Дими летял с 250 км/ч

Загиналият вокалист на "Сленг" изпробвал мотора си на "Хемус"
30 юни 2008 09:29,
291
Дими летял с 250 км/ч
Дими с мотора си. Снимка: Булфото

Вокалистът на "Сленг" - Дими е карал с 250 км в час преди да загине на автомагистрала "Хемус".

Според очевидци на трагедията, преди да излети, вокалистът е изпробвал 1000-кубиковото си "Сузуки".

При силния удар Дими излетял на около 30 метра в стръмен скат и паднал в дере, съобщава вестник "24 часа".

Свидетели разказват пред изданието, че мъжът карал с още трима мотористи, но при фаталния удар в мантинелата никой от тях не спрял, за да му окаже помощ.

Лекарите твърдят, че Дими е загинал на място, а от жестокия удар тялото му е било потрошено и обезобразено.

Полицията смята, че трагедията е можела да бъде още по-страшна, а жертвите много повече, ако моторът е прелетял в насрещното платно на автомагистралата.

Дими е женен за тв водещата Ива Екимова, имат дъщеричка Дара, която преди три дни навърши 6 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не разбирам как така ще се блъснеш от нищо, на магистрала, без някой да го е засякъл или да е станала катастрофа, да не е получил инфаркт или нещо такова?
210
0
 
0
 
! Отговори
buba преди 15 години
za6to vsi4ki zapo4vat da govorqt kakvoto i da bilo Dimi ve4e go nqma i tova e fakt.Vseki se e rodil za da si otide.Qvno tova e bila negovata sadba.Kolkoto i da bqga ot sadbata tq te dostiga.Moite saboleznovaniq na SEMEISTVOTO MU,I VSI4KITE MU RODNINI I PRIQTELI.LEKA MU PRAST I DA PO4IVA V MIR.
209
0
 
0
 
! Отговори
burak преди 15 години
само като слушам коментарите и си мисля че това е форум на кръчмари.ДИМИ вече не е между живите нямате право на това.Имате ли си на представа БЪЛГАРИЯ какво изгуби.ДИМИ никога няма да те забравим
208
0
 
0
 
! Отговори
Апостол Апостолов преди 15 години
Аз съм убеден, че вокалистът на "Сленг" си е жив и здрав и това е просто PR акция, за да се вдигне малко шум около него и групата, да се възобнови поизчезналия интерес.Спомнете си Слави Трифонов и очните му проблеми.
207
0
 
0
 
! Отговори
jjjjjjjj преди 15 години
Искам да кажа,че наистина трябва да се засили контрола на скоростта на мотоциклетите по АМ ,но при сегашното състояние на техниката и ресурсите с които КАТ разполага е невъзможно.Когато моторист управлява с 250 и повече е повече от опасно да му се подава сигнал за спиране.При такава скорост дори и наи-малките фактори(неравности по платното,техническото състояние на МПС,опита на водача ) могат да доведат до фатални последици както за моториста така и за останалите участници в движението.Видео контролът също не е достатачно ефективен тъи-като болшинството от мотористите поставят регистрационната си табела под опашката на мотора.За това много от мотористите се чувстват безнаказани и последствията са на лице.Жалко ,че загиват млади хора за това нека всички бъдем по разумни и отговорни на пътя и взаимно да се пазим и уважаваме.
206
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ami letql e s 250 da,te tezi motori da ne sa napraveni da gi kara6 s 80.Za sujalenie s takava skorost dori i s kola i nai-malkoto nevnimanie e fatalno,vsi4ko moje da se se e slu4ilo,mojem samo da gadaem,vseki sam si nosi riska,za sujalenie negoviq e fatalen-SUDBA.Ne zlobeite hora,adrenalin ne se ka4va kato pi6e6 po forumite.RIP!
205
0
 
0
 
! Отговори
Цар Соломон преди 15 години
Инцидентът с него дава категоричен отговор.Слава Богу,че не е убил други животи като пак "великият" Максим Стависки.
204
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kato taka napadate dimi,koito ve4e ne e sred nas iskam da vi informiram,4e osven,4e e karal motor toi e rabotil varhy 4etirivalentnata vaksina MSD za rak na 6iikata na matkata!osven,4e mojel da otneme ne4iii dr jivot toi moje6e i da spasi mn dr!
203
0
 
0
 
! Отговори
System Z преди 15 години
Абе хора, как намирате толкова злоба да излеете! Загинал е млад, красив, преуспял човек със семейство. Ако не ви е срам, то поне трябва да ви е малко неудобно, заради хората, които са го познавали и обичали, или просто тези, които са го харесвали. Ако ли не - учудващо е, че можете да ползвате клавиатура, защото диваците не могат! Стига с тази агресия! Това е основната причина за избиване на комплексите по пътищата. И аз имах приятел, загинал с мотор и знам какви мисли ти минават през главата. Всичко е "Ако... ако... ако...". Да ама не! Не може вечно да си насилваш късмета. Много кураж и сили на близките. Почивай в мир, Дими.
202
0
 
