Осъдиха дядо, изнасилил внука си

Съдът му даде само 2 години и 11 месеца затвор
22 фев 2008 14:35,
67
Осъдиха дядо, изнасилил внука си
Снимка: europarl.europa.eu

52-годишният Димо Алексиев от село Черна, Добричко, е осъден на затвор за  хомосексуални действия със собствения си внук, съобщи Дарик радио.

Присъдата - 2 години и 11 месеца затвор постанови днес Районния съд в Добрич.

На 30 април 2007 год. мъжът тръгнал да коси трева в землището на селото, с него бил и 6-годишният му внук.

Дядото осъществил полов акт с детето и след това го заплашил с бой, ако разкаже на някого какво се е случило.

Момченцето обаче се прибрало вкъщи и отначало казало на майка си, че го боли глава и корем, а по-късно разказало за случилото се.

Според психиатричната експертиза Димо Алексиев е нормален, признал се за виновен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
bah maamu преди 16 години
Мехмед слушай поганецо 1 хасково не е в турция ,ако толкова много ти е домъчняло за Анадола ходи си там ама се абонирай за редовни доставки на вазелин,щото чувалсъм там ще ти трябва доста и ти "бабишкер" и ти заедно с Мехмеда сте болни мозъци читака отдавна го знам че е за психиатрия ама ти провокатор ми се чиниш да палиш реакции и да гледаш кво става ,срама нямаш на такава сериозна тема като тази която отразява упадъка на нашето общество и на нравите и морала в него да си правиш забавление .Темата е обширна и мога да пиша много по нея ама ме мързи а и модерторите най вероятно пак ще ме изтрият че те са агитка на Мехмеда дето е от Хсково и си мечта е за Анадола. В заключение е..х тая държава дето дядовците ще блудстват с внуците си и ще ги съдят само на 2 и 11 като чета коментарите тук се чудя кой по дяволите ни е избирал и политиците... май клонингите на Меймед дето си мечтае Хасковода е в Турция и болно мозъчния "бабишкер"
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
kaf si ti we *** da ne si pedofil 6tot normalen 4ovek ne bi napisal takav komentar
44
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
ti si egati izroda.Moli se da ne se slu4va s tvoeto dete i togava da 4ete6 komentar,podoben na tvoq.
43
0
 
0
 
! Отговори
anti_pedofil преди 16 години
ei na takiva maika im tos nqma da moji da spi v zatvora maika mu d1rta di da ebesh nqkoi baba ve pedofil gaden izzrod i politici i policaiii zako ste mu dali samo 2 godini ve da va ea i vas i vie li ste takiva ve 6e vi *** maika ta i na vas DAITE GO NASAM TOS!!!!!!i sq ko moji da stane ottui deto ne mi e qsno aaa to katoporasne 6te ubii dqdo si 100%!!!!!!
42
0
 
0
 
! Отговори
бабишкер преди 16 години
Е па негов си е внука - кво толкова? Може нещо да не е слушал.
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Егати извртения ***! Нямам думи!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
В затвора много оби4ат то4но такива педофили - тея 2 години 6те му се сторят 200 !!!!!!!! Вервайте ми !!!!!!!!!
39
0
 
0
 
! Отговори
българиан преди 16 години
казва се ДИМО АЛЕКСИЕВ БРАВО ЕДИН БЪЛГАРИН . ДА СЕ ВДИГНЕ ПАМЕТНИК НА ЧОВЕКА ДА ГО Е...А В ГЪ....ЗО
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Малееее, какви хора има в тая държава не е истинаа, да изнасили собствения си внууук, лелелел!!!
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
*** МУ РАБОТА ! ОСВЕН ДА СА Е.... ЪТ , ПРОДАВАТ И КРАДЪТ ТО ЗА ДРУГО НИЩО НЕ СТАВАТ ! А... ЗАБРАВИХ ДА ПРОСЯТ И ЖИВЕЯТ НА ПОМОЩИ !!!!!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Е този да го убиеш му е малко :@
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не ми е ясно как е възможно да се обяви за нормален човек , който е изнасилил собствения си внук.Е, тоя дъртак да ми го дадат да го заведа на екскурзия до Анадола.Ще платя на всеки ,който го на...
34
0
 
0
 
! Отговори
кочо ловжията преди 16 години
Просто не ми се вярва да е вярно това съобщение.Да е чел или чувал някой преди да го осъдят,че има такъв случай? струва ми се че е от рода :чули -недочули.в тоя сайт вече пишат доста непроверени "новини"А ако действително е вярно и за изверга и за съдията по един истрел с вълчи сачми между пъпа и коленете.Имам снаряжения и го правя без да ми мигне окото
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
3 години са малко наказание.Нямаме закони.Това ако беше в Америка 30 години не му мърдаха.
32
0
 
0
 
! Отговори
евЗЕНи преди 16 години
По хан Крумски трябва де се действа - изнасилваш - рязват ти оная работа. Що за *** има бе !?
31
0
 
0
 
! Отговори
Kr преди 16 години
Идеята ти е страхотна! Мисля, че това е единственият начин да се "оправи" тази държава.Да "оправят" един - двама висшестоящи политици, няколко висши магистрати, а защо не и няколко полицаи. Белким ги събудят от свещенна дрямка, да им пораздвижат ленивите черва и ги поразмърдат да поотхвърлят малко работа
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тоя първото което трябва да направят е да го кастрират и после в затвора та да види как се е чувствал собствения му внук. Само силно *** и кух човек може да причини такова нещо на дете, а какво остава за собствена кръв. Дали вече не е време да попитат народа какво наказание да има за такива изчадия. Едно куче колкото и да му се иска *** като подвие опашка то разбира, че не е желано и въпреки, че е по силно не я напада. А тия ужком хора се водят, а са по зле от животните. Като не може да мисли трябва дад мре, а не да осакатяват невинни хора.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
a piqnicata deto zatri 2-ma dy6i- yslovno hahahaaa
28
0
 
0
 
! Отговори
God преди 16 години
До No 11 - защо на твоя не сбърка някой, пък после пише тука. Явно много те е засърбял задникът за турски к.р, след като си мечтаеш Хасково да е в Турция (видно от *** ти ник). Колкото и да се правите на турци, всъщност вие сте *** и тук и в Турция. Никой не дава пет пари за вас там... А дядото в панделата тия две години ще му се видят 200 като го погнат ***. Въпреки всичко присъдата е смешна, както е смешен т.нар. български съд - най-хуманният съд на света. Искам да изнасилят някога и някой съдия, че да започнат да отсъждат справедливо.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Къде е ПРАВОТО на правосъдието ? Как може , някой да посегне на 6г. дете ? Какъв ядо е това ? КАСТРАЦИЯ !- и пак му е малко !