Врещят за Волен

Симпатизанти на "Атака" протестират пред Съдебната палата, където за пореден път се гледа делото за инцидента на "Тракия"
2 юли 2008 11:29,
75
Врещят за Волен
Снимка: БГНЕС

Десетки симпатизанти на "Атака" са пред пред Съдебната палата, където за пореден път се гледа делото "Сидерови".

Привържениците на Волен и Капка пеят възрожденски песни и скандират: "Не на двойните стандарти в правосъдието!", "Не на поръчковите дела", "Съдебната система е прогнила".

Лидерът на "Атака" и съпругата му са подсъдими за подбудителство към лъжесвидетелстване.

Делото срещу тях е за инцидента на автомагистрала "Тракия" на 7 април 2006 г, когато кола на Волен Сидеров се сблъска с друга.

Последваха заплахи, размяна на юмруци и твърдения за замислен атентат срещу лидера на "Атака".

Процесът протича при изключително засилена охрана от страна на "Съдебна полиция" вътре в Съдебната палата, а извън нея - от МВР.

По искане на адвоката на Сидерови - Марин Марковски, магистратите допуснаха по делото да бъдат разпитани евродепутатът Слави Бинев и шефът на телевизия СКАТ Валери Симеонов.

"Хора от кухнята на парламента ми казаха, че ще бъдем мачкани докрай и в никакъв случай да не чакаме оправдателна присъда", заяви пред съда Капка Сидерова.

Съпругата допълни, че е чула лично от зам.-министър да не чака оправдателна присъда, тъй като става дума за поръчков процес.

"Нито аз, нито Волен сме имали каквито и да било мотиви да караме Павел Чернев да лъже при положение, че шофьорът на Волен – Любомир Бакърджиев, му е братовчед и той през цялото време лобираше за него", каза тя.

Според нея, Чернев е пряко замесен в "опита за атентат" срещу тях.

Малко преди нея, на няколко пъти Волен Сидеров заяви, че според него на 7 април 2006 е извършен опит за покушение.

"Фордът на Докови блъсна моя Ситроен отзад, а не обратно", уточни той.

Волен Сидеров заяви, че получава на електронната поща на "Атака" заплахи за смърт от турци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
велин преди 15 години
това яво е платен сайт на властимащите, за пропаганда на идеите си
73
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хахахахаа те феновете на бсп и дпс преливат от интелект!!!
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ха ха като прочетеш коментарите подкрепящи Атака ясно се вижда колко шизофренични са феновете на Атака и най-жалкото е че точно двама души са правят на двайсет човека въпреки ,че си личи от повтаряемите фрази ,че са едва двама.. Най-смешно ми е когато един и същи човек пише коментар а след това пише друг коментар ,колко е прав предния коментиращ а всъщност това е същия човек!!! Сам се подкрепя но за пред хората звучи все едно са много.. Охх Атакисчета смешни сте.. Просто сте болни хора щом се опитвате да заблуждавате все едно сме деца.. Ама само лъжете себе си най-много и последните заблудени душици да се осъзнаят като ви гледат шмекерите и накрая дори да не преминете бариерата за влизане в парламента.. Колко сте жалки само прочетете си изказванията ,за да видите повтаряемите думи и едни и същи лозунги и едни и същи обиди и злоба.
71
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тръгнаха добре, но започнаха да се излагат! Волен почна да се изживява като Господ: искали да го чистят! Възможно е, не знам! Но не е трябвало да лъже! Освен това издигнаха за кмет на София най "височайшия" в държавата - архонт Слави Бинев, който е толкова духовен, колкото аз съм китаец! беше съвсем ясно, че си е платил яко! Елате да видите какви простотии забърка сол ташака на Волен в Бургас: Валери Семьонов! Спряха строителството в Бургас за 6 месеца, защото пречело на гостите на Бургас! Добре че трезвомислещи се намериха, а и строителното лоби е по силно, та отмениха тази върховна глупост! Оснвен недостатък на Атака е, че предлага приказки от Хиляда и една нощ: за всеки нормален е ясно, че Бояна не може да стане болница, че ДПС е фактор и не може да бъде елиминиран напълно, но е добре да се извадят миризливите им потури на показ, че *** не могат да станат *** и прочие! така че вместо да предлагат да гласуваме за архонти, да си осмислят политиката и членовете, които приемат в тази партия, че повечето май са за освидетелстване! Един Волен не е достатъчен за една партия!
70
0
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 15 години
КАКВО ТОЛКОВА ВИ ПРЕЧИ ЧОВЕКА ИЗЛЪГАЛ МАЛКОГОЛЯМА РАБОТАОСТАВЕТЕ ГО
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ei typanari-ako siderov ne be trygnal tolkova sre6tu malcistvata-6te6e da spe4eli.i sega predavaniq kato slavi trifonov koito e olicitvorenie na 4algata prostotiqta i nagraden s medal za prima ***.nqma6e da sy6testvuvat.6te6e da se uveli4at pencii zaplati..6te6e da ima zakoni i da se spazvat
68
0
 
