Дими летял с 250 км/ч

Загиналият вокалист на "Сленг" изпробвал мотора си на "Хемус"
30 юни 2008 09:29,
291
Дими летял с 250 км/ч
Дими с мотора си. Снимка: Булфото

Вокалистът на "Сленг" - Дими е карал с 250 км в час преди да загине на автомагистрала "Хемус".

Според очевидци на трагедията, преди да излети, вокалистът е изпробвал 1000-кубиковото си "Сузуки".

При силния удар Дими излетял на около 30 метра в стръмен скат и паднал в дере, съобщава вестник "24 часа".

Свидетели разказват пред изданието, че мъжът карал с още трима мотористи, но при фаталния удар в мантинелата никой от тях не спрял, за да му окаже помощ.

Лекарите твърдят, че Дими е загинал на място, а от жестокия удар тялото му е било потрошено и обезобразено.

Полицията смята, че трагедията е можела да бъде още по-страшна, а жертвите много повече, ако моторът е прелетял в насрещното платно на автомагистралата.

Дими е женен за тв водещата Ива Екимова, имат дъщеричка Дара, която преди три дни навърши 6 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
0
 
0
 
! Отговори
xxx преди 15 години
"Дими-Мими, лека му пръст, няма да се върне, за него било-каквото било.Но това, че е известен, поне породи хубава дискусия. И като оставим настрана тъпунгерските изказвания, се очертава извода, че ако сам не мислиш с главата си, няма кой да мисли вместо теб.За какво говорим: мъж на години, баща на малко дете, участник в движението, се носи с 250 км час по магистралата, знаейки, че моторът му не е 100% в час. Значи по магистралата лети един човек, на който не му пука, че може да пребие невинни хора и че може да остави детето си без баща. Без думи просто..."Точно така!!! А другите - просто се научете да пишете!!!!!!!! На Български език!!!!!!!
250
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не съм ти колега, колега. Не карам Жигули, но и да карах, какво от това. Ако реша да се държа като отвързано муле на пътя, мога да го направя и с Жигули, и със Сузуки.А иначе: "Вокалистът на "Сленг" - Дими е карал с 250 км в час преди да загине на автомагистрала "Хемус"."Ай лека нощ на всички и умната по пътищата.
249
0
 
0
 
! Отговори
GSX-R1000 преди 15 години
Идиотизма е в крадливите куки !Крадливите политици.... който в съшност са просто едни продажни комисионери... целящи да ни земат и последната стотинка... да ни превърнат в роби...
248
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до всички адреналинкаджии. щом сте толкова корназ и считате нещата за нелепост, върнете Дими между живите! а не да ръсите идеотизми. ***, нарцисизъм и пълен идеотизъм е това. Случаят е подобен с този на ставийски с тази разлика че убиецът се самоуби - това е иронията!!! почишете си мозъчните гънки такива! и до всички потенциални убийци това деяние е също 100% чисто криминално дело с преднамереност на деянието.
247
0
 
0
 
! Отговори
GSX-R1000 преди 15 години
246. - 22:29 - До GSX-R1000От: АнонименКолега... ти нещо не си в час... в нито една моя дума няма лошо или отрицателно отношение към теб...Но така като те гледам ти сигорно много разбираш , и имаш радар в главата и мериш скороста като гледаш... от смешната си кола.Сигорно си мислиш че като пукнеш гума... или скъсаш шернир с 90км/ч ще овладееш мощното жигули !?И сигорно си бил там като е паднам Дими , и знаеш че е карал с 250....сигорен ли си изобщо за нещо от тези неща...!? или ти не караш с повече от 60 извън града...!?
246
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако знам, че колата ми не е в ред и возя детето си, няма да летя с 250 км/ч.Или ако знам, че колата ми е неизправна и летя с 250 км/ч, няма да возя детето.Както повече ти харесва.Да оставим на страна факта, че не ми се е случвало и няма да ми се случи да летя с 250 км/ч съзнателно по магистралата, ТОЧНО, защото на пътя има и други хора..Но ти сигурно знаеш повече. Най-вероятно си и безсмъртен.Точно един такъв с твоето мислене и с мотор, за малко да се размаже на един завой преди Шъркелово гнездо тази тази седмица и то точно пред мен. Защото беше много важно да се влезе в завой без видимост със над 120 км/ч. И ако се беше размазал, можеше да убие и мен, и оше 3ма души с мен в колата.Така че по-кротко, ако обичаш.Ако искаш да се убиваш, качи се на някоя висока сграда и скачай от там, само гледай да не удариш някого долу.
245
0
 
