Маслинката наследил Доктора

Според Емил Димитров Митко - Маслинката е наследил бизнеса с конкрабанди цигари на убития Иван Тодоров
7 апр 2008 09:37,
7
Маслинката наследил Доктора
Доктора бе убит в края на февруари 2006-та в столицата. Снимка: Булфото

Митко Маслинката е наследникът на убития Иван Тодоров-Доктора, заяви пред бТВ бившият директор на митниците Емил Димитров, по известен като - Ревизоро.

Иван Тодоров-Доктора се смяташе за един от най-големите контрабандисти в страната. Той бе убит в центъра на столицата на 22 февруари 2006 г.

Димитров направи анализ и на записаните разговори със специални разузнавателни средства между бившия зам.-директор на ГДБОП Иван Иванов и представители на сивата икономика.

Иванов бе арестуван на 25 март след като стана ясно, че е покровителствал хора от сенчестия бизнес в страната.

Скандалът избухна след като депутатът от ДСБ и бивш директор на НСС генерал Атанас Атанасов предаде на главния прокурор справка за разговорите на Иванов с ръководителите на алкохолния завод в Пещера.

"Маслинката е бизнесмен, който заменя Доктора и внася цигари с фалшив бандерол в България", обясни Димитров.

Според него “Дебелият”, който е споменат в разговорите, е високопоставен представител на митниците, който е покривал преписките за контрабанда. Той осигурявал чадър върху Маслинката от страна на митниците.

Димитров смята, че "Дебелият" е на много високо ниво в митниците.

"Маслинката продава фалшивите цигари, а "Дебелият" прави институционалния чадър тези хора да не бъдат разкрити", смята още бившият директор на митниците.

"Всички в митниците знаят кой е Маслинката", посочи още Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
ami kato go znaete, 6to ne go priberete be fysti dolni pa4avri ste vsi4ki ot MVR
5
0
 
1
 
! Отговори
Kolega... преди 16 години
Maslinka....sigurno pie kokteil Margarita...edin vid silno homo... ;)))
4
0
 
1
 
! Отговори
кро преди 16 години
Пич ти си мн зле... Иван Гранитски, Димитър Гранитски, Митко Малкия, Маслинки - ти да не си писарушка във вестник 'Шок'. Ей, аман от *** ***.
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
пич, много си зле, колко по- точно искаш да ти го каже? бул стат ли да ти напише или какво?ровни в гугъл и се кротни."А пък брат му на Иван Границки,Димитър Гранитски,известен още като Митко Малкия,Митко Маслинката"
2
0
 
1
 
! Отговори
ss преди 16 години
не е интересно кой е маслинката, интересно е кой е дебелия...а в митниците има само един много дебел който е шеф на агенция митници - асен асенов
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Е кой е? Кажи.. Много мразя да чувам как всеки знае кой зад кого седи кой ,кого пази и т.н. но никога не се оповестяват имена.. Да излезе един и като мъж дза го каже.. То бива тъпотии ама вече дори държавните служители използват метафора вместо да кажат направо този е такъв, онзи е онакъв..