Бивш възпитател уби дете от социален дом и рани още две

Драмата се разигра в Дом за деца без родителски грижи в град Трън, мъжът се е самоубил
12 мар 2008 11:37, Екип на Dnes.bg
51
Бивш възпитател уби дете от социален дом и рани още две
Възпитаници на Дома в Трън. Снимка: az-jenata.com

Мъж уби 15-годишно момиче от Дома за деца, лишени от родителски грижи в град Трън и простреля още две деца.

След това мъжът се е самоубил.

67-годишният се казва Асен Илиев и е бивш възпитател в Дома, съобщиха за Dnes.bg от Националния медицински координационен център. Информацията потвърдиха и от МВР.

При стрелбата са ранени още 12-годишно момче, което е с огнестрелна рана на рамото и 15-годишно момиче, ранено в китката. Мъжът е стрелял с пушка.

Екипи на бърза помощ и полицията са на мястото на инцидента.

Възпитателят е бил уволнен заради тежки престъпления.

Срещу него има повдигнати обвинения за сексуален тормоз.

Все още не е ясна причината, поради която се е стигнало до тежкия инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Мамицата му гад... ЗАщо бе какви са тия гадове... Педофил възпитател явно с психически отклонения- за мен поне педофилията е вид психическо заболяване и като капак в дом за деца .. Все едно да вкараш вълк в кошарата.. Че и пушка му разрешили да има.. егати държавата.
9
0
 
1
 
! Отговори
ff преди 16 години
Ами ако е бил обвинен без да е имал вина какво друго може да направи човека? Да се обърне към съда и да чака справедливост ? Там свидетелите, които могат да бъдат купени могат да преобърнат живота на всеки.
8
0
 
1
 
! Отговори
sss преди 16 години
сеа пак ше напишете 34340847504857 кометара и все за едно и също нещо - политици,наркобосове,колко сме били зле и не знам си още кво.Ае стига с клюкарските постове.Приемайте го като нещо нормално.
7
0
 
1
 
! Отговори
ma6ka преди 16 години
Със затопляне на времето, все повече хора започнаха да откачат ;) На нашата мила родина и трябва диктатура, някой като Хитлер , за да се оправи. А тези дебелогъзи търтей в правителството трябва да са първите дето ще заминат по канален ред :), защото ако всеки един такъв изперкал индивид като този горе си стои мирно и кротко затворен някъде, или още по-добре бъде гръмнат /за да не плаща данъкоплатецът за него/, определено нямаше да се случват такива работихубав ден на всички
6
0
 
1
 
! Отговори
Stan преди 16 години
Кога ще свърши това. Направо ми иде да взема една пушка като този да отрепам няколко нарко боса, няколко педофила като този и естествено незаменимите ни политици. Никой не би го направил, защото има и друг начин, ами направете по друг начин, аз съм *** и само това ми идва на ум....
5
0
 
1
 
! Отговори
Nosferato преди 16 години
ЗАПОЧВА НАЧАЛОТО НА КРАЯ !!!
4
0
 
1
 
! Отговори
УЧИТЕЛ преди 16 години
ДВ КЪДЕ СА НОВИТЕ ЗАПЛАТИ?
3
0
 
1
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 16 години
Баси, на тоя му е било малко самоубийството, дано да гори в ада, ако ада съществува де!
2
0
 
1
 
! Отговори
dasda преди 16 години
По новините казаха, че убиеца е имал досие за педофилство.Въпросите са два:Какво прави този педофил извън затвора ?Кой го е пуснал от затвора?Всички знаем какви ще са действията на правителството, - Пиян Петков ще се произнесе, че няма никой виновен- Нито един министър няма да бъде уволнен- Ще се създаде "компетентна" разследваща комисия, водена от ДПС, която ще *** цялото разследване и ще покрие това-онова ..
1
0
 
1
 
! Отговори
sevi преди 16 години
naroda totalno se e poburkal!!!