0
 
! Отговори
Рос преди 15 години
Като ви чета изказванията,всички сте много отворени, Болен, Психар,незнам какъв си е тоя човек, не съм му адвокат,знам само едно,докато вчрвате на платените жутналистически писания,а не мислите с главите си БОГ да ни е на помощ,скоро няма да излезем от блатото в което сме затънали.А номер 21 вие написал кой кой е в цялата история,който има очи да чете,който има уши да слуша,който има разум да мисли, иначе........блатото ще ни погълне.
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
tozi pavel 4ernev e tipi4niq iuda-predatel
66
0
 
0
 
! Отговори
Best for the best преди 15 години
Не го ли въдвориха тоя някъде хора с психични отклонения са опасни
65
0
 
0
 
! Отговори
нациста преди 15 години
такива дето и викаш нацисти нито са нацисти а са националсоциалисти малко вземи научи историята!!!стига с МИЛИЦИОНЕРСКИ *** и гъзоблизци като тебе!!!ето това е интернета затова е създаден за да има повече инфо!!??ДС го няма вече и мой да си удариш един бързак
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Kuco kyoravo i sakat nacist si ibivat kompleksite po vsichki vazmojni forumi. Dobre che ima kade da se izkazvat inache nyama koy da im obarne vnimanie osven sebepodobni.
63
0
 
0
 
! Отговори
атакист преди 15 години
онова Л А Й Н О от бившата ДС и синитъ му тутманика дето незнае какво учи?????????????????РУМБЕН ПЕТКОВ И ТЕМ ПОДОБНИ МАСОНИ И КРАДЦИ СТОЯТ ЗАД ПРЕСТЪПНОСТТА И НАРКОПАЗАРА
62
0
 
0
 
! Отговори
атакист преди 15 години
Стига да кажеш на някой мошеник че е крадец и ставаш неудобен!!!колко пъти казва Волен че президента е предател и ДПС са шайка крадци !???истината е неудобнаи нищо чудно и процес да ти спретнат онова от бившата ДС и синът му дето незнаеше какво учи в АНГЛИЯ за сметка на държавата???????ТОВА Е ***
61
0
 
0
 
! Отговори
Виденов преди 15 години
Делото срещу тях е за инцидента на автомагистрала "Тракия" на 7 април 2006 г, когато кола на Волен Сидеров се сблъска с друга.Последваха заплахи, размяна на юмруци и твърдения за замислен атентат срещу лидера на "Атака". Как може да пишете зблъска ега че кара на луна парк а не по магистрала бе *** такива ? Това е най-срамното дело в България след което се нарежда делото за граничаря Цонков и килъра с кънките
60
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
трябва да управлява България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До 56 - Абсолютно съм съгласен с теб!
58
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
един по един в ареста, па нека си протестират хорицата... да ги нашарят с палките да видиме дали другия път ще викат... до колкото помня предния път бяха нахълтали в залата и викали вътре...
57
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 15 години
Ако спрат шоуто на Слави, ние неговите фенове ще протестираме пред бТВ. Такъв скандал ще направим, че даже ЕС ще чуе.Ако Слави напусне, бТВ че фалира тотално. Защото по нея няма друго за гледане.
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво друго можем да видим в подобна медийна истерия освен панически страх. Страх от една група хора изразяващи мирния си протест. Не сме свикнали да виждаме подобни неща. А това е вече показателно кой се страхува от демокрацията. И ако се запитаме защо няма протести пред съда по делата на Доган, Вальо топлото, Мирчо ***, Гергов, Ковачки, Румен Петков, Овчаров и хилядите знайни и незнайни борци за "демокрация" - ами просто защото няма дела срещу тях. Ето ви го отново двойния стандарт - п.едера..тите протестират а симпатизанти на една легитимна партия "врещят". А дали можем да вярваме на българския "обективен и независим съд". И защо така ни карат да вярваме на една институция за която и децата знаят че просто не работи. Ако работеше затворите щяха да са пълни с една друга категория престъпници идващи от министерства, партии, парламент, изп.агенции, разни тайни сатанински общества и пр. но не би. И за това ли не трябва да се протестира ПРЕД СЪДА. Точно там е мястото на протестите според мен. Пък да видим кой се страхува от демокрацията - именно онези които я използват като знаме, плашило и оръжие срещу цял народ. А когато колониалната администрация е в паника - значи пътя е правилен.
55
0
 
0
 
! Отговори
vuzmutena преди 15 години
Боже, колко простотия има по този форум, Боже....Все повече се убеждавам, че трябва да има изискване за образователен ценз, за да се допускат хората да гласуват. В противен случай Атака може пак и в парламента да влезе.... (което само говори за качеството на българския избирател, щом си избира за народни представители подобни смешки). А Волен да ходи да се гръмне и да не разиграва съд, полиция и кой ли още не и да не харчи от моите данъци за своите глупости.