Пиян връхлетя върху полицай

Полицаят със счупена ръка; шофьорът карал колата си пиян
25 май 2008 17:43,
28
Пиян връхлетя върху полицай
Снимка: Булфото

Пиян шофьор блъсна столичен полицай. Нарушителят бил с 3 промила алкохол в кръвта, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигнал за инцидент с пострадал полицай е получен в СДП днес в 16 часа.

Трима униформени служители от към отдел “Охранителна полиция”-СДП следвали обичайния си маршрут по Околовръстния път, успоредно се движел лек автомобил “Шкода Фабиа”.

На кръстовището с бул.”Ал.Малинов”, подавайки сигнал с ляв мигач, водачът на колата внезапно завива надясно и връхлита върху един от полицаите.

Пострадалият 27-годишен служител на реда със счупена ръка е откаран в болница. Предстои обстоен преглед за евентуални други наранявания.

Шофьорът на шкодата К.К. /на 40 г./, управлявал с 3 промила алкохол в кръвта, е задържан. Работата по изясняване на случая продължава

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
Zila Pazardjik преди 15 години
Evala kolko po malko sa po dobre!
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ACAB,ACAB,ама като те подгонят *** ще викаш:"Помощ,полициииия"!!!Малко уважение към ченгетата!!!Има ***,ама има е свестни...като при обикновените хора.
5
2
 
0
 
! Отговори
men преди 15 години
Докато само в БГ пияните шофьори отказват да им бъде взета кръвна проба за да отървът съда и да няма законово основание което да го накара да даде кръвна проба ще да е така. Никъде го няма това - пияните шофьори ги презледват навсякъде и глобите са жестоки.Но това е БГ всичко може, но утре тоя да удари и ония където мислят законите
4
2
 
0
 
! Отговори
Бургас преди 15 години
какво има да се изяснява. затвор и книжката за 5г.На мен пми показаха сниман дрегер с показания 5,12 промила .Такъв е заКОНа. Сега милвайте пиандурниците -за тях никаква милост,а не като кънките *** ***
3
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ххаахаах а такааа...ACAB :)
2
2
 
0
 
! Отговори
kleopatra666 преди 15 години
gorkoto policai4e.......
1
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а така, докато е такъв контрола и маршрутките карат без хендсфрии и говорят по джиесема по цял ден, без никой да ги глобява, още 100 блъснати полицая трабва да има!