Маскирани пребиха шестима в столичния "Дружба"

Биячите отрязали ушите на жертвите си; според МВР инцидентът е наказателна операция в наркосредите
29 фев 2008 08:09,
39
Маскирани пребиха шестима в столичния "Дружба"
Снимка: БГНЕС

Снощи шестима души са нападнати и пребити от четирима маскирани в апартамента им, в блок 168 на ж.к. „Дружба“ в столицата, съобщи МВР.

Нападателите са нахлули в дома им, пребили са ги и са им отрязали ушите.

Сред битите има и две жени на около 30 години.

На местопроизшествието са пристигнали екипи на Бърза помощ и на полицията, които са транспортирали пострадалите до Института за спешна медицинска помощ „Пирогов“.

Според МВР става въпрос за наказателна операция в наркосредите.

БГНЕС цитира запознати с разследването, които твърдят, че нападението е извършено от наказателната бригада на Христофорос Аманатидис, по известен с прякора си Таки.

В групата има трима души, които извършват “подобни наказания” – рязане на уши.

Те получавали по 5000 лева за поръчката.

Таки се смята за един от хората, които контролират наркоразпространението, включително и на кокаин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
ФИЛИП преди 14 години
Нищо по-лъжливо от ченгето което агитира за БСП-то не съм чел досега в никой форум. Наркопазара в България го създаде Мафията. А тя е изцяло на две партии: БСП-ДПС, които са две преплели се мафиотски структури. Няма нито един по-едър престъпник, който да не произхожда от тези среди. Нито един!
37
0
 
0
 
! Отговори
baramuk преди 16 години
kuku sa tezi detomn znaqt ami ako ne sa bili plasoriiiiiiiii
36
0
 
0
 
! Отговори
varna преди 16 години
ami kao nqkoi ot tes koito sa bile biti i be6e po lud ili nadrusan kato mastiq da iskara edin pistolet i da gi razmaje vsi4kite da li 6te6e da ima strah ot takiva brigadi v seki grad
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
tolkova slabo
34
0
 
0
 
! Отговори
отворен преди 16 години
секи запознат с темата знае 4е ебаниа грък дава наи скапаната кока а пумиарите като ,Калоян боксиора,Янко лудиа, режат ушите на хората дето вадят качество. ако някои иска да откаже коката в българиа е мястото, наи скапаната кока на наи високата цена!
33
0
 
0
 
! Отговори
REAL преди 16 години
AMi V SOFIQ SI IMAT PATENTI ZAOTMA6TENIE.V BURGAS SE MAJAT S FEKALII,, I SI ZABIVAT KIRKI V KOLITE.Q KAJETE NE6TO INTERESNO PATENTOVANO ZA SOFIQ OTMA6TENIE ILI MIZERIQ...
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
mnooooooooooogo iasno che za droga !!!!! SHIBANA DURJAVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIJDAL SUM MALKI DECA DA VZIMAT HEROIN PRED OCHITE MI !>!>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII NE MI STANA NIKAK HUBAVO !!!!!! VKARVAITE GI V ZATVORA NAI SETNE TEIA !!!!!! KAZVAM VI SHTE GI IZBIQ TEIA KATO ME IZPERE SACHMATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31
0
 
0
 
! Отговори
wew преди 16 години
Искам да ти кажа че аз все още съм си тинейджър на 20 години съм и ми се струва, че поради тази причина съм малко по напред с матеряла от теб имам шрятели които употребяват имам такива които не употребяват аз самия също съм употребявал и мога да ти кажа, че никои мои прятел или познат не е бил зарибен всмисъл, че никои не му е набутал марихуаната в устата а го правят защото им е кеф е и на мен ми беше кеф ... *** ми писна да се занимавам с *** да си харча парите и да си тровя здравето. Това че тревата стана невероятно популярна е истина и че малките деца знаят какво е това не означава че пушат.. така че мойто твърдение че ако не си *** и манипулируем няма да пробваш карали сме прятели които не пушат да пушат с нас и те категорично са отказвали други са пробвали и са казвали не ми харесва тъпо е избпра е изцяло на човека :) не вярвам някои да хване дете да му пъхне един джоинт в устата и да му го запали :) Поздрави (въпреки всичко уважавам мнението ти и изказвам моето както всеки има право да си го изкаже)
30
0
 
0
 
! Отговори
brei преди 16 години
do dee dogan s nego
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Всички се мислят за недосегаеми докато не дойде не дойде на работа някой снайперист :)))
28
0
 
