22-годишната Диляна убита с нож

Заподозрян за убийството на момичето е рецидивистът Костадин Илиев, който работил на строеж в "Овча купел"
26 фев 2008 12:03,
16
22-годишната Диляна убита с нож
На снимката: Майката на убитата Диляна. БГНЕС

С нож е била убита 22 годишната Диляна Олегова Георгиева, съобщиха разследващи.

Тялото на мъртвото момиче бе открито снощи в блок 3 на кв."Овча купел" в София.

Диляна е била намушкана на много места по цялото тяло.

Според първоначалните данни смъртта й е настъпила почти денонощие преди тялото на момичето да бъде намерено.

Според разследващи заподозрян е Костадин Илиев, с когото Диляна имала отношения.

От министерство на правосъдието заявиха, че мъжът е бил осъден на 4 години лишаване от свобода за кражби и отвличане, като първоначално е излежавал присъдата си в Ловеч, а после е бил преведен в София.

Оставали му близо 5 месеца от присъдата.

Последно Костадин е бил на работа на строителен обект в "Овча купел", откъдето се отклонил и от тогава следите му се губят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Lelka_Debelkaa преди 16 години
Айде сега приказка от свой човек:))Лелките и те са хора.:)))Много жалко за момичето! Още един млад човек няма да остарее.Младостта е неразумна и както и каквото и да се казва на младите всеки има право на своите грешки, за съжаление тази е фатална.Няма да те послушат повечето млади момичета, излизат с мутри или криминално проявени.
14
0
 
1
 
! Отговори
franklin преди 16 години
Dilyana beshe prevuzahdno momiche, roditelite i sasto sa mnogo sviastni. Poznavam Oleg (basta na Dyliana ) i Dyliana i moga da vi kaja , che imaha neverojana vruzka kato basta i dusteria....takiva kakvito malko hora biha mechetali, a sega ste ja pogrebe..........Jestoko e...kakvoto i da pishem, kakvoto i da kazvame niama znachenie veche....... Pochivai v mir Dylianche i dano si na po-dobro miasto..............
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
ибахти простото момичесъщо е форма на насилие. Който го е казал, има душа на убиец.
12
0
 
1
 
! Отговори
poznat преди 16 години
Zdraveite!Taka moga da kaja 4e poznavam i dvamata i ubitata i ubieca ili pone zapodozriania Kostadin.S nego sam izrastnala i go poznavam dosta dobre a momi4eto poznavam pokrai nego no ne mn dobre.Devoikata be6e mn svita i skramno i dobro dete pone na prav pogled taka izglejda6e.Naistina iskazvam sa4ustvie na semeistvoto na momi4eto.Taka a otnosno mom4eto toi be6e na po lek rejim za6toto be6e edin ot izriadnite zatvornici i 4aka6e s netarpenie da mu izte4e nakazanieto.Prez sedmicata rabote6e kato sutrin go ostaviaha a ve4er go vzimaha i taka dosta vreme do sega a edna sabota i nedelia v meseca go puskaha i posle se vra6ta6e no uvi tazi ne se e varnal.Az ne go opravdavam po nikakav na4in i ne se gordeia s tova 4e go poznavam no kato si malak neznae6 4e priatel4etata ti kato stanat golemi 6te stanat ubiici.O6te vednaj moite saboleznovania na semeistvoto.I naistina sajaliavam roditelite na prestapnika za6toto te sa mn svestni hora i istarpiaha mnogo i nezavisimo ot vsi4ko pomagaha na maikata za detenceto zatova ba6tata e pozvanial.
11
0
 
1
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 16 години
тия девойки не се научиха да не се занимават със затворници, бивши и настоящи. Оставете бабките и лелките за затворниците. Намерете си някой некриминално проявен българин, който няма да ви заколи първия път когато не му пуснете. Пълно с ергени в България те тръгнали със затворници да се любят??? Ум царува, ум робува, ум белия делфин.
10
0
 
2
 
! Отговори
Тонита преди 16 години
Нали затова е затвор - да пази обществото от такива психопати. Ужас - пълно е с такива комплексари, които са готови да те заколят, но не и да приемат факта, че са пълни нещастници. Мога да кажа само едно - момичета пазете се от такива мъже!!! Прекалената ревност е признак на комплекси и несигурност - не на голяма любов!
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Да си чувал нещо за домашно насилие. Крайно време е сега медиите и съответните организации да говорят повече по въпроса за домашното насилие. В закона няма такова нещо като "семейна трагедия"...!?!?!Ето и колежката мнение 3 е преживяла ужасни неща. Защо трябва нормалните хора да се чувстват безсилни и незащитени от закона и държавата? Някои ако си мисли, че с насилие, заплахи, изнудване, побоища и в краина сметка убийства са начините, по които могат да се решават проблеми това ни слага някъде в средновековието. А на въпросния "велик" човек му оставали 5месеца, значи ясно колко се е "поправил" в затвора, още не си е доизлежал едната присъда сега ще застъпва друга. Само не знам защо ние като общество трябва да издържаме такива ***.
8
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Много странно, хем в затвора, хем на свобода!?!?!?!?
7
0
 
1
 
! Отговори
Varna преди 16 години
Или от този случай научаваме, че по строежите работят затворници?! Как така е бил без охрана?! Що за излежаване на присъда е това? То така всеки затворник може да се "отклони", а ние да се разхождаме спокойно.Жалко за детенцето оставащо без майка:(
6
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Нещо пропускат информацията.До колкото стана ясно от други медий заподозряният май е баща на детето на момичето или поне живеят на семейни начала. А трупа на момичето е открил бащата на заподозряния. Така че не че оправдавам някой - но си е семейна трагедия случая.А за затвора - те затворниците не ходят ли на работа извън затвора - особено тези които са към края на присъдата си?Много жалко за младата жена, но "денс.бг" да са по-точни в новините, а не само да търсят евтината сензация
5
0
 
1
 
! Отговори
ivailo преди 16 години
WELCOME TO BULGARIATHIS IS THE FUTURE
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
след като му остават 5 месеца на тоя *** - какво търси на свобода?!?! кои го е пуснал да ходи по строителни обекти?!?! нали за това е затвор - да стои вътре затворем
3
0
 
1
 
! Отговори
н преди 16 години
Наистина ужас! За една неволна моя грешка преди време бях изнудвана и се чувствах ужасно, седмици не можех да спя и да ям и наистина се страхувах за живота си и на близките ми. На всичкото отгоре се чувствах незащитена, защото не можех да докажа, че съм изнудвана, а без доказателства никой не ти обръща внимание! Така че, вярно е, изключителни откачалки и психари се подвизават на какви ли не добре платени и апетитни места, а какво остава за доказаните престъпници!
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Отклонил се е или е избягал!??
1
0
 
1
 
! Отговори
ноу комент преди 16 години
Ужас. Дори незнам как да коментирам. Защо трябва да се случват такива неща? Защо толкова често? Не искам да чета подобни крими новини. A те са навсякъде, заливат медиите, всеки ден. Дано хванат *** по-скоро и да му дадат адекватно наказание. Не, че това ще върне момичето. Как да живее спокойно човек когато всякакви психари щъкат и никой не ти дава сигурност. С лична охрана ли да се движи човек вече?