурата да не спи, а да търси кой е собственика на сградата, кой е наемателя, кой какви отговорности има и какво не е свършил, за да се стигне до срутването на козирките. Кой държавен орган не си е свършил работата, като не е констатирал опасност от срутване. Има десетки държавни служби и службички, където стотици държавни лапачи си кротуват, спят на бюрото и взимат заплати. От време на време се размърдват, промърморват: "Много малки заплати взимаме, а сме вече в ЕС" и пак заспиват. ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ, ДА СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ, ДА ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА И ДА ПЛАЩАТ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ПО ГРАЖДАНСКИ ИСКОВЕ. Само така ще се оправим.
4
0
 
0
 
! Отговори
omi4 преди 16 години
Проектант,строител,инвеститор,началника на ГЗ ,всичките получавали хонорари и заплати и допуснали това да се случи,трябва да носят отговорност за всяко свое действие или бездействие.Това Ви е работата ,не чакайте някой да Ви сезира!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
може ли такова безобразие,иначе полицията беше заградила района с ленти!Имаше охрана в банките и т.н-намам думи
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
медиите снимат,хората гледаи сеир как на банките покривите се срутили,минувачи,а през цялото време е имало труп на нечие дете?!?!?!?!
1
0
 
0
 
! Отговори
az преди 16 години
Абе малоумницииииииииииии,как така никой не е открил момичето 2 дена,бе?!!? КАК МОЖЕ ДА ЖИВЕЕМ В 21 ВЕК?! лелееее,***!!!