Дими от Сленг загина при катастрофа с мотор

Той се движел с много висока скорост по "Хемус", ударил се в мантинелата, а след това излетял
29 юни 2008 16:49,
402
Дими от Сленг загина при катастрофа с мотор
Снимка: Булфото

Както по-рано Dnes.bg ви съобщи 38-годишен моторист загина при катастрофа на автомагистрала “Хемус”.

По неофициална информация, това е Дими от Сленг, съобщи mp3.bg.

По първоначални данни, той се е движел с много висока скорост, ударил се е в мантинелата, а след това е излетял от платното.

При падането си е загинал на място.

Димитър Екимов-Дими е съосновател на група Сленг.

През 2000г. той и групата му издават първият си албум - "Синьо", а през 2004 г. на пазара излиза и "Всеки ден".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


402
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ХА ХА ХА, айде по-леко с "Хамериканския", и ние говорим чужди езици, но дай на Български тука!
363
0
 
0
 
! Отговори
-L.A преди 15 години
Cold blooded heartless, irresponsible people!!!! You people will never change, you will never change your ways or the way you think is sad that regardless of what happens and how many innocent lives will be lost you will still continue this ruthless behaivor!!!!!!! Shame on you!!!!!!
362
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да, пак разбирам. Доста филосовски гледате на нещата. И аз знам какво е ранната смърт, може би затова разбирам какво казвате. Въпреки всичко ме е страх като пътувам от такива безотговорни хора. Страх ме е за мен и за децата ми. Разбирам гледната ви точка, но не се съгласявам с нея. Дано да се замислят повече хора след случилото се.
361
0
 
0
 
! Отговори
Не е от значение преди 15 години
За съжаление имам роднина която загина след като беше блъсната("шофиора" нищо му няма), но случая не е такъв.Човекът е загинал сам(дори незнам как точно, поради какви точно обстоятелства, оставете скороста на страна, тя е един от факторите).Научих се да приемам смърта като част от живота на човек била тя ранна и късна, все някога ще настъпи.Вие казвате "ако беше убил някои".Аз пък ще кажа "ами ако не убил някои, които в бъдеще ще убие 10 човека". "Ако..."Каквото станало, станало, няма какво да гадаем, нека изпратим човека с мир и да се молим да няма следващ.
360
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мани го тоя бе, ша почива в мир, набрьчкал се е като смядовски радиатор.
359
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Съгласен съм с теб! Така е!Но кажи ми само едно, ако беше смазал или направил катастрофа в която бяха загинали невинни хора(както става много често) и недай си боже се случи така, че има твоя роднина или роднини в нея, недай си боже деца, как щеяе да мислиш по въпроса? Дали щеше да кажеш "Да почива в мир"?
358
0
 
0
 
! Отговори
Не е от значение преди 15 години
Да почива в мир!Първо в звезда Димитър Екимов е превърнат от вас, обществото.Благодарение на това че музиката му Ви е харесала той се е превърнал в популярна личност(ако не бяхте го направили известен може би нямаше да е мъртъв в момента).Второ относно това че незнам си колко хора умирали по пътищата, а в момента само тази кончина се коментира, искам да ви кажа че това е хубаво нещо.Ще попитате защо, защото ако коментираха катастрофата на някои(неизвестен) изобщо нямаше да обърнете внимание на случилото се и евентуално да се замислите следващия път когато застанете зад волана.Трето, човекът е бил генеколог преди да бъде музикант, никои не се замисли колко ли дечица е помогнал да бъдат родени.(поради което жалко че си е отишъл един човек с толкова благородна професия).Четвърто Димитър Екимов има издадени 2-3 албума(не че нещо, но специално в България(поради малкия пазар) едва ли е направил кои знае какво състояние, освен ако не е ходил по участия в кръчми, дискотеки и прочие което силно ме съмнява).Парите които си е изкарал, си ги е изкарал първо с учене, а след това с добре платена работа, за разлика от много от вас четящите и ващите родители завършили средно образование(сигурно има и такива дето стоят с основно) и спрели до там.Пето ако убииците по пътищата трябва да загиват колкото е възможно най скоро, то повярвайте ми няма да останат много водачи на мпс-та по пътищата.Огромна част от водачите на мпс-та могат да КАРАТ, много по малко са тези които могат да ШОФИРАТ.А да не говорим за пешеходците които са най опасните участници на пътя, понеже са силно незапознати с правилата за движение.И накрая до по интелигентните хора, които четата този пост, това не е българска черта, а човешка.
357
0
 
