Лесничей гръмна бракониер

Няма опасност за живота на 26-годишния бракониер, който оказал съпротива - не давал резачката си
13 мар 2008 13:53,
35
Лесничей гръмна бракониер
Снимка: Булфото

Жител на белослатинското село Габаре е прострелян в рамото от лесничей при незаконна сеч. Няма опасност за живота му, съобщиха от МВР.

Простреляният Калин К. на 26 г заявил пред полицаите, че е прострелян в землището на селото.

Проверка на място установила, че същия ден служители на държавното лесничейство във Враца при обход на горски масив засекли двама мъже и жена да извършват незаконна сеч.

След предупреждението да преустановят сечта и да предадат моторната резачка бракониерите оказали съпротива.

Един от лесничеите произвел предупредителен изстрел, при което уличил Калин.

По случая е започнало дознание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
баш знаещ преди 16 години
Пръвом стреляш на месо!После-къде щеш!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Трябва полицията и другите лесничеи да вземат пример от колегата си! Единственото за порицание е, че не е бил точен, но кофато 'държавата' престане да преследва тези, които пазят богатсвото на стараната ни! Това е един чудесен пример за отговорен и доблестен служител!
12
0
 
0
 
! Отговори
eдна от всички преди 16 години
Браво,браво !!Всички на оръжиееее.....
11
0
 
0
 
! Отговори
блонди преди 16 години
Благодаря любими. В такъв случай за мен остава загадка дали бракониерът е бил във въздуха или лисничеят е стрелял по него. Надявам се на първото, защото в България обикновено поощряват за бездействие и накзват за добре свършена работа.
10
0
 
0
 
! Отговори
Жоро Фитила преди 16 години
Лесничея е за уволнение! Некадърник! В рамото ще ми стреля! Я му отнеси макарите на тоя ***,че да не се плодят като мишки!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Блонди по принцип предупредителен изстрел се произвежда във върдуха, а не по целта, с което да покажеш че имаш оръжие и не се страхуваш да го използваш. Лесничеят направо е стрелял по бракониера
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Поздравявам лесничея и му желая все така стриктно да си върши работата! Надявам се скапаната ни държава да подпомогне всячески борбата с бракониерите! Няма какво дознание да се прави! Сучая е ясен! Поздравления още веднъж за лесничея!
7
0
 
1
 
! Отговори
vvv преди 16 години
"По случая е започнало дознание."-sega gorkiq 4ove4ets - ima da pi6e pokazaniya zashto e narushil pravata na maltsitnstvata...
6
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
САМО ТАКА, ГОРАТА Е БОГАТСТВО! А НЕ ВСЕКИ ДА СИ РЕЖЕ!
5
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Занапред всички лесничеи да стелят без предуптеждение.
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Браво на лесничея! Колко хубави гори имахме, но благодарение на любимия ни ЦАР и на *** сега е останало само бледо подобие на гори. Царят изнася дървесина и слага парите в джоба, а пък ***, те дори не знаят как се сече правилно. Аз съм от район на Стара планина, в който имаше хубави гори, та съм виждала *** набези, те секат не долу до дънера както трябва, а високо на метър от земята. Браво на лесничея, сега да съдят бракониерите, а не него!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
verno e brato
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Днес бг. Обаче пропусна основната новина разтърсила България вчера.. и в в-к Труд четете-Общински еконаблюдатели са отишли по сигнал да проверят кражби на поливните системи... И заварват 20 роми да изкопават напоителните тръби .. Като видели общинарите извадили пушки и убили единия от упор в главата преди още да са слезли от Уазката ,колегата му с *** газ тръгва да бяга а джипа е направен на решето... Полицията още не знае кои са и ги издирва... Наглоста на ромите е накарала българите масово да бягат окрали са всичко железа ,пластмасови тръби и ходели с самоделни пушки...
1
0
 
0
 
! Отговори
блонди преди 16 години
Браво, браво.. най-после законност и ред в тази държава. Ще почнем от лесничеите - ще стигнем и до полицаите някой ден. Браво! Направете го национален герой, но друг е въпроса на блонди.. Как така при предупредителен изстрел уцелва бракониера в рамото. Не можа ли да се прицели по-добре при този предупредителен изстрел....? Кажете на блонди, че аз нямам оръжие и не съм стреляла никога....