0
 
! Отговори
mitko преди 15 години
ОПА,ДАРВИНЕ, АКО ИДВАШ НАСРЕЩА НА НЯКОЙ КАТО ДИМИ И ДО ТЕБ Е ЛЮБИМ ЧОВЕК,ИЛИ СЕМЕЙСТВОТО ТИ,ТОВА КЪМ КОЯ ЧАСТ СЕ ОТНАСЯ: КЪМ ЕСТЕСТВЕНИЯ,ИЛИ КЪМ ИЗКУСТВЕНИЯ ПОДБОР? ПИТАМ САМО....
201
0
 
0
 
! Отговори
mitko преди 15 години
ПОЗНАВАХ ДИМИ И КОЛЕГИТЕ МУ(В МУЗИКАТА)....БОГ ДА ГО ПРОСТИ!! НАЙ-ХУБАВОТО В ЦЯЛАТА РАБОТА Е,ЧЕ НЯМА ДРУГИ ПОСТРАДАЛИ.НЕВИННИ.... ЕГОЦЕНТРИЗМЪТ И СЕБЕДОКАЗВАНЕТО ПОНЯКОГА ВЪРШАТ ДОБРА РАБОТА,НО НЕ И НА ПРЕТОВАРЕНА МАГИСТРАЛА В НЕДЕЛЕН ДЕН.... ТЯ НЕ Е МЯСТОТО ДА ИЗПРОБВАШ 1000 КУБИКОВ(!!!) МОТОР С 250 КМ В ЧАС.... КОЛКО ЛИ "ЮНАЦИ" ГО ПРАВЯТ В ТОЗИ МОМЕНТ?......
200
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За съжаление, всеки си мисли, че е застрахован от подобно нещо :( Тъжно е, че млад и успял човек си отиде по този нелеп начин. И все пак, той е оставил нещо след себе си... красива музика и красиво дете. Мисля, че всички злостни коментари нямат място тук. Дали е бил "***" или не, това си е била негова работа. Всички сме "глупави" понякога, не мисля, че има човек, който да не е изпадал в подобна ситуация на безумие, за щастие на една голяма част от нас ни се е разминавало. Моля, в случай, че имате желание да изразите мнението си, не говорете безсърдечни неща и помислете, че подобно нещо може да се случи на всеки един от нас.
199
0
 
0
 
! Отговори
Кралската академия н преди 15 години
Учудващо е, че все още има хора, които се съмняват в моята научна теория. А толкова често наблюдаваме блестящи примери за това как на практика се осъществява естественият подбор.Искрено ваш:Чарлс Дарвин
198
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
250 km/h тоя е нечовек при положение, че имаш малка дъщеричка и жена, които те очакват вкъщи не е приемливо да караш с такава ненормална скорост
197
0
 
0
 
! Отговори
04evidec преди 15 години
този човек предизвикваше съдбата по всички възможни начини. бил съм свидетел на други негови, не по-малко рисковани "изпълнения". бил съм и в състояние, подобно на това, но, слава Богу, пубертетските комплексарщини са до време... явно не за всички. не знам какво му тежеше, но то явно победи. жалко за жената и дететоRIP
196
0
 
0
 
! Отговори
04evidec преди 15 години
този човек предизвикваше съдбата по всички възможни начини. бил съм свидетел на други негови, не по-малко рисковани "изпълнения". бил съм и в състояние, подобно на това, но, слава Богу, пубертетските комплексарщини са до време... явно не за всички. не знам какво му тежеше, но то явно победи. жалко за жената и дететоRIP
195
0
 
0
 
! Отговори
dakata преди 15 години
Костов от 5 години повтаря, че законите и правилата трябва да се спазват. Заради това неспазване ни спряха парите от ЕС, а ето и един талантлив човек си отиде по този нелеп начин. Българина се надява да мине все м/у капките , ама вече не става.
194
0
 
0
 
! Отговори
От Фен преди 15 години
Тук всички са шофьори,професори и пълни капацитети на всяка една тема,това е повече от ясно,всички сте ГЕРОИ,на само на клавиатурата вкъщи.А всъщност сте само едни мастурбанти които не си пиете хапчетата не редовно а въобще.Повечето от вас не могат да карат и велосипед като хората,возили са се само на ескалатор през живота си,но тук са ГЕРОИ.За тяхно съжаление обаче само анимационни.Дано този твой свят е наистина поне малко по-добър от този в който се плюем.Почивай в мир Дими!
193
0
 
0
 
! Отговори
jkol преди 15 години
izumena sam ot va6ite gluposti.prestanete da gadaete kakvo 6tqlo da stane,to se e slu4ilo.nikoi ne e zastrahovan ot ni6to i nai malkoto nevnimanie moje da dovede do tragi4en krai.ima ne6to koeto nemoga ad razbera,kak mojete da badete 6taslivi ot ne4iq smart,za6to za hora ste?jalko za dimi.po4ivai v mir!
192
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
стигнал е до там , където е тръгнал .........гробищатата