0
 
! Отговори
GSX-R1000 преди 15 години
Мотористите сигорно са по опасни от пияните бакшиши.... *** с 30-40 годишнио лади и жиглулита без книжка и без застраховка.... сигорно са по опасни... от пияните тираджий , с претоварени камиони.... сигорно са по безотговорни от *** нощем на главен път с каруци без светлоотразители....
356
0
 
0
 
! Отговори
Радослав преди 15 години
Чесно казано не знам по какъв начин може да се спре с тази "война" по пътищата. И какво кара хората да мислят само за себе си и да не ги интерисува, това което може да причини тяхното "удоволствие" т.е. скоростта, пиянските изпълнения, вродения сякъш във всекиго тралант на рали състезател на онези които в повечето случай стават жертви на тази мания. И дали тези публично известни личности които уж да дават добър пример всъшност ще продължават да ни даряват с кървави картини. Не искам да насочвам вниманието си изцяло върху тях (публично известните) понеже картината по пътищата е една и съща на всякъде. Ще се изразя по следния начин "Аз съм царя на пътя и никой не може да ми успори това" и както се досещате "короната" е тежка и твърде често пада.
355
0
 
0
 
! Отговори
rosenred преди 15 години
много си прав 354.В последно време докато шофирам,забелязвам че мотористите са станали сред наи-опасните фактори в движението.направо се ужасявам от каскадите и рисковете които поемат по пътищата на родината!
354
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Що не млъкнеш бе, адвокат на дявола! Заради такива кат тази въпросна (псевдо)"звезда" умират други невинни хора постоянно. Разликата с онова момченце на кънките е само че тогава той оживя а уби невинен човек. И пак ходи свободен сега. В този случай за щастие не е имало други да берат душа заради тъпотата на някой си! Айдее......
353
0
 
0
 
! Отговори
Angel преди 15 години
Мир на праха му - прекрасен певец, който България винаги ще помни, но голям ЕГОИСТ явно. Няма начин да приема за нормално че човек с претенциите да бъде сериозен и отговорен лекар, баща на 6 г. момиченце може да си позволи такова отношение към собствения си живот и към този на всички останали които са карали в този момент по магистралата. Жалко за жена му и за детенцето :(
352
0
 
0
 
! Отговори
вивиен преди 15 години
Бог да го прости,Дими!(а на хората със зобни коментари ще кажа че са загубени и малко душички)!!!!!!!!!!
351
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Каквото търсил - намерил.Добре че няма пострадали невинни хора.Някои хора се самозабравиха...........
350
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
348-супер злобар си и с тая негативност винаги ще си супер бедняк(и материално и душевно).Както и ти мислиш всеки получава това което заслужава,особено такива дребни душици като теб.
349
0
 
0
 
! Отговори
maluk ro6av zmei преди 15 години
Kakvoto i da govorim e ve4e kusno. Otide si o6te edin 4ovek. mir na praha mu ... ;( ;( jalko e da zagivat hora potozi nelep na4in. Krustete se i molete da ne se slu4va na blizki i poznati i nedeite da obijdate nikogo. Fakt e 4e na6ite puti6ta ne sa za motori, fakt e 4e ne sme hora na putq i ne se suobrazqvame s tqh, e te i s nas... Dano skoro doide akula na horata, liubiteli na motorite.Razbiram, 4e e strast i neceroqtna trupka, no struvali si? ... Pazete se, a neka i nie 6ofiorite na 4 kolela da gi pazim... Po4ivai v mir...
348
0
 
0
 
! Отговори
браво бе... преди 15 години
Вече вярвам, че има бог. Така му се пада. Преди време неговата готина жена се хвали по телевизията, че на някакво парти била с огърлица за 60 000 евро, а в България има хора дето няма какво да ядат. Господ на такива *** като тях дал дал дал, та се е олял, а други е забравил. Че нека и на тях нещо лошо да се случи де, не само на нас, бедните хора. Една млада и красива вдовица като Ива, какво по-хубаво от това, винаги щом си помислим за нея ще злобеем и ще се кефим......
347
0
 
0
 
! Отговори
teo преди 15 години
Бог да го прости!
346
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Простотоията ходи по хората - най-вече по българите! Качва се и дай да пробваме мотора, баси безотговорните хора. Даже не знам кой е, но и президента да беше все ми е тая, простотията си е простотия, добре че не е убил и други хора!
345
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
добре че не е убил и някой друг!