Моторист загина при катастрофа на "Хемус"

38-годишният водач карал "Сузуки"-то си с висока скорост, ударил се в мантинелата и излетял
29 юни 2008 14:49,
47
Моторист загина при катастрофа на "Хемус"
Снимка: Булфото

38- годишен моторист загина по обед при катастрофа на автомагистрала “Хемус”, съобщиха от МВР.

Инцидентът станал в посока Ботевград.

По първоначални данни, мъжът карал мотоциклета “Сузуки” с много висока скорост, първо се ударил в мантинелата, а после излетял от платното.

При падането си е загинал на място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
П. Наков преди 15 години
Караницата "за" и "против" моторите не е от вчера и е много жалко да я водите едва ли не в полето на некролога на човека...И аз смятам, че мотористите са донори, само си търсят белята. И на мен ми се лети с 300, ама не ми се лежи в моргата. За това си карам колата и съм благодарен че е тя, понеже след един доволно силен челен удар само ме наболяваше рамото от колана, а ако бях с мотор сега само чрез медиум щях да мога да ви пиша.Колкото до това виновен ли е бил или не, не мисля че някой тук е компетентен да даде такова мнение. Аз не познавам моторист който да не ми се е хвалил как прави колиете смешни с двуколесната си ракета. Пък после като си разпилее мозъка по мантинелата, не е виновен. Нямаме нито пътища, нито шофьорски навици дори в малка степен подходящи за мотори. В България да караш мотор си е екстремен спорт и си върви с рисковете.Почивай в мир Дими, поне си загинал правейки нещо което обичаш!
25
0
 
0
 
! Отговори
Leteca преди 15 години
Жалко за човека, бил той Дими от Сленг или не. няма никакво значение кой е. човека си е починал и вместо да се ръфате тука кой какъв е и да се плюете по добре се замислете, защото след малко може вие да сте на пътя и ... аз лично не съм от най-спортните шофьори обаче веднъж имах кофти късмета да нацеля неравност на платното и предвид високата скорост с която карах нали се сещате че полетях. след удар в мантинелата - през другата... така че стига сте се псували... просто внимавайте какво правите
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
abe kato karat s tolkova visoka skorost koi im e vinoven ?
23
0
 
0
 
! Отговори
До номер 13 преди 15 години
Брато, не те знам на колко години си, но като гледам, не си на много. Искам да ти пожелая едно нещо: някои ден да имаш дъщеря, и дъщеря ти да не слезне от моторите! Само мотористи да си харесва, само с мотори над 1000 кубика!А да си жив и здрав ...
22
0
 
0
 
! Отговори
Choco преди 15 години
В България да си моторист е много лоша идея. Казвам го от личен опит. Моя мотор не е кой знае колко бърз (вдига 100-120км/ч ), което не предразполага към кой знае какви нарушения на ЗДП. Въпреки това съм се отървавал няколко пъти на косъм от пребиване и даже веднъж се случи да се влача над 10 метра. Най-голямата опастност са шофьорите, които не гледат в огледалата преди да предпиемат маневра и по презункция са с предимство. Даже се е случвало шофьор да ме види и пак да предпиеме маневрата, сле д което аз му изпънах един лакът и той реши да ме гони с BMW-то и да да ме засича. Общо взето никой не дава предимство на мотористите и не ги пази. В Гърция, където мотоциклетите и скутерите са многократно повече от тук има много по-малко смъртни случаи, защото шофьорите са се научили че не са сами на пътя.Почивай в мир !
21
0
 
0
 
! Отговори
Nick преди 15 години
Жалко ако всичко това е истина...Няма да обръщам внимание на коментари от любители на нагАзис..Дими беше пич! Да почива в мир!!!
20
0
 
0
 
! Отговори
ll преди 15 години
КОЙТО НЕ Е МОТОРИСТ ,ДА ХОДИ ДА ПИШЕ З ГЕЙОВЕТЕ. ТАМ МУ Е МЯСТОТО.
19
0
 
