Дими от Сленг загина при катастрофа с мотор

Той се движел с много висока скорост по "Хемус", ударил се в мантинелата, а след това излетял
29 юни 2008 16:49,
402
Дими от Сленг загина при катастрофа с мотор
Снимка: Булфото

Както по-рано Dnes.bg ви съобщи 38-годишен моторист загина при катастрофа на автомагистрала “Хемус”.

По неофициална информация, това е Дими от Сленг, съобщи mp3.bg.

По първоначални данни, той се е движел с много висока скорост, ударил се е в мантинелата, а след това е излетял от платното.

При падането си е загинал на място.

Димитър Екимов-Дими е съосновател на група Сленг.

През 2000г. той и групата му издават първият си албум - "Синьо", а през 2004 г. на пазара излиза и "Всеки ден".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


402
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Никой нормален не кара с 250 км/ч, ако знае и каква е магистралата и кой се движи по нея. Но дано тази случка подсети тези, които летят ниско с колите и моторите си, че ако не им пука за живота и здравето на околните, то и те самите не са безсмъртни, колкото и да си мислят обратното, след като позабогатеят и си купят някое скъпо возило. Слава богу, че не е пострадал невинен човек в цялата ситуация.
323
0
 
0
 
! Отговори
сена преди 15 години
Бог да го прости, но за мен той си е виновен, не може да си баща на 6 годишно хлапе и да се правиш на състезател, пълно безхаберие и нихилизъм...
322
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Moje nyakoi da go e gonil, nyakoi piyan shofyor moje bi edva li ne?
321
0
 
0
 
! Отговори
Headman преди 15 години
Pochivai v mir Dimi. VINOVNI SA BG CHENGETATA!!! KADE SA TEIA GADOVE PODKUPNI! NE MOJE DA IMA RED BEZ NADZOR I KONTROL. NIAMA KONTROL BEZ SILITE NA REDA! KADE SA??? PODKUPNI TVARI INTERESUVAT SE SAMO OT 20te SI LEVA. TEZI KOITO KARAT S BESNI SKOROSTI SA SI VINOVNI ZA POSLEDSTVIATA, NO TIAHNATA SMART SASHTO TAKA E I NA RACETE NA KATAGIITE KOITO MESTO DA SI VARSHAT RABOTATA SI LASKAT CHEKII PO PATISHTATA NA BG!
320
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Може пък да е искал да се перне, знаем ли ние точно какво е мислил???.....
319
0
 
0
 
! Отговори
f преди 15 години
трябва да забранят интернета за лигльовци като тебе,и магистралите за самоубийци като него
318
0
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 15 години
Минути след катастрофата случайно минах оттам. Беше потресаваща гледка. Бог ни е дарил с разум, за да го използваме. Жалко за Дими. Искрени съболезнования на близките му.
317
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ей мухлъо сма4кан ...за анонимен с коментар под номер 306.пожелавам ти да караш с 50 да не си виновен и да убие6 4овек (6тото и тва го има) и да го лежи6.6тото ако кара6 зна4и все някога си създал опасност...това 4е ни6то не е станало е късмет и съдба,ама 6том говори6 така гадно 4е ти е яко като умират хора ти пожелавам от сърце да лежи6 и да те друсат гадните ***....4есно ти казвам ако си ми пред о4ите 6те ти се изпюя с кеф в лицето
316
0
 
0
 
! Отговори
мото преди 15 години
Първо - моите съболезнования на близките на Дими. А понататък защо все "специалисти" "мотористи пишат тук. Сигурни ли сте с каква скорост е карал?? Ведели ли сте в какво състояние е пътното платно?? А дали някой "опитен", като вас, шофьор на автомобил не е причината?? Само споменавам, че говоря от личен опит и причините много по-често са или пътното платно или "опитни" автомобилисти. Само че нито хората "грижещи" се за пътното платно, нито автомобилистите ще си признаят вината.
315
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Откъдето и да го погледнем , е постъпил безотговорно !!Жалко , че от глупост си замина млад и остави жена и малко дете !!
314
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Напълно съм съгласен с тебе, тя Антоанетка нещо се е объркала или си е сбъркана. Не можеш да съчувстваш на човек, който си се убива сам от глупост (щото това не е точно самоубийство).ДЪЛБОКИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ НА ДЪЩЕРЯ МУ. за тях ми е мъчно и само на тях съчувствам -ДИМИ е ***... или как беше хубаво или нищо еми аз няма да кажа НИЩО.
313
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не мога да повярвам ...ама май той си е виновен ... както много други "мотористи"
312
0
 
0
 
! Отговори
306 преди 15 години
Антоанетке, миличка - на 31 години съм. Никой не ме е мачкал, както би следвало да се досетиш. Казвам ти - нямам никакъв толеранс към хората, които застрашават моя живот и този на близките ми. И мразя такива като теб, които толерират убийците по пътищата.
311
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Преди няколко годиних станах свидетелка на катастрофа с мотоциклетисти,видях ги как се движеха в града с висока скорост,шофьора на мотора как реши да минава на зиг заг между колите мотора му поднесе и се сурнаха на земята,удариха се в една друга кола,освен шофьора имаше и още един зад него на мотора и онзи без каска.Това да гледаш как човек се търкаля като кукла по пътя и минава под гумите на колите е меко казано неприятно.Добре че всички коли успяха да спрат навреме И всичко защо заради високата скорост и не спазване на правилата.АМАН от такива майстори шофьори.Заради шофьора пострада и другото мом4е,слава богу че нямаше повече пострадли.Някой хора просто нямат мозък.Това Е!!!!Няма да коментирам нищо повече!!!!
310
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
в момента, в който дими е почнал да кара със 121 км в час,той е бил убиец на магистралата.тези, които са можели да бъдат убити от него са имали късмет.бог да го прости, но ние не можем да му простим че се е превърнал в убиец.това че е убил само себе си - не е оправдание.
309
0
 
0
 
! Отговори
Дебелия преди 15 години
Почивай в мир Дими!PS: Трябва да забранят интернета за ***!
308
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 15 години
Specialno za "bankata" ...iskreno ti pojelavam i teb da prebroim na esen!!!!
307
0
 
0
 
! Отговори
Antoaneta преди 15 години
Анонимният 306 е или пенсионер,мачкан,мачкан и мачкан,или шизофреник,попаднал случайно тук.Жалко за Дими!България има нужда от младите си хора,от младите си специялисти.Тази смърт е нелепа,но е вече факт.Съболезнования нна близките!
306
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Радвам се за тази новина. Но не злорадствам. Просто дълбоко вътре в мен чувството за справедливост е задоволено. Всички, които карат по опасен за другите начин заслужават да им се случи това, с което застрашават невинните хора. Това важи не само за мотористите, но и за пияните шофьори, тези с многократно превишена скорост, тези с безрасъдните изпреварвания и т.н.*** ГАДОВЕ!!!
305
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Моите искрени съболезнования за Ива и детенцето!Жалко че един млад човек си е отишъл от този свят.Нека сведем глави и си вземем поука че дали е известен или не един човешки живот е загубен.Коментарите са най-различни и не са от злоба нито от простащина.На всички ни е писнало никой да не се съобразява със законите и правилата за движение по пътищата,а и не само!Да популярен човек е бил,но не е единствения който заради висока скорост оставя жена и деца да страдат.На всички ни е ясно че освен малко шум който ще се вдигне покрай катастрофата нищо няма да се промени.Бог да ги прости и дано са на по-добро място,онези който са загинали по пътищата на България.