Среднощно авторали отне живота на младеж в столицата

Опелът се е блъснал в спирка на градския транспорт, в ограда и след това се е запалил
13 юни 2008 08:01,
88
Среднощно авторали отне живота на младеж в столицата
Снимка: БГНЕС

Младеж на 19 г. от София е загинал около полунощ след състезание с коли по улиците на София, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал при Военна рампа на Илиенско шосе, след като автомобил "Опел Калибра" с двама младежи на 17 и на 19 г. се е блъснал последователно в спирка на градския транспорт, в ограда и след това е паднал върху жп релси, където се е запалил.

19-годишният младеж е починал на място, а 17-годишният е откаран в "Пирогов".

Полицията разследва инцидента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
2
 
! Отговори
Писна ми преди 15 години
Така ли? Я отвори ако обичаш правилника. За малките квартални улички ограничението достига до 40 км/ч.
66
1
 
2
 
! Отговори
someone преди 15 години
Iskam da kaja, che 50 km/h v Sofiq vaji samo za kvartalnite ulichki!
65
1
 
2
 
! Отговори
... преди 15 години
Наскоро ме блъсна един тип който мина на червено а после излезе от колата и ми налетя на бой.. От другата страна на крастовището имаше 2 патрулки ... 4-*** полицаи който само не си искараха пуканки или фъстъчки за сеира :) Тоя имаше късмет ,че не си носих 9 милиметровия най-добър приятел ... България ? Разумни шофьори ? Полиция? - Смешки ... При положение че 90% от тези които имат шофьорски книжи не са чели правилника , да не говорим че не разпознават половината знаци ... Няма шофьори в България... Просто нямам думи ... Лека му пръст на момчето ..
64
1
 
2
 
! Отговори
Писна ми преди 15 години
Ограниченията са сложени заради самозабравили се зад волана. Или искаш да кажеш, че до ограничението 70 мога да се движа с 200?
63
1
 
2
 
! Отговори
Реалистът преди 15 години
Колите са голям риск, аз лично претърпях челна катастрофа преди 3 месеца но слава богу понеже шофьорът ни е много опитен се разминахме само с това че смелихме колата на другия и леко счупихме нашата. Но шокът е огромен, когато осетиш че ще се блъснете всякаш всичко започва да се движи на забавен каданс. Все пак отново се возя на кола всеки ден и нямам страх, защото според мен ако е писано ще се задавиш с храната която ядеш и ще си умреш, съдбата е предначертана!
62
1
 
2
 
! Отговори
potresen преди 15 години
ogranichenieto na bul. Bylgariq na edno mqsto e 70... => predi tova moje da karash >70??! - stavam vse po-potresen
61
1
 
2
 
! Отговори
someone преди 15 години
Sorry, qvno ne ste karali v Sofiq, zashtoto ogranichenieto na bul. Bylgariq na edno mqsto e 70... => predi tova moje da karash >70, a na carigradsko ima ogranicheniq 80, taka che leko s izkazvaniqta za pravilnika... 100% ima i drugi bulevardi kydeto ogranichenieto ne e 50 km/h, pyk i za 50 km/h v Sf nikoi ne dyrji ot organite na reda... Pravete si izvodite dali e 50 ili ne e!
60
1
 
2
 
! Отговори
potresen преди 15 години
As sam potresen ot vyprosa na nomer 54: "Kyde v Sofiq po-tochno ogranichenieto e 50 km/h ?"Kak e vyzmojno takiva hora da imat knijki? Vie osyznavate li 4e po ulitsite karat hora koito ne sa otvarqli pravilnika za dvijenie!?
59
1
 
2
 
! Отговори
Господ Бог ! преди 15 години
до Натали !Натали не плачи ще си намериш друг приятел и без това този е бил само на 19 и добре че не е пречукал и теб !А що до бързите скорости в града - аман от некадърници ! сигурен съм че някоя жена го е засекла !!!
58
1
 