0
 
! Отговори
fsfd преди 15 години
Карал е с много висока скорост, предполагам 200, че и отгоре сигурно, а при такава скорост с мотор и най-малката дупка по "хубавите" ни пътища може да се окаже фатална! Почивай в мир.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Карам голяаам камион и ако те знам кой си пак ще те пазя.Защото така ТРЯБВА. Не заради тъпата ти глава. И мотора ми е голям,и цената му е голяма и ху... ми е голям и дано ти го насадят на ТЕБ , та и женати да се види с МЪЖ. В природата нищо ,не се губи.
17
0
 
0
 
! Отговори
moto преди 15 години
tuka ima hora koito nqmat ponqtie kakvo e da padne6 s motordva pati sam vijdal asvalta ot blizo pri skorost pod 100 km h. i dvata pati mi sqkaha patq koli................ pri dvijenie po glaven pat . izka4a ti edna kola pred teb i ........... motoristite bili vinovni ... verno trqbva da letim za da se pazim...... teq v kolite se mislqt za tankisti......
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да, прав си! Само че едно е да умреш от собствена смърт а друго е да се размжеш с мотор собственоръчно, нали така?
15
0
 
0
 
! Отговори
SeaHawk преди 15 години
До но.8 вие изглежда никога не сте карали мотор и падали с него. И 100 стигат за съжаление никаква каска не може да те спаси, има случай когато на някой му се разминава, но уви са много малко. Та кой е виновен е много относително. Аз карам мотор и кола и двете доста интензивно (не бързо, а доста чест), но напоследък мотора изобщо не го пипам, даже мисля да го продавам понеже все има някой който не ме е видял, не казвам, че и аз съм перфектен, но не мога да ги разбера тези господа с колите как я мислят тази работа. А това, че децата се качват на мотора и си мислят, че пътя е техен е голяма грешка :( за съжаление която свършва обикновено с фатален край. Дано по-малко да виждаме такиав неща по пътищата.
14
0
 
0
 
! Отговори
bai ivan преди 15 години
bravo be umnik!!!mi to zna4i ima i dva vida hora takiva deto sa jivi i takiva deto 6te umrat :))))))))))))))))))))))))
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Никои не ни пази нас...ъхъхъх". к'во пазене к'ви 5 лева бе донори. *** и аз се чудя, защо не пазят самоубииците, бе. Пууу *** *** държава и *** хора. Ъхъхъх, аз си летях ниско с 200 км/ч и тъкмо да подмина един "спрял" автомобил в средната лента и понеже бях много "бавен" (ако летях с още 100 км/ч отгоре, изобщо щях да го изпреваря даже преди да си е решил дали да изпреварва или не), той изобщо не ме е видял и е тръгнал да изпреварва, та му замествам регистрационната табела на задния капак сега....ъхъхъх никой не ни пази нас донорите....Моля тук да пишат само мотористи и да оставят кръвна група и резос фактор, за по-бързо намиране на приемници.
12
0
 
0
 
! Отговори
тя преди 15 години
за съжаление, май мотористът е бил Дими от Сленг. Лека му пръст.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Има два вида мотоциклетисти. Тези които са катастрофирали и тези които ще катастрофират! Мозък няма за съжаление.
10
0
 
0
 
! Отговори
ll преди 15 години
Моля Ви ,ако не сте мотористи не пишете тук!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и аз мисля че не е бил виновен лека му пръст на момчето :(((
8
0
 
0
 
! Отговори
АБЕ ТИ ВЕРНО СИ МНОГ преди 15 години
Абе ти верно ли си толкова *** или се правиш. Знаеш ли колко е ограничението за мотори на магистралата - 100 километра. Повтарям още веднъж 100 км,а не 220. . Мислиш ли че ако е носил каска и е паднал с 100км на асфалта е щял да умре на място !
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за такива - камери по пътищата и както в щатите - затвор или замяна само срещу обществено полезен труд.