"Атака" превзема съда

Симпатизанти на Волен скандират пред Съдебната палата, чакат семейство Сидерови
26 май 2008 09:39,
69
"Атака" превзема съда
Снимка: БГНЕС

Симпатизанти на партия "Атака" от цялата страна се събраха малко пред Съдебната палата.

Привържениците на партията от Луковит, Перник, Разград, Добрич пеят възрожденски песни и скандират: "Не на двойните стандарти в правосъдието!", "Не на поръчковите дела", "Съдебната система е прогнила!".

Скандиранията са по повод делото срещу лидера на партията Волен Сидеров и неговата съпруга Капка, което се гледа днес от Софийския градски съд.

Правосъдният министър Миглена Тачева заяви, че с митинга пред Съдебната плата се оказва натиск върху съда.

Двамата съпрузи са обвинени, че са подбуждали депутата Павел Чернев към лъжесвидетелстване за инцидента на автомагистрала "Тракия" от 7 април 2006 г.

Тогава автомобилът, в който бе Волен Сидеров, се сблъска с кола на Явор Доков.

След инцидента Сидеров заяви, че автомобилът, в който са се возели, е бил управляван от Павел Чернев.

В хода на следствието Чернев първо потвърди, а след това се отрече от показанията си, че е управлявал колата.

На последното заседание делото беше отложено, защото отново симпатизанти на "Атака" с възгласи и скандирания станаха причина заседанието да бъде прекратено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
бъг преди 15 години
Добре бе *** такива който плюете против Волен и Атака... сложете ги на кантара .. АТАКА и всяка една от другите партий по отделно .. и помислете малко .. кой са по истински .. и кой са крали до сега и продължават .. да крадат .. и за в бъдеще визирам ГЕРБ .. който се очаква да се включат в парламентарната политика .. просто за това че до сега те неса ни лъгали и крали имам предвит АТАКА .. нека и гласуваме доверие .. пък след 4 години ще можем пак да гласуваме така че ... нищо не ни пречи да и се доверим .. а за ТУРЦИТЕ просто няма кво да говорим .. ВЪН от парламента .... аз незнам кви хора сте щом неможе да разберете кой се бори за правдата на българите ... айде че се ядосвам с простотийте ви ... ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
abe niakoi da e vijdal dosietata na toia siderov ina vsickite negovi piari vav tazi partia(nemoje dasa tolkova cisti kolkoto sepraviat) rano ili kasno vsicko stava iasno vav bulgaria
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
еми сигурно щото единият е обществен престъпник, айде стига копира по 100 пъти едно и също, разбрахме намека
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НАЧАЛО Крими - "Атака" превзема съдаНАЧАЛО България Общество - Доган завзе и Отманлииkakvo da govorime....kak se podrejdat ne6tata...edin prestupnik go pi6at v razdel -ob6testvo......kakvo drygo da komentiram
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Плакатите да не си ги е писал Волен сам, всички са с еднакъв почерк ахахаха
63
0
 
0
 
! Отговори
hASAN1969 преди 15 години
tOQ SIDEROV SHA IDE V ZATVORA A HAHAHA
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НАЧАЛО Крими - "Атака" превзема съдаНАЧАЛО България Общество - Доган завзе и Отманлииkakvo da govorime....kak se podrejdat ne6tata...edin prestupnik go pi6at v razdel -ob6testvo......kakvo drygo da komentiram
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НАЧАЛО Крими - "Атака" превзема съдаНАЧАЛО България Общество - Доган завзе и Отманлииkakvo da govorime....kak se podrejdat ne6tata...edin prestupnik go pi6at v razdel -ob6testvo......kakvo drygo da komentiram
60
0
 
0
 
! Отговори
47 преди 15 години
Поне едно от нещата които съм казал е възможно за осмисляне от добре изгладения ти мозък: Цитирам себе си: "Моят коментар е за нормалните хора". Ясно е, че си се разпознал (според мен погрешно) като такъв но все пак едно мнение на специалист ще ти бъде от полза.Измислиците които повтаряш дори няма да ги коментирам. От едно и също място ги преписвате ли? Не знам. Но пък е интересно, че нищо ново за няколко години не е добавено към въпросните "факти". Не съм адвокат на Сидеров и аз като всички смятам, че всеки сам трябва да отговаря за действията си пред закона. Когато бъдат доказани. Многото приказки са за тези които могат да ги разберат - не са били за теб явно.Дали ще види власт ще решат хората.Що не плюят ГЕРБ ли? Може би би трябвало. Само, че единствено в очите на *** като теб политиката е единствено плюене.Нормалните хора имат други начини да видят в ГЕРБ поредната партийка фантом предназначена да попълни сегашната тройна коалиция и да се продължи политиката на ограбване. Това обаче е друга тема. Имитации на Хитлер, пари от ДПС, педофили (кой да ти помни вече, че педофилът изобщо не е бил член на Атака, ама давай блъскай)...и т.н чували сме ги безброй пъти - трябва да измислят вече нещо ново което да преписваш цял ден(!). И си намери нормална работа - плювач на хонорар в днесбг не ти влияе добре. Ако пък не си - може да се кандидатираш. Културното ниво, речниковия запас, липсата на мисловни процеси - кариера можеш да направиш плюейки. Избори идват - работа винаги ще има. Поредното доказателство за ролята БТВ като главен фактор за дебилизацията на населението (тя за това е и създадена).Ако пък някой ден в главата ти се появи някоя мисъл - не забравяй ежедневната доза простотия - Всеки делник БТВ ШоОто на... един литературен герой за когото със сигурност не си чувал.
59
0
 
0
 
! Отговори
Един преди 15 години
Абсолютно съгласен съм с 47.Много точно формулирана мисъл.Който каже че не е така ,все едно казва че няма мафия в България.
58
0
 
0
 
! Отговори
Antiglobalist преди 15 години
Bravo na 45 i 47. Mnogo Bulgarski studenti v Germania simpatiziratAtaka. Shte pomognem za sledvashtite izbori. U4ime se ot Apostola:sazdavane na mestni komiteti.
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Обвинението е за подбуда към лъжесвидетелство. Как е бил заставен Чернев (с пари, оръжие, компромати или нещо друго) да лъжесвидетелства..."Що пък трябва да е заставен с пари, оръжие или нещо незаконно, дори може да не е бил заставен, а убеден, помолен, няма значение, лъжесвидетелстването е наказуемо, подбуждането към него също. Сидеров сам се компрометира като се опитва да саботира по елементарен начин работата на съда и да заобикаля закона, представям си веднага какво би правил, ако има повече власт.
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кой е Ромео Доков - според информационната система Дакси, Ромео Доков участва като собственик или управител в 6 фирми, занимаващи се с туризъм и търговия. Той е собственик на хотел Холидей парк в курортния комплекс Златни пясъци.Оооо, този Ромео (баща на Явор Доков) е станал собственик на хотел и управител на фирми съвсем честно, без да пере пари на мафията, без далавери, само с едничкия си труд на къра в родното с. Ръжево. Той не е ченге, няма връзки с бившата ДС............Пък и интересно как точно неговия мерцедес е заслепил с дългите светлини шофьора на Волен точно преди сблъсъка (е, да то е ясно че в тесния Форд Торнео, управляван от Явор Доков, нямало място и за тримата с умиращия дядо,който при тежкото си положение сигурно е имал нужда да го наглежда някой)А управляващите и мафията им не биха направили нищо, ама нищичко за да опетнят единствената партия, която им взима от рейтинга.
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не съм от "Атака", но ги подкрепям. Никой от управляващите не отвори и дума ,за това :Какво праавеше това момченце на магистралата в този дъжд и ако наистина му се налагаше защо не го питат как предизвика ПТП и удари колата на Волен Сидеров.Нека най-напред това да се изясни.Това е един скалъпен процес с цел да ни отвличат вниманието и да дескредитират партията. В крайна сметка не се знае кой-кого.
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Изглежда не само залата на съда е пълна с цивилни ченгета, но и форумите следят много внимателно.А който плюе срещу Волен Сидеров - застава на страната на БСП и Румен Глъвъта - които измислиха постановката на автомагистрала "Тракия".
53
0
 
0
 
! Отговори
noname преди 15 години
Браво човек,хубаво е че има още останали нормални хора.А за другите-нз колко болни трябва да сте,за да симпатизирате на Болен
52
0
 
0
 
! Отговори
pedro преди 15 години
Не гледам Слави. Неприятен ми е. И просташко- дебелашките му шеги също. И той като другите гледа да яхне вълната - за пари разбира се.Но да се вържеш на Волен трябва да си безкрайно елементарен............да не употребявам по-силни думи.......
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Моля дежурното олигофренче на форума, което през всяко 1, 2 мнения употребява думите "Волен Пидеров" - да спре да се излага със глупавите си писания и клюките които повтаря като развалена плоча, и вместо това да вземе да се разходи навън!
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много приказки а нищо не каза.. Всеки психиатър слага диагноза параноя на такива като теб ,които виждат конспирация навсякъде.. Това е първата крачка към шизофренията.. На кой от власта му пука за Болен Пидеров? Ти какъв го изкара някаква заплаха за властта с 6% избиратели!!! Ти някакъв луд ли си? Тоя с шепа *** никога няма да види власт.. Що не плюят Герб? Борисов е истинската заплаха за Власта в момента а не Пидеров.. Болен Пидеров можеше и да направи велики неща ама си *** пътеките навсякъде ,дори собствените му съпартийци масово го напускат.. Мафията ли го караше да тормози и пребива невинни по магистралата и да стреля по тях? Мафията ли го накара преди 33 години да си извади фалшиво медицинско ,че да не ходи войник? Мафията ли го накара да не се жени и да не създава семейство като асоциален тип? Мафията ли го накара да вземе 1 милион и шестотин хиляди лева от ДПС за предизборна кампания? Мафията ли напълни Атака с педофили? Мафията ли го накара да имитира Хитлер? Сигурно пак мафията го накара да завърши висше образование на 51 години и то семинария!!! И държавния му изпит бе да каже -отче наш!!! -нещо което всяка баба с 4-то отделение знае ама не и дават диплома за висше.. и т.н. Цял ден няма да ми стигне да изброявам.
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...Но расте ново поколение (говоря не за онези квичащите като заклани от прозорците на колите и демонстриращи способността си да броят до 12 или кой до колкото може, а най-мъничките) - надежда има.