Среднощно авторали отне живота на младеж в столицата

Опелът се е блъснал в спирка на градския транспорт, в ограда и след това се е запалил
13 юни 2008 08:01,
88
Среднощно авторали отне живота на младеж в столицата
Снимка: БГНЕС

Младеж на 19 г. от София е загинал около полунощ след състезание с коли по улиците на София, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал при Военна рампа на Илиенско шосе, след като автомобил "Опел Калибра" с двама младежи на 17 и на 19 г. се е блъснал последователно в спирка на градския транспорт, в ограда и след това е паднал върху жп релси, където се е запалил.

19-годишният младеж е починал на място, а 17-годишният е откаран в "Пирогов".

Полицията разследва инцидента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Един-двама и.диота по-малко
46
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Един-двама по малко
45
1
 
2
 
! Отговори
Boltendahl преди 15 години
Ами целта на форума е да се коментират хора, които не познаваме. Няма как да познаваме всички, които "правят" новини (а и честно казано такива като този камикадзе е супер безполезно да познаваш). Ако нещо не ти е ясно - информирай се, ако нещо не ти допада - там горе в десния ъгъл на монитора има едно хиксче...И това въобще не е нещастен случай. Това си е самоубийствена глупост, която се явява нещо като инструмент на естествения подбор в случая.Бог да прости!
44
1
 
2
 
! Отговори
МАХНО преди 15 години
ЖАЛКО СЪДБА ТЕЗ ХЛАПЕТА ДА СЕ СПРАТ ВЕЧЕ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ШУМАХЕРОВЦИ ЗАДА НЯМА ПОЧЕРНЕНИ СЕМЕЙСТВА А И ТЕ ЗАЩО ДА СИ ОТИВАТ ТАКА РАНО И НЕЛЕПО?
43
1
 
2
 
! Отговори
. преди 15 години
Да мрът де.ба и *** .. по-добре те да се пречукат отколкот да убият някои друг ...
42
1
 
2
 
! Отговори
so sad преди 15 години
kolko tujno
41
1
 
2
 
! Отговори
didi преди 15 години
Нека този смачкан до неузнаваемост автомобил да бъде поставен на пилон да място където има доста катастрофи и жсеки шофьор да си мисли как трябва да се движи. То е ясно , че фукльовци дето са им подарили колите преди да са проходили ще има. На младежта трябва да се пускат филми с много катастрофи с много кървища , за да знаят , че това е истината по пътищата, а не "Бързи и яростни". Как ли се чувстват родителите му сега? дали се упрекват ? Мислете преди да пртавите невероятни подаръци на децата си, за да се направите на добри родители!Да му е лека прът на момчето!
40
1
 
2
 
! Отговори
vladko преди 15 години
shtqh da zimam na pesho kalibrata ama toi q razmaza vuv spirka ograda i se zapali na relsite
39
1
 
2
 
! Отговори
do "kolegata&qu преди 15 години
Gledai si rabotata ,"kolega"! Koi si ti ,che da kazvash koi kakvo da misli i da govori, I kakvo ot tova ,che si go poznaval,golqm praz.Moje da e bil nai -krotki.q ,nai trezveniq,ama vij kakvo e napravil, i slava Bogu ,che drugoto momche e jivo pone. A ti si zatvarqi ustata i se blagodari ,che ne si bil ti tozi . v kolata na ubieca.
38
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Vie ste mn zle horaОт: kolegaaz poznavam tozi 4ovek ot 2 godini i znam 4e toi ne pie!!MOga samo da vi kaj a 4e tova koeto pi6ete za nego sa palni nedosmislici "MAMA NE VI LI U4ILA DA NE KOMENTIRATE HORA KOITO NE POZNAVATE" A??? 6TE DOPALNQ 4E TOVA E BIL 1 NE6TASTEN SLU4AI !!!! VIE NE STE HORATA DETO 6E SADITE RODITELITE MU ILI KOITO I DA BILO! PO LEKO S NEDOSMISLENITE KOMENTAR4ETA!!Qsno li e????ТИ, който го познаваш много дорбе и забраняваш коментаите те питам - защо стана този нещастен случай? Защото имаше динена *** на пътя ли? Защо това прекрасно момче е участвало в това родео? Така ли трябва да завърши един още незапочнал живот? Защо това момче вместо да написка *** на таратайката си не е целувал приятелката си, не е бил на дискотека или просто карайки нормално в града поне с 80 кв. щеще да е жив и здрав, а другото момче нямаше да бере душа в Пирогов. И не си наред със себе си, може би и той е искал да бъде не той, а някой друг. Но всеки се ражда и умира такъв какъвто е. Изборът е един единствен, да изживееш нормално дните си, които са ти определини на този свят.
37
1
 
2
 
! Отговори
Best for the best преди 15 години
аман от оол.игофрени
36
1
 
2
 
! Отговори
asdf преди 15 години
А не лошо за Опел!!!И аз имах един Опел ГСИ и много си го обичках:).А иначе до 34... Той може да не пие,ама като гледам снимката на хавтомобила е карал поне с 100км,така че сам си е виновен!!
35
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Това наистина е една прекрасна новина!!! Чудесно е, че подобни потенциални убийци на пътя загиват, преди да са убили невинни хора. А това, че е умрял на 19 е още по-хубаво, защото до 29 сигурно щеше да почерни сумати други семейства. Лошото е, че не винаги по пътищата има подобни щастливи развръзки.
34
1
 
2
 
! Отговори
kolega преди 15 години
az poznavam tozi 4ovek ot 2 godini i znam 4e toi ne pie!!MOga samo da vi kaj a 4e tova koeto pi6ete za nego sa palni nedosmislici "MAMA NE VI LI U4ILA DA NE KOMENTIRATE HORA KOITO NE POZNAVATE" A??? 6TE DOPALNQ 4E TOVA E BIL 1 NE6TASTEN SLU4AI !!!! VIE NE STE HORATA DETO 6E SADITE RODITELITE MU ILI KOITO I DA BILO! PO LEKO S NEDOSMISLENITE KOMENTAR4ETA!!Qsno li e????
33
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
те големи шофьори газ газ и тва е и на края нищо да се удрят като им е толко акала нито там е мястото нито времето има си места не на пътя
32
1
 
2
 
! Отговори
Mimoza преди 15 години
Браво на 7! Оправи ми настроението за деня! Супер си? Твоя коментар, все едно го пиша аз!
31
1
 
2
 
! Отговори
sn преди 15 години
Свестен бил. Първо кой свестен си купува Опел Калибра? Второ как може да си свестен и да фърчиш с тоя кошник по софийските улици и да се съзтезаваш? То от толкова свестни нас *** ни газят по улиците.
30
1
 
2
 
! Отговори
Slavi преди 15 години
След номер 29 няма какво повече да се добави.
29
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
"след състезание с коли" Какво има да се обсъжда повече. В коя друга европейска столица пътната полиция позволява нощно родео с коли на територията на града? Много е глупаво да се мисли, че законът може да се самоприложи. Затова има органи на реда, за да прилагат закона насила, там където на гражданите им липсва култура да го приложат сами. Много е общо да се каже, че "държавата е виновна", но истината е, че има истина в това твърдение. Всяка вечер някакви пишлемета се гонят с коли по булевард България и къде ли не. Като няма кой да ги спре, от време на време, за ужас на родителите си, се размазват. Има едни хора, служители на едни институции, които имат правото и задължението да ги спират, защото същите тези келемета застрашават не само своя живот, но и този на невини хора.Обаче органите си питат органите...
28
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
kojto trqbwalo da go sudi go osudil weche