0
 
! Отговори
Рая преди 15 години
Лека му пръст на Дими.Когато си покачиш адреналина чувството е неописуемно, но винаги и по какъвто и начин да го правиш първо помисли за най-ценното ,което притежаваш и държиш!
244
0
 
0
 
! Отговори
GSX-R1000 преди 15 години
243. - 22:01 -От: АнонименУтре като влезеш в някоя дупка с колата си... и детето си... и се скъса шернир... или носач... и се пребиеш (което не ти пожелавам) кой ще е виновен !? това че колата ти не е изправна ли ? или инжинерите дето не са и направили ходовата част като на танк !?
243
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дими-Мими, лека му пръст, няма да се върне, за него било-каквото било.Но това, че е известен, поне породи хубава дискусия. И като оставим настрана тъпунгерските изказвания, се очертава извода, че ако сам не мислиш с главата си, няма кой да мисли вместо теб.За какво говорим: мъж на години, баща на малко дете, участник в движението, се носи с 250 км час по магистралата, знаейки, че моторът му не е 100% в час. Значи по магистралата лети един човек, на който не му пука, че може да пребие невинни хора и че може да остави детето си без баща. Без думи просто...
242
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
to znae6 4e se vra6ta pi4 dano da ne e 4rez decata ti...a kato iska6 tolkova mnogo da gi pribere gospod q varvi da mu kaje6 nai-dobre smrad gadna
241
0
 
0
 
! Отговори
GSX-R1000 преди 15 години
Да им исъхнат ръцете на гадните куки дето са откраднали демфера!!!В тая държава няма и полиция , няма управници... всичките , куки депотати , и сяква друга *** е там не да следят живота ни да е наред , а да ни съсипят ! да ни унищожат... да ни земат душите !
240
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Иванчо, в случая загиналият е имал право на избор - дали да се кефи на хубавия си мотор като умен мъж или да дърпа дявола за опашката. Избрал е второто. така че - каквото търсил това е намерил.Решил е да мре и ние уважаваме избора му. Ама той не е искал да мре сам, в това е проблема. Имали късмет другите участници в движението, че са останали живи. Щото тоя безразсъдник не е мислел за никого в тоя момент. Той не е мислил за семейството си ние съболзнования ще поднасяме....Айде вече стига с това двуличие!!!!
239
0
 
0
 
! Отговори
Иван Милев преди 15 години
Значи необичам да се заяждам по форуми но не разбиртам защо злорадствате и така кълнете има един израз ЗА МЪРТВИТЕ ИЛИ СЕ КАЗВАТ САМО ХУБАВИ НЕЩА ИЛИ НИЩО ! Замислете се малко !
238
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Каквото търсил - намерил.Добре че няма пострадали невинни хора.Някои хора се самозабравиха...........
237
0
 
0
 
! Отговори
ne mi kriite mneniet преди 15 години
Само Костов ще оправи безобразията в България.
236
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не коментирам що за талант и пич е тоя, ама е бил престъпно безотговорен и самонадеян. Лека му пръст и дано такива са по малко!
235
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
219-Чудя се как може да има чак толкова злобни хора.Внимавай какво пожелаваш на другите,че да не стигне тебе.
234
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да е жив и здрав на оня свят. добре че не утепа некой тоя кавал. ДГД!
233
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да беее, сега пък моторът бил крив... Един безотговорен психопат по-малко на тоя свят...
232
0
 
0
 
! Отговори
Бате Наско преди 15 години
Стига сте защитавали този безотговорен . На него не му дреме нито за жена му, нито за това, че ще остави дъщеря си сираче. Какво остава, ако беше утрепал невинни хора.