Студент с двойка наби преподавателя си

Студент, получил слаба оценка на изпит по "Основи на правото" в Стопанската академия "Д.А.Ценов", нападна свой преподавател
15 яну 2008 16:40,
64
Студент с двойка наби преподавателя си
Инцидентът е станал около 6.30 часа в заведение в крайдунавския град. Снимка: Булфото

Студент, получил слаба оценка на изпит по "Основи на правото", нападна свой преподавател.

Това съобщиха от РПУ в Свищов.

По данни на полицията инцидентът е станал около 6.30 часа в заведение в крайдунавския град, където младежът е нанесъл няколко удара с юмрук на 27-годишен асистент в Стопанската академия "Д.А.Ценов".

Изяснено е, че нападателят е от Силистра, студент във втори курс по специалността "Стопанско управление" в академията.

Полицаите са му съставили акт за хулиганската проява.

В разговор по телефона заместник-ректорът по учебната част на академията доц. Георги Герганов заяви, че случаят е прецедент в 70-годишната история на висшето учебно заведение.

Въпросният студент бил сред 5-те процента, които не са издържали писмения изпит по основи на правото, положен от близо 150 студенти от две специалности.

Писмените работи са проверени от комисия с председател проф. Георги Стефанов, а пострадалият асистент, който е бил член на изпитната комисия, не е могъл по никакъв начин да окаже въздействие при оформянето на една или друга оценка, коментира доц. Герганов.

Според него пострадалият преподавател е представил днес в ректорското ръководство медицинско свидетелство за нанесените му телесни повреди - травми в областта на дясното око и охлузвания.

Той смятал да заведе съдебен иск срещу нападателя.

Въпреки инцидента, потърпевшият се явил на работното си място навреме и днес води занятия със задочници и изпитва студенти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
ivan преди 16 години
студент който не е написал нищо и не знае нищо няма да си помисли дори да бие преподавател. Но щом е посегнал значи има причина да го направи.
22
1
 
0
 
! Отговори
gjjyju преди 16 години
ами така се решават проблемите в българия вече. на студента му е писнало от корумпирани преподаватели той да не е гадател да знае тоя за ккакво го къса . САМО ТАКА В БГ ОТ ДУМИ ПОЛЗА НЯМА САМО ЗДРАВАТА РЪКА ЩЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА
21
1
 
0
 
! Отговори
Az преди 16 години
Tozi koito e napisal tova za sev. Bulgaria e qvno toi e tolkova jalak.Nikoi ne mu dava pravoto taka govori.Ako ime neshto kaje pone da ne se krie kato e tolkova golqm.
20
1
 
0
 
! Отговори
petar преди 16 години
Извинявай "софианецо" :)
19
1
 
0
 
! Отговори
LORENA преди 16 години
няма как да не продължат после и във ВУЗ-овете!
18
1
 
0
 
! Отговори
Xари преди 16 години
Не се чудете!!!От Българина всичко може да се очаква!Даубие майка си или баща си, а камо ли да не набие даскала си!
17
1
 
0
 
! Отговори
стефан преди 16 години
аз съм убеден, че тоя "студент" не е успял и заглавието на темата си да напише правилно. между другото забележете правописа и културата на тези, които го подкрепят. аз съм студент по право в юридическия факултет на СУ и съм на мнение, че положението е тежко, та мога да си представя какви *** са се засилили да се "образоват" в свищов (без да поставям всички под общ знаменател, разбира се).
16
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
e sega ve4e sigurno shte uspee da si vzeme izpita!
15
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
tija seljaci tam v sev. bulgaria sa tolkova sme6ni ta 4ak jalki
14
1
 
0
 
! Отговори
КРУМ ПРАВДАТА преди 16 години
Умручното право е правото на отминалите векове но то се ползвува и днес с особенна почит!!!тоя асистент е един лаик на ПРАВНАТА НАУКА;))
13
1
 
0
 
! Отговори
Аз преди 16 години
Браво на момчето!!! К'ви са тия глупости, двойка ще му пише!!!
12
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
то наистина трябва да им дръпнем 1 бой на всичките.Пък сега гледаи и с тея матури за ко ще става дума ще има големи тупаници
11
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
не просто е имал изпит(с нас) в 8 и си е пиел кафенце за разсъмване :) и въпреки всичко дойте!!!
10
1
 
0
 
! Отговори
Приятел преди 16 години
За сведение - лекциите в Академията започват в 07:15 сутринта и свършват в 21:15. Това не е УНСС. За двойкаджията може и да е било късна кръчма, но за преподавателя може да е било ранно сутрешно кафе.
9
1
 
0
 
! Отговори
Дълбокоподводна маха преди 16 години
Наистина е много смешно бре 4 (aaa). Що за грамотен човек би си позволил такова грозно престъпление към българския език, като писане на шльокавица, че да има и претенции към грамотността на хората, които от уважение към езика си го употребяват правилно. Това в психиатрията се описва като тежка форма на олигофрения (хиляди извинения към болните за това сравнение). За съжаление всички ВУЗ-ове са пълни с такива елементи!
8
1
 
0
 
! Отговори
paco преди 16 години
samo taka,boi,boi i boi ama o6te pove4e,*** im mrasna,samo znaqt da ni kasat
7
1
 
0
 
! Отговори
Приятел преди 16 години
Този със сигурност ще е двойкаджия, щом не може да си даде сметка, че е адски неудобна комбинация да удариш преподавател, който е юрист...А Ицо е доста навътре в материята, така че със сигурност на студента няма да му се размине само с изключване.
6
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Какъв е тоя бой в 6:30 часа???!!! Ха ха . Те сън не спали да се сбият! В някоя кръчма ли са били до разсъмване? Еи, пак приказки от пазара!
5
1
 
0
 
! Отговори
висшист преди 16 години
Хаха, ако аз съм неграмотен, то ти какъв си?! Даже на кирилица не си се научил да пишеш, *** нещастен!
4
1
 
0
 
! Отговори
aaa преди 16 години
Negramoten tip si!