Ромска касапница в Сливен

Инцидентът станал след обилна почерпка, мъж бере душа в болницата на града
17 май 2008 11:07,
59
Ромска касапница в Сливен
Снимка: Булфото

Рано тази сутрин роми са се сбили в сливенския квартал „Надежда”.

От МВР съобщават, че побоят станал след обилна употреба на алкохол.

Двама мъже – на 36 и 27 години, се скарали, скандалът прераснал в побой, при който по-възрастният намушкал другия в корема. 

Пострадалият е приет в областната болница с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...безропотно ще търпите да превръщат децата в в наркомани и дъщерите ви в ? Няма ли да защитите децата си, не ви ли стиска?
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...виж сега - кои са повече във Владая - хората или ***? Ако сте повече и държавата не желае да ви защити, защо сами не си решите проблема? За Вартоломеевата нощ чували ли сте? Определете си дата, съберете се с тръби, винкели, колци и коктейли *** и в 3 през нощта атакувайте !!! Така ги подредете, че оцелелите да не спрат да бягат, докато не стигнат до Пазарджик поне - толкова ли е трудно?
56
0
 
0
 
! Отговори
stanislav преди 15 години
chuda se kak moje da napravim taka,che *** sami da se izbiyat i da gi nyama
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
dano se samoizbiat ***...pak mako biaxme darjava da sem im pomognali dosega
54
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Вие не знаете,за каква *** става вапрос,това не са хора,които подлежат,на каквото и да е вазпитание.Не знам, защо се трошат толкова средства,за тях.Свикнали са да живеят като скотове,да се мнойат като плахове,да се бият,ваобще не ми дреме за тях.
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АТАКА пое разходите на патрулка, за да пази Владая от *** терорСОС отказа да отпусне 700 лв. за гориво на полицейската колаПартия АТАКА сама ще финансира полицейската патрулка във Владая с по 700 лв. месечно, за да спрат безчинствата на *** в квартала. Това стана, след катоСтоличният общински съвет отказа да отпусне средства за бензин, необходим за единствената полицейска кола, натоварена да бди за спокойствието във Владая. Съветниците от АТАКА Данчо Хаджиев, Тодор Попов и Борислав Стоянов поставяха нееднократно този проблем пред СОС, но другите общински съветници не ги подкрепиха за отпускане на така необходимите средства. В същото време *** наркопласьори и сутеньори тероризираха квартала, необезпокоявани от полицията. Според местните, криминалната престъпност рязко скочила, след като към квартала заприиждали като скакалци роми от цяла България. По данни на живущите тук, от една година са зачестили кражбите, катастрофите, увеличил се е рязко и броя на употребяващите наркотични вещества. И всичко това заради самонастанили се роми в местността "Дупките" и липса на контрол от страна на полицията. Допреди две години ромите били озаптявани от полицейски патрул, но преди година той бил .....съкратен, поради липса на пари за бензин на полицейската кола. "Станали са много нагли и хората не смеят да замръкнат в по-неосветени места в квартала. Наглостта им стигна дотам, че започнаха да вербуват млади момичета на квартала и да ги предлагат за на пътя за Перник", обясни координаторката на АТАКА за Владая Силвия Нинова.Представителите на АТАКА са запознати с този проблем на хората и още миналата година поискаха среща в Столична дирекция на полицията, за да се опитат полемично да стигнат до някакво благоприятно решение. До такова обаче не се стигна, въпреки подписката за контрол срещу беззаконията на ромите от 530 жители на Владая. На срещата през септември 2007 година в 6-о РПУ с полковник Борисов, той чистосърдечно им признал, че полицията е безсилна, защото ....нямат средства за гориво за колата на полицейския патрул. На въпрос колко струва бензина за патрулката месечно, полковникът отговорил 700 лв. "700 лв. ли струва спокойствието на хората във Владая?!", запитала тогава координаторката на АТАКА за Владая Силвия Нинова, но и досега няма смислен отговор от държавните институции. Вместо да запретне ръкави и да реши проблема, кметът на Владая Лазар Янев доналял масло в огъня, като дал на роми необитаема сграда, която доскоро била здравния пункт на квартала. Нищо не направил по въпроса и кметът на район "Витоша" Любен Петров, който е родом от Владая.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** са изпратени в България от Сатаната!
51
0
 
0
 
! Отговори
Морков преди 15 години
Ха бе вий ништо ни знайти бе. Сига да казвам вас,защо стана туй бе.Начи,едното среща са с другото и казва му;- Мараба бе ***!А другото звадило ножа, щот са убидил и казал,чи не ***,а РОМ(40%)
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
halelei malelei-doko doko (daite da vdignem retinga na saita-no dokolkoto razbrah tam sashtotaka rabotiat ot romski proizhod dvama trima)
49
0
 
0
 
! Отговори
pavel shopov преди 15 години
daite si mnenieto za sofi marinova,boni,kondio,toni storaro-itaka natatak ili te sa balgaria(ne iskam mnenia za niakakav mirizliv *** kloshar)
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
GLEDAM CELIA FOROM-I MAISTE VSICKITE OT CIGANSKATA RASA, SHTOM SE VALNUVATE TOLKOVA MNOGA ZA CIGANIATA
47
0
 
0
 
! Отговори
vanessa преди 15 години
А бе ***,кой е виновен за липсата на домашно възпитание у едно дете?Според тебе за всичко са виновни учителите...Избий си го от главата! Работя с ромчета-обичам ги/тези с които работя/,но как да го възпитам както съм възпитала мйто дете,след като то идва при мен вече "ошлайфано от всякъде"-краде ,лъже..Още не си му задал въпроса-то има готов отговор...Търси причината в семейната среда ,а не в учителите...
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В злобата си към *** взех , че нападнах свой.Моля за извинение.Това се отнася за 48.Пак българска работа направих.Плюх, плюх *** и накрая съсякох свой човек.ИЗВИНИ МЕ!!!!!!
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е и какво като станете повече от нас.Нас няма да ни има.Няма да има кой да ви храни,,защото ние ви храним-*** ***.Европейски съюз няма-и кво прайм?А , кажете бе ***.Тогава ние ще сме малцинство и вие ще ни храните.Къв кеф.Жените ще раждат , ние ще крадем , а тъпите *** ще работят вместо нас .
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
млъквай скапан ***. Като си видял компютър, *** мръсен, вече много си отворен. Затваряй си вонящата уста, тука е България. *** кимюри
43
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
аман от *** фесове и ***....нека се трепят ..мръсни гадове
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
още няколко години и ще станем повече от вас скапани ***
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
***
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
pak li be mamka mu :D
39
0
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 15 години
Тези роми са добри по рождение,обаче понеже учители не си гледат работата и само тресат гъзища по площадите,за това става така!