0
 
! Отговори
o преди 16 години
Що не идете в Бояна да го преслушате тоя Таки ? Гардовете му обикалят денонощтно из квартала. Изглежда е недосегаем ...Докога ли ?
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ха ха ха. Добре умнико живей си с тая мисъл и когато детето ти потъне *** и му обяснявай колко си умен и ,колко *** са били хората когато са те предупреждавали. Но ако просто попиташ едно момче на 15-16 години ,колко от съучениците му пушат трева и много бързо ще ти изтине усмивката. Пожелавам ти никога да не ти се случва, ама като ти гледам разсъжденията ми става ясно ,че ще изгориш. Децата не са като възрастните те се катерят по строежи, едно през друго се надъхват какво могат да направят ,катерят се по покриви и не съзнават истинската опасност въпреки ,че знаят ,че ако паднат ще се осакатят .. Но ти приятелю това си го забравил. Разликата между тинейджъра и зрелия мъж е само една и тя е ,че тинейджъра се мисли за безсмъртен а зрелия мъж се смята за рохко яйце ,което само да го чукнеш и ще се пукне. Това са фактите.
26
0
 
0
 
! Отговори
wew преди 16 години
Прятел, *** си изцяло от твойто дете си зависи ако е податливо на такива неща сори..... нали знаеш поговорката които квото сам си направи и господ не може да му помогне. от това както ти мислиш за зарибяването считам че си доста маниполируем и съм сигурен, че ще успея да те зарибя
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ооох пълен смях сте всички ,които си мислите ,че от детето зависи дали ще се зариби.. В училищата ако не пушеш марихуана със съучениците си те наричат селянин и марда а хубавите момичетата се превръщат в мираж... Това е в момента положението в училищата.. А ,че столичани са толкова *** ,че са оставили някакъв грък да ги бие и зарибява децата им с наркотици си е техен проблем.. Но ще ви кажа ,че ако се съберът мъжете само от една столична улица и отидат в офиса на тоя грък и ги опердашат и им изрежат на тъпите мутри ушите и скалповете тоя Таке няма да може да го видите от пушилката ,която ще вдигне бягайки докато напуска страната...
24
0
 
0
 
! Отговори
DO NOMER 22 ( WEW) преди 16 години
Bravo Batence Napulno Te Podkrepqm Az Su6to Bqh Pu6il Marhuana (okolo 5 godini redovno ) No S Vremeto Razbrah 4e Tva e Super Prostotiq (nali znae6 kato si malyk se 4udi6 s kvi raboti da se zanimava6)
23
0
 
0
 
! Отговори
Papppii преди 16 години
V Sofiq Si Ebalo Maikata Brato - Tva Ve4e Stana Zapazena Marka Da Se Rejat U6i V Sofiq
22
0
 
0
 
! Отговори
wew преди 16 години
номер 18 искам да ти кажа че никои не може да те зариби детето ти това да не е баница с праз ако детето ти е достатъчно тъпо ще се зариби само, защото един нормален и умен човек не би се оставил да бъде зарибен а и 90 % от хората дето пушат трева или взимат някакви наркотици не са били зарибени а просто това си е въпрос на избор аз също съм пушил много време марихуана и не ме е зарибил никои просто личен избор и с времето проумях, че е пълна глупост и това е не мога да обвиня някои че съм пушил ...а до номер 20 коментара ти е мега *** колкото да кажеш нещо...... подобни неща рядко се случват на ноемални хора малко мисъл трябва за да го разбереш това
21
0
 
0
 
! Отговори
Диана преди 16 години
Много тъжно звучат коментари от сорта: браво! наркопласиорите - и с отрязани носове! А кой ги реже май не е важно...Тук проблемът е по-сложен. И пак е свързан с наличието или липса на демокрация, което с други думи означава липсата на свобода, отговорност и законност. Докато не бъде разбрано триединството на тези думи, облечени в реални действия, нищо няма да се получи. Трябва да се свали от власт тройната коалиция и не трябва на нейно място да дойде бикообразната мутра Бойко Борисов. Имаме нужда пт демократично, просветено, хуманно и умно правителство, разберете го веднъж за винаги! Не се поддавайте на евтини трикове на всякакви циркаджии и гешефтари!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
" Предлагам всеки, който бъде намерен без уши да бъде осъждан на 10 години за участие в разпространяване на наркотици - процесуална икономия. " ... ima ne6to takova ...
19
0
 
0
 
! Отговори
baj Hasan преди 16 години
Narkoticite sa na4in na regulirae na naselenieto i v na4aloto sa bili prednazna4eni za bednite ,no v popsledstvie gi opitvat i bogatite i ot tam tragvat ,a vseki znae ,4e vednaz opita6 li nazad nqma- tova e svetovna politika be hora - gledajte po ma6tabno na ne6tata -tarsete korena na zloto