Бивш възпитател уби дете от социален дом и рани още две

Драмата се разигра в Дом за деца без родителски грижи в град Трън, мъжът се е самоубил
12 мар 2008 11:37, Екип на Dnes.bg
51
Бивш възпитател уби дете от социален дом и рани още две
Възпитаници на Дома в Трън. Снимка: az-jenata.com

Мъж уби 15-годишно момиче от Дома за деца, лишени от родителски грижи в град Трън и простреля още две деца.

След това мъжът се е самоубил.

67-годишният се казва Асен Илиев и е бивш възпитател в Дома, съобщиха за Dnes.bg от Националния медицински координационен център. Информацията потвърдиха и от МВР.

При стрелбата са ранени още 12-годишно момче, което е с огнестрелна рана на рамото и 15-годишно момиче, ранено в китката. Мъжът е стрелял с пушка.

Екипи на бърза помощ и полицията са на мястото на инцидента.

Възпитателят е бил уволнен заради тежки престъпления.

Срещу него има повдигнати обвинения за сексуален тормоз.

Все още не е ясна причината, поради която се е стигнало до тежкия инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
някой преди 16 години
винаги съм бил твърдо _ЗА_ смъртното наказание.този изруд, трябва да бъде накълцан !
29
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Сърдечни извинения, грешката е моя. Радвам се,че мненията ни се покриват по тази тема.
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Е как мислиш:) и извънземните имат пръст в тази работа:))) хахаха Когато човек не иска да се събуди и да си признае, че мръсотията (л....й....та), с която се е омазал си е лично неговата и категорично и убедено отрича да поеме собствената си отговорност се минава кум евреи, турци, ***, марсианци, американци и извънземни:) Това мислене ми напомня на мислене от недалечното и малко по далечното минало. На Хитлер евреите му бяха виновни. В момента в които,на някои му е виновен друг и този момент се превръща в постоянното му състояние на мисълта е време да отида да се прегледа при Психиатър:)
27
0
 
1
 
! Отговори
LOLcat преди 16 години
Ако беше погледнал по-внимателно, щеше да видиш, че първият параграф е в кавички, тоест пуснат е от друг постер, който всъщност е главният бълнуващ теории на конспирацията, а не аз.Аз го цитирах, а в следващите два параграфа казвам, че според мен не е лесно да се управляват *** хора. Съгласна съм, че сме трогателно привинциални, неоригинални и затъпяващи хорица дори и без голяма еврейска конспирация. Аз гледам да се измънка от общото стадо, гледащо Шоуто на Азис, щото не може да се сети какво по-интересно да прави...
26
0
 
1
 
! Отговори
dfg преди 16 години
като искате демокрация, ето ви демокрация. Почнахме по американския стил отиваме гърмим и се самоубиваме после. Може това да го е имало и преди 89 година но няма как да знаем заради филтъра на медиите който имаше.
25
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Еми много ясно, като никои не работи така както трябва в тази държава. Законите в БГ са писани за да казваме само че имаме закони. Едно общество като нашето ще се оправи само със строги санкции.Абе мани голям хаос. А сега да видиме дали пак ще имаме вълна от оставки:) Аз искам да видя Масларова какво ще каже по върпоса, след като за да се случват вече 3 дни поред, подобни простотии в тези домове е повече от ясно, че главата не знае, не може и е некомпетентна в управлението. Това е!
24
0
 
1
 
! Отговори
!!! преди 16 години
Сигурно и той е турчин, нали за всичко са ви виновни турците.
23
0
 
1
 
! Отговори
Gotze преди 16 години
щрих от антибългарксата кампания
22
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Пич много конспирации много нещо вземи слезни на планетата Земя:)Попатувай, поразходи се по света. Явно яко си се заклещил в българската матрица:) Кога точно българите сме били умен, цивилизован или възпитан народ?!?!? Имаше един период в коитоот страх се правеха всички на културни за умни не знам.Така,че аргумента ти за целенасочено затъпяване на нацията няма да издържи на теста:) Никакви евреи не са ни виновни за положението в което е държавата ни. Виновни сме си ние, че никои не мисли и не спазва законите.Всеки в Бг е свръх велик и супер гений, в крайна сметка както сам виждаш бавно и мъчително ден след ден се уверяваме като нация,че нито сме толкова умни, нито толкова велики. Светът не е България и България не е света!
21
0
 
1
 
! Отговори
Кръстева преди 16 години
Такъв тип проблем съществува от години - отделен е въпроса ,че никой не му се говори и никой от социалното министерство не предприема някакви мерки за решението му !Обстановката в детските домове за сираци е много по ужасяваща от филма на ББС и то още от комунистическо време.... Знам подобен случай за бивш възпитател от дом за сираци осъждан за блудство в момента живее на семейни начала с момиче от този дом и дори имат дете.....Домът се намира в гр.Роман, а бившия възпитател се казва Илия с прякор "секса".........Това е храна за журналисти....пишете и направете разследване...
20
0
 
1
 
! Отговори
qaz преди 16 години
ОСКОТЯХМЕ !!!
19
0
 
1
 
! Отговори
LOLcat преди 16 години
"Това е идеята на еврейската управляваща върхушка. Да изтъпеем и изперкаме до един - *** народ се управлява по-лесно. В САЩ са го постигнали отдавна ***, американците неслучайно са толкова ограничени."Не знам дали *** народ се управлява по-лесно...все пак тъпите хора са по-малко съзнателни, повечко трябва да им се обяснява, абе изобщо трудна работа. От друга страна светът не изглежда, като да го управляват супер умни евреи. Изглежда като да го управляват *** хора.
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Какво става бе ,хора. Това нормално ли е , имам чувството че в един момент се отприщи някаква вълна от насилие. Което явно дълго време е било генерирано в тези домове и сега всички ставме свидетели нанещо ужасно породено от безразличието на циялото ни общество. Ако разбирасе все още има нещо останало от него.
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
..ядосал се е нещо човека....
16
0
 
1
 
! Отговори
Sisi преди 16 години
Нещо по-конкретно за евреите?Освен,че премиера е такъв имаш ли друга информация?
15
0
 
1
 
! Отговори
edna bg преди 16 години
Тоя човек още преди беше изнасилил едно детенце.....Тогава питам аз защо не го осъдиха и да изгние в затвора....Защото държавата ни е прогнила:О( Жалко за невинните дечица!НЕ стига,че живота ги е ощетил веднъж да са без родители и сега тоя изверг.......
14
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
tva v tezi domove mai rabotqt samo pedofili i izvratenqci
13
0
 
1
 
! Отговори
az преди 16 години
Това е идеята на еврейската управляваща върхушка. Да изтъпеем и изперкаме до един - *** народ се управлява по-лесно. В САЩ са го постигнали отдавна ***, американците неслучайно са толкова ограничени.
12
0
 
1
 
! Отговори
стефчо преди 16 години
ужаааааас!
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
нещо не ти е добре главата