2
 
! Отговори
джантата преди 15 години
СКОРО ТАКОВА МАЗАЛО МОЖЕ БИ ЩЕ ИМА И В МЛАДОСТ-4 - ГАРАНЦИЯ.НЯМА СМИСАЛ ДА ПИТАМ КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА -С ЛИМИТ НА БЕНЗИН ПРЕСТЪПНОСТ НЕ СЕ ОВЛАДЯВА.НАЙ ДОБРИЯ ШОФЬОР Е ЖИВИЯ.ЖАЛКО ЗА ТОВА БЕЗРАЗСЪДНО ДЕТЕ.
57
1
 
2
 
! Отговори
Proximus преди 15 години
Един комшия добричлия продава издухана Опел Калибра 115к.с. за 2000лв. Мама и тате не е нужно да са кой знае колко боагати за да закупят на детето си *** Ферари. Колите Н-та ръка са доста евтини, има кошници и за 1000... проблема не е в колата, никой не може да те спре да си я купиш. Както не могат да те спрат да си купиш пистолет или да станеш наркоман.Всичко винаги стига до човека и до това колко са му здрави ангелите. Ускорението, скоростта, чувството че правиш нещо което не си правил преди си е тръпка и изкушение. Изкушение на което в повечето страни шофьорите устояват, за разлика у нас.
56
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ограничението от 50 км/ч е НАВСЯКЪДЕ, с изключение на 2 булеварда, където е 70 и 80 съответно.
55
1
 
2
 
! Отговори
Бургас преди 15 години
един двама дупета -гъзари по- малко. Добре ,че невинни хора няма убити . Така стават по-малко карачите. Ела го гледай устата му на мляко мирише подкарал мерцедес с 20-20.Не са честно спечелени.
54
1
 
2
 
! Отговори
someone преди 15 години
Kyde v Sofiq po-tochno ogranichenieto e 50 km/h ?
53
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Натали, това че е бил добър човек не отменя факта, че явно е бил неразумен човек. Глупостта трябва да се заклеймява, за да не се повтаря. А той освен че е рискувал собствения си живот и живота на спътника си в колата, е представлявал опасност и за други участници в движението. Е какво, да му ръкопляскаме ли?
52
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Само *** могат да говорят такива глупости.Не дърпайте дявола за опашката с изказванията си ,за да не го преживеете вие!и си вземи поука от това голямо нещастие. Никой от тези тук не е виновен за глупостта, която е направило това момче. Може би и ти имаш вина. Може би е искал да се покаже повече мъж пред теб. Не обиждай хората, защото в нито едно писание няма злоба или завист. Но всеки един както си кара колата или си седи на спиркава може да пострада от такъвв младеж, който се даказва сам на себе си. Има доста невинни жертви пострадали от такива джигити. Да го беше обичала повече, да не го беше пускала, а не да седиш отстрани и да му ръкопсялкаш на безумието. Жалко за момчето и за неговите родители, ти ще си намериш друг, но него другия го обичай истински, а не като егоист.
51
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Сега рано се влиза в живота. Яко секс, наркотици, алкохол, цигари, състезания с автомобили. На 20 вече са импотентни, уморени от живота. За вдигане на адреналина - състезание, за вдигане на - виагра.
50
1
 
2
 
! Отговори
Писна ми преди 15 години
"Нещастен случай" казваш... на място където разрешената скорост е 50 с колко според теб се е движел за да се случи това? Може би с 20 ;) Или сигурно и ти си един от състезателите? Престанете с това безумие!
49
1
 
2
 
! Отговори
Писна ми преди 15 години
Като е бил твой приятел защо не го спря? Това което е направил е абсолютна простотия. Помисли и за това, че такива деца карат бясно по улиците със закупени от мама и тате коли и газят хора! Можеше и ти да си на тяхно място. Съжалявам за момчето, че е загинало, но сам си е виновен. За гъзарията няма почивка.
48
1
 
2
 
! Отговори
Натали преди 15 години
как може да говорите такива неща?!не ви ли е срам,това 19 годишно момче,още не видяло нищо от живота.ами ако това беше ваш приятел или роднина,както е на мен?!И да загубиш човек заради една глупост.Идея си нямате колко добър човек беше.Само *** могат да говорят такива глупости.Не дърпайте дявола за опашката с изказванията си ,за да не го преживеете вие!