Задържаха мъж от Дупница, блудствал с непълнолетни

Антони Цеков от Дупница е задържан за 72 часа
25 мар 2008 20:31,
20
Задържаха мъж от Дупница, блудствал с непълнолетни
Срещу Цеков е образувано досъдебно производство за блудствени действия с непълнолетни деца. Снимка: Булфото

Антони Цеков от Дупница е задържан за 72 часа.

Срещу него е образувано досъдебно производство за блудствени действия с непълнолетни деца.

Цеков е известен като „чичо Тони“ сред непълнолетните от Дома за деца, лишени от родителска грижа. Той е бил задържан в понеделник.

Dnes.bg припомня, че в края на януари в Дупница избухна скандал около Дома за деца, лишени от родителска грижа. Тогава беше задържан Иван Борисов за притежание на порно снимки с деца от Дома „Олга Стоянова”.

Междувременно Окръжна прокуратура- Кюстендил започна проверка и срещу 40-годишния Антони Цеков, който децата от дома често споменават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
0
 
! Отговори
Фокси преди 16 години
Да бе,май аз не чета внимателно. Приеми извиненията ми :))
18
2
 
0
 
! Отговори
Gnom преди 16 години
Миличка, аз чета добре, ама ти май не си вникнала в написаното. А и никъде не се упоменава в написаното, че ти се противоречи. За това преди да седнеш да спориш първо го препрочети. Но сега след като си наръртила,че никой нищо не може да ти направи, нека само ти кажа: може. Ако е решил да го направи ще си го направи. Има случаи където отиваш при приятел и в същото време ти се случва случка. Има и такива слушаи, където малки се предлагат за пари, но когато морала в един човек говори и се знае,че той не би могъл да го направи...усмихва се и отминава. Та за това не се пени. Първо ти препрочети, аз лично съм долу горе на твоето мнение. Лични поздрави: Gnom:)
17
2
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Какво значи "блудствал" ?
16
2
 
0
 
! Отговори
booooooi beeeeeeee преди 16 години
prebiite go tos be maika my
15
2
 
0
 
! Отговори
Д.Г. преди 16 години
Покажете му лицето на тоя изверг!
14
2
 
0
 
! Отговори
Фокси преди 16 години
***,не четеш моето момче,писала съм : "Мнооо интересно,как някой ще вземе да блудства с мен в собствената СИ къща,ако аз сама не ида там?! " А не че е в моята къща човекът ,даже не го и познавам.Тоя път прочете ли внимателно или пак да ти го пиша!!!!!?????А ти ако отделяше пховече време за четене,откоркото за пиксане ,можеше да научиш и нещо ново...и да успееш да схванеш основното в едно изказване,така-отгоре отгоре...ми мноо ясно че нищо не си стоплил!!!
13
2
 
0
 
! Отговори
Gnom преди 16 години
Абе тия мъже" нчма ли каъде другаде да си утолят сексуалния глад, ами отиват при дечица и при възрастни жени....ами дай те ми ги на мен бе. Аз мога да лекувам и педофилия и изнасилвачи и...и.... и още куп ***. Прочетох изказване където се казваше за този прословут филм за Могилино....ами мисля това е позор за нашата мила държавица" да идват разни да ни оправят бакиите. Защо един проклет, мръсен, смачкан депутат не си мръдна пръстчето да даде една- две заплатки та да помогне, ами пак се опря до бедния народ, който си брои стотинките за хляба да събират за тези домове. А за моето дете кой ще помисли? Или то не е на тази държава....защо аз трябва да плащам за тези които не са помисли навремето за бъдещето на своето дете и дали изобщо ще може да го гледа...ами като не можеш да се грижиш..хората правят аборти. В домовете си е ад. Никой не го отрича, но нека и възпитатели и тези които са ги поставили на тази длъжност си поемат отговорността. Па нека тогтава тия като чито Тони" да посегнат....Тогава всеки ще си варди хляба, ще се грижи като една всеотдайна майка на някое дете да не му се случи нещо,защото ще знае,че както съдят оня който е посегнал на личността на едно дете, два пъти по-строго ще бъдат съдени хората от дома. А тоя де ми се прави на син на прослувутия чичо Тони" ще му кажа...ако няма за какво да го задържат той щеше да си е у вас. Ако пък имаш деца...дръж ги далеш от него. А децата вътре дали са развратени вече или не...това не засяга един педофил. Всеки трябва да знае до къде може да се простира и до къде не. Та все пак...като го пуснат, а те ще го пуснат...защото всички ги пускат, то тука си нямаме закони, нямаме затвори, арести с такива -препълнени...та като го пуснат заеми му стегни багажчето и ми го прати, като бърза пратка. Нали каза: лекувам педофили, изнасилвачи и куп други ***...скоро мисля и кам парламента да отида и там малко да ги полекувам, че като гледам в този сайт маи на всеки му е писнало...така,че споко хора, скоро ще ги излекувам всичките....то поне надеждата ни и мечтите са (поне за сега) безплатни.
12
2
 
0
 
! Отговори
Мия преди 16 години
Това са ***! А къде са възпитателите в тези домове, ако се грижеха за собствените си деца, дали това е щяло да се случи? И те са виновни!
11
2
 
0
 
! Отговори
;;;;;;;;;; преди 16 години
Живеем в държава която се управлява от крадци педофили и изнасилвачи а както е известно с каквито живееш такъв ставаш
10
2
 
0
 
! Отговори
letisiya преди 16 години
В каква държавица живеем само, навяка крачка педофили, изнасилвачи, убийци и ред други буклуци.. цялото бунище на едно място. Чудя се само, пак ли трябва да ни дават по извън национална телевизия, за да се замисли полицията, правителството и обществото като цяло, да вземе някакви мерки най-накрая срехту всичко това.
9
2
 
0
 
! Отговори
ano преди 16 години
AKO BESHE V USA NJAMASHE DA IZLEZE OT ZATVORA. NAMERIL S KOGO DA SI "OBSTUVA"
8
2
 
0
 
! Отговори
Фокси преди 16 години
Може и да е прав синът на чичо Тони .Ние всъщност не знаем каква е ситуацията. а и е факт,че тези домове са развъдници на ...***. Факт е и че новините често са ...манипулирани.И май всъщност на нас постоянно ни замазват очите с разни заловени за това и онова хорица,докато властимащите си развяват байряците,крадат от нас и от държавата,мамят, блудстват , убиват и изнасилват ....Или с 15-годишни моделки и манекенки не се брои ?!Или както каза 4 - ами малолетните *** ? Или тяхното се води - полов живот,а онея *** ,дето се завирали на човека са жертви ,така ли?Мнооо интересно,как някой ще вземе да блудства с мен в собствената си къща,ако аз сама не ида там?!Абееее ,с две думи - намират ни тук залъгалки ,та да не се замисляме за истински сериозните неща,ами аре холан !
7
2
 
0
 
! Отговори
Чукачо преди 16 години
Виновни са възпитателите на тези домове,от тези домове излизат осакатени тия деца,никой не им обръща внимание а после защо духат и се .
6
2
 
0
 
! Отговори
ужас преди 16 години
горкия, как ще издържи такова тежко наказание, цели 72 часа на топло?!
5
2
 
0
 
! Отговори
Makaveli преди 16 години
bilo obrazuvano delo neznam si kvo ama ne kazvat ni6to drygo...tc hodi razberi koi kogo
4
2
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
...защо досега няма арестуван и съден *** за секс или блудство с малолетна, при положение, че всяка година стотици малолетни *** снасят чавета? Отново законите важат само за едни, а за други - не.
3
2
 
0
 
! Отговори
синът на чичо Тони преди 16 години
Баща ми е жертва на заговор. Тия малки *** го изнудват за пари. Човека е болен и с пълно право ще вземе да застреля някои от малките . Освободете го от ареста! Веднага!
2
2
 
0
 
! Отговори
Alexandra преди 16 години
Samo da NE go pusnat sled iztichaneto na 72-ta chasa .
1
2
 
0
 
! Отговори
бззз преди 16 години
Ей,света ще свърши,ама сбърканите-не!Абе нема ли резнати ръчички...