Трима работници загинаха, затрупани на строеж

Неукрепен изкоп се свлякъл и ги затрупал на 1 метър дълбочина
15 яну 2008 12:22,
29
Трима работници загинаха, затрупани на строеж
Снимка: Булфото

Трима работници загинаха на строеж в Благоевград.

Неукрепен изкоп се свлякъл и ги затрупал на 1 метър дълбочина.

Инцидентът е станал на ул. “Мелник” в града.

Първият труп беше изваден в 12.10 часа. Лекар на спешна помощ установи смъртта.

Другите двама все още не са извадени. Първо трябва да се укрепи изкопът.

Фирмата, за която са работили, е “Благоустройствени строежи” ЕООД.

Собственикът потвърди, че затрупаните са трима.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Липса на контрол, самоволия на строителните фирми, пестене на пари от превантивна дейност и спазване на стандартите, безхаберие за живота, здравето и безопасните условия на труд на служителите и работниците - българската действителност! Явно има нужда и от една "Баклава - Corporate Edition" ...
7
0
 
0
 
! Отговори
PALMAR преди 16 години
mnogo losho otivash na rabota za da iskarash prehrana na semeistvoto si i zaradi nevnimanieto na razni shefove i podobni ne se pribirash nikoga pri decata si :( Moite suboleznovania kam semeistvata na pochinalite
6
0
 
0
 
! Отговори
papi преди 16 години
закони, наредби и др. има, но тотално липсва контрол на това, как се спазват. Строителите плащат на назначени към фирмата лица да подписват нужните актове. Те ги подписват, без вобще да са видяли, какво става на обекта. И после - неукрепен изкоп се свлича и погребва работнии, сграда пада и погребва работници...Не дай Боже да има едно земетресение, та да броим и колко живущи в новопостроени сгради ще бъдат погребани. Благодарение на всеобщото безхаберие.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Явно 2008 година ще е черна за България, още от самото начало не минава ден без да са съобщили за нещастия при които загиват хора.Бог да ги прости.
4
0
 
0
 
! Отговори
87865432 преди 16 години
Може да е много черен хумор, но в случая пръстта не е никак лека. Както в къщата на обесения не се говори за въже, така и на затрупан с пръст не се казва "лека му пръст"
3
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 16 години
Все още не са извадени??? Трябва да се осигури! АМИ ДЕЙСТВАЙТЕ БЕ ***! Ако има 1000 зяпачи (в което съм сигурен) по една лопата и изкопа ще се осигури за 40 секунди! *** и смотаната нация...
2
0
 
0
 
! Отговори
БАЩА преди 16 години
Лека им пръст на хората. Наистина е трагедия. Проблема обаче е кой ги е пратил в изкопа?Не е ли време да бъде осъден няко меркантил?И пак ли ще четем, че след проведеното разследване е виновна чистачката на офиса, дето без да иска е изключила телефона и не е поляла цветята, което е довело до дискомфорт у шефа и секретарката вместо да си седи на бюрото, удовлетворява шефа!!Жалко за хората и семейства им!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
заКОН преди 16 години
Време е да се измислят правила за безопасност и закони, които да спазваме. А, то имало такива??? Странно... Значи проблемът си е в нашите сбъркани